Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
ja sem prispievam pomenej ale aspon sledujem ked ja stale neviem na com som. ale ja uz tiez mam doma 3 rocneho fesaka 🙂
Dobre ranko babule, ako sa dnes mate? Vyspinkane do ruzova? Mne sa celkom dobre spalo, je tu hmlisto, taky spaci den 😉
No vy vsetky spite 😀 😀 😀 !
dievcata aj ja mam doma skoro uz velku slecnu (5rocnu). tak ako som minuly tyzden pisala, ze mi zatial nie je zle, tak uz druhy den mam zaludok ako na vode a mam pocit akokeby mi vsetko stalo v krku 😒
ahojte
vy ste toho zas popisali 😀
toto nase babo je taky ranostaj ako jeho ocko - zas som hore od 6:17 😀
dokelu, dala som si rano kolac a teraz som zistila, ze uz chyta plesen, slahne ma. teraz budem nad tym rozmyslat a dufam, verim, ze sa nic z toho nedostane k babatku 😖 😠
ozaj, tie, co ste nezamestnane - utorok mam podpis, myslite, ze jej to mam uz povedat, ze som tehulka? vy to ako robite?
Dobre ranko 🙂 tak mne konečne večer nebolo zle 🙂) zato v noci ked som šla na wc, som myslela, ze dovi dopo... Tie nevolnosti snáď graduju...našťastie som zaspala, tak som zvedava co bude teraz doobeda :D mám ist robiť kvety na torty, tak s teším :DD...
@leamax asi až s tehu knižkou by som jej to povedala..
ahojte ahojte 🙂 ciarka bola dnes silnaaaa, este stale totiz testujem lebo si chcem byt ista, ze tmavne... ranajky sa drzia v zaludku, unava tiez presla, ja ani neviem, ze som tehotna 🙂 len nech to takto aj dalej pokracuje a budem rada
baby, užívate nejaké vitamíny?
@luciana789 iba femibion
@luciana789 ja tiez len femibion...uz dva mesiace pijem aj mlady jacmen, takze v tom stale pokracujem
@petkaa28 nie, nevadi, mas narok na matersku. ja nemam, ja dostanem hned od zaciatku rodicak.
@luciana789 ja uzivam acidum folicum 10mg na predpis, B12 k tomu a vit.E. vy to mate vsetko vo