Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
juj Barborka sa dnes sama posadila z lahu.... 🙂
nas drobec dnes preziezol asi meter smerom ku mne, chytil sa gauca a sup hore k mamke, tolko radosti v jeho ocickach a este viacej v mojich 🙂
No ideme vyrabat zabranu na schodisko.Risko zacina byt bezpecnostne nebezpecny.
@janusha33 ako bolo dobre, ked "nechodil", ze 🙂 ? ale ono to raz muselo prist 🙂
sa akosi rozliezli tie vase deturence. moja sa uz mesiac iba plazi, neviem, ci ma v plane urobit aj nejaky pokrok, ci ani nie :D. lebo ona kazdu novinku robi den pred alebo po 23-tom v mesiaci (ked sa narodila). a dnes je 23, a akosi nic...takze zas mesiac cakat 😀DDD
@michalienka25 Tak este nejak brutalne to nie je ale teraz ma muz dovolenku tak ho musim vyuzit.
@michalienka25 aj nas tak isto robi zmeny po 23. A prave dnes sa uz zacal dvihat na kolienka a aj sa v postielke postavil. Mesiac a pol sa plazil, tak dufam, ze uz zacne aj nieco ine.
Risko vie robit syslika,tak zlato krci nostek a funi.....jaaaj podareny je.
@michalienka25
@janja2502 ahojte...minule som čítala, nejaká žienka tuším tu dávala taký super článok....že dieťatko robí pokrok každých 6 týždňov ..moja sa tiež plazí už asi 4 týždne tak uvidíme či to funguje :P
@janja2502 to vazne?ja ze to len ta nasa je tak "nastavena". NO ona sa plazi uz presne mesiac, tak uvidime, ci vyjde to, co pisala @tiuska77 :D. som nevedela o takejto teorii...
@janusha33 a smeje sa pri tom?to robi kristinka, to je strasne uzasne!teraz mala dva tyzdne sople, tak to nerobila, ale dnes uz zas dala "syslika". mile pomenovanie 🙂
aj nas drobec sa dlhsiu dobu plazi a ide jej to aj dost rychlo,myslela som si, ze sa jej nedari stvornozkovat, lebo mame vsade plavacky a dlazbu bez kobercov - ze sa jej to smyka, ale teda asi to nebude v tom...
@danculka24 kojim a UM moj maly odmieta. Odvar z ovsenych vlociek som robila a rozrobila mu do toho kasu. No teraz som kasu prestala davat, lebo neviem, ci ho nezapieklo z toho. V Nemecku som mu davala Milupu kasu, no na SK som kupila Hami, a mozno zmena mohla sposobit ten problem.
@michalienka25 Joj ta nas robi syslika od vcera stale......aspon sa lahsie nauci potom fukat nos 🙂 .Uz vie aj kyvat ze Pa pa a dnes ho naucim davat pusinku.
@janusha33 presne, aspon ked ma sopliky, tak si ich vyfukuje :D. Ja ju ucim papa uz dva mesiace - nula bodov. Pusinku som zacala pred mesiacom - nula bodov. Ona sa akosi nechce nic naucit...tapusky tiez nerobi. ale tak zato sa stale chechta 🙂
Dnes sme boli na poradni a moj valibuk ma uz 10060 gramov 🙂 Doktorka nas pochvalila 🙂 Ale brala mu krv z hlavicky, lebo sa jej zdla bledy, ze asi chudokrvny, tak na to som sa ani pozerat nemohla, je to hrozne, ked do hlavicky pichaju :( Tak dufam, ze vsetko bude ok 🙂
@katkamiki no nas uz asi dva tyzdne menej papa, zato koji sa viac. V utorok sme mali poradnu a som to povedala doktorke a ona ze sa nemam bat, ze maju eticky rozne obdobia, a ze to bude asi zo zubkov, pozerala mu do pusy a tlacia sa mu tri naraz, uz dva zubky ma (lavu 1 a pravu 2, taku tretinu zubka). Bude smiesne vyzerat - dole 5 zubkov a hore nic :D Vazime 8780g, teda pribral cca necelych 200g za posledne dva mesiace, no on stale lieta po byte...ale pupko ma i stehienka fajne, chudy nevyzera:D
A vytesujem sa, lebo konecne hovori mama-mama alebo mam-mam, cele dni dokola 😀 Predtym to bolo iba dada-baba-ďeďe.
