Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
tak s tou kavou to prehanat urcite nebudem a rovno si kupim bezkofeinovu....dnes som sa zastavila aj u dr., sestricka ma objednala na prve vysetrenie 24.9., vraj mi uz aj spravia sono....tak snad bude vsetko ok a vysetrenie nebudem musiet rusit...juj, nech to len vyjde 😵
ach jaj baby, mna ta unava asi zabije... dnes som len uvarila obed, upiekla kolacik a isla som si poležat ku telke a prespala som pol dna :( jedine čo ma prebralo bola slabsia kava o piatej.Mám nizky tlak a tak sa ju snažim nepit ale nejde to, rano som si ju neuvarila a bola som cely den ako mechom udreta... 😒
@isabellaa urcite ano - tak ako v tom filme, aj my tu vsetky v maji 2014 drzime nase zlaticka v naruci 🙂
pockaj s tym utz do toho 20.9. to budes cca kolky - 8-9tt? to je najlepsi cas na prve sono, si myslim. ja pojdem tiez v 8tt. a to akoze dr. z car chce vylucit mmt, ze? tak to staci aj v tom 8tt. ale urcite je v maternici a v tom 8tt vam ukaze aj krasne bijuce srdiecko 🙂
@bajana vyjde, urcite 🙂
@lulu174 no ja som tiez tak, len sa tu motam, keby nemusim, ani nejem asi 😀 a poobede si tiez musim lahnut aspon na par minut 😀
@petkaa28 ale lekarovi z centra nejde o to,aby bolo vidno akciu srdiecka, ale aby vylucili mimomaternicove tehotenstvo...
No budem musiet porozmyslat, alebo napisem este raz do Brna, ze ako si to predstavuju dalej, kedy by mal byt dalsi UZ, nechcem ublizit malym...tolkymi ultrazvukmi.
@isabellaa hmm.. Ked pri mimomaternicovom je tolko moznych miest kde moze byt...teda aspon to mi vzdy hovoril moj lekar. Je to na tebe, ako sa citis, hlavne psychicky... Nemyslim, ze ten jeden utz navyse by mohol nejak extra ublizit
@leamax fakt hackujes??? :DD
Jaaaj baby, ja som to dnes s pracou trocha prehnala a teraz mi to brusko vracia :/ takze nohy hore a lehnim uz 🙂
ahojte, tak aj ja mám termín zatial podla ms 5. mája ale podla mňa to bude neskôr lebo ovulka bola dosť neskoro. Ale u dokyho som ešte nebola na potvrdenie lebo ešte len dnes som zistila tehu 🙂
@monika1308 vitaj 🙂 to mame rovnaký termín 🙂
pozeram, ze na monitore vyzera nejaka slaba ta druha /. ale nazivo je kraaaasna 🙂
caute koceny..tak ja som dnes v uplnej depke...od vcera vecera mam pocit,ze nieco nie je ok.tak malinko ma boli brucho.a zrazu vnimam realitu,vobec sa necitim tehotne.no hej,ciciky ma este bolia a rano som hodila grcku,ale to neznamena,ze babo rastie,som na nervy,len placem a placem,zrazu sa citim tak normalne ☹
@leamax gratulujem a silno drzim palceky,aby ste to dotiahli do konca 😵
@sweethope ahoj, tak ja vobec negrcam ani ma prsia nebolia,akurat ta hnusna chut na jazyku a sucho v ustach.
Tiez mam zvlastne pocity, ci Hcg rastie, rozhodla som sa, ze v utorok idem ku gyndovi a poviem mu co mi odpisali z centra asis.reprod., hodime rec a nech mi vezme hcg ci stupa.
Ked si nie si niecim ista, tak chod na hcg ci rastie, ak nechces ist k svojmu, myslim, ze za poplatok ti vezmu aj v labaku krv.
Stale na to myslim, zrejme aj preto,lebo prvykrat sa prestalo embryo vyvijat. Ja chcem vediet, ze je vsetko tak,ako ma byt.
@dejna077 dakujeme 🙂 ano, dobre si pamatas, dnes je 9.den po KET, oficialne mam testovat pondelok 🙂
@sweethope dakujemeee, moja 🙂 verim, ze teraz to dotiahneme do toho krasneho konca 🙂
ale joj, to su hormony, co tebou lomcuju. ja som vcera revala, ked u nas v dedinskom rozhlase vyhlasovali, ze ziadaju pomoc pri hladani jedneho chlapca
@isabellaa
@sweethope dievcata, musite mysliet pozitivne averit tomu drobciatku v brusku 🙂 vsetky to tu zvladneme, maj 2014 je nas statny mesiac a drzime nase babatka v naruci 🙂 🙂 🙂
dnes nas caka prvy ultrazvuk som zvedava ci bude nieco uz vidno aj ked som este len 5+3tt tak si nerobim velke nadeje este juuuuj taka som nedockava 🙂
@isabellaa mna len hneva to podbrusko,kym bolelo,tak som bola v pohode,ze sa maternica roztahuje,ale odvcera ma boli len tak akoze.u dr.som bola len v pondelok,ak tam pridem po tyzdni tak mi ani sono neurobi a povie,nech pockam este tyzden ako sme sa dohodli a muz si tiez mysli,ze si len nahovaram nieco zle,ale ja mam proste taky zly pocit 😒

@petkaa28
@leamax
@sweethope Baby, trochu ma znepokojuje ten moj ultrazvuk. S mojim gyn sme sa dohodli, ze na akciu mam prist 20.9. - neskutocne dlhy cas, ale gyn z centra mi napisal, ze mam ist buduci tyzden, aby sme potvrdili tehotenstvo v maternici...
Nasla som temu ohladne skodlivosti ultrazvuku a neviem ci nevydrzat az do toho 20ho.
Co sio tom myslite?
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/3d-ultrazvuk-je-jeho-pouzitie-bezpecne/