@michalienka25 My ťapušky tiež ešte nevieme. Na to reagovala pababka a aj ma sprdla na návšteve, začala, že "málo s ním hovorím, že jej deti už dávno v takom veku ťapuškovali a ukazovali aký veľký vyrastieš" pritom ona nie je s nami a nevie, ako sa mu venujem, že si stále spievame a vždy sa rozprávame...mala som tych reci tlak 200 😠 ako sorry ale mam normalne a sikone dieta,nemusi byt genius a vsetko vediet
@alohim no nas este nelieta po byte, ani nestvorkuje, tak preto este dost pribera 🙂 My mame dva dole a dva hore zubky a doktorka povedala , ze sa dva hore tahaju 🙂
A ani nas nevie tap tap a pusinky a neviem co, niekedy sa mu podari papa dat, ale inak nic, a to si myslim, ze sa mu dost venujem a stale sa s nim rozpravam... Takze to podla toho nebude 🙂
@alohim ale prosim ta Misi, ze si z toho co robis. jasne, ze mas sikovne deculko, na ktore si pravom hrda. ja viem, ze tie reci vedia nas.at, ale netreba si to vsimat. jednoducho babulo ak nechce, nebude to robit a mozeme do nich hucat aj cely den dookola. vidim to na nasej. a presne ako hovoris, ja tiez do nej stale hucim, hovorim s nou, dokonca aj ked sme vonku, tak jej hovorim do kociarika a ona ma pocuva a usmieva sa na mna... 🙂 . takze tak 😵
ahojte babule 😉 ..chcem sa Vás opýtať, že koľko x kakajú vaše pokladíky? Moja káka 3x denne vždy po jedle tuhom... zatiaľ ju stále kojím a ráno, obed ma ovocie a zeleninu, večer kašičku.... akože nieje to ani hnačka ani tuhe bobky 😀 také normálne ale nieje to hodne? Nerobím niečo zle 😕
@janusha33 no presne toto by sme mali riesit aj my. Nasa sice este nelozi, ale ma take odrazadlo a na tom jazdi ako "stary dabel" predvcerom som z wc bezala za nou aj na holo ked som videla ze nabrala kurz schody. No este ze ked sme same cikam pri otvorenych dverach, lebo neviem ako by to dopadlo :-\
@tiuska77 nasa kakosi tak rozne niekedy 1x a niekedy aj 3x. Papame skoro rovnako rano mliecko, desiata ovocie, obed masko + zelenina + najnovsie ako uspavanka 100ml mlieka, olovrant krupicova kasa s vyzivkou a pred spanim mliecko. Tiez neviem ci je to ok, ale tak kym je spokojna asi hej. Na poradni sme mali 9950g dr. to nejak nekomentovala, tak hadam papame dobre 😉
@janusha33 Ano mas pravdu, je to sikovnosti, treningu a tiez trpezlivosti dietatka. Moj je nesmierne vytrvaly, momentalne je vo faze chodenia popri nabytku a uz tolkokrat tak skaredo spadol, ale nic ho neodradilo, tak strasne chce robit tie male krocky sam, tipujem, ze do mesiaca bude chodit 😝

@katkamiki Myslim ze ten podstatny rozdiel zmizne.Ono v podstate ani oci nemame rovnake a za normalnych okolnosti ani prsniky nie su rovnake.Len teraz to aj vidime ze nie su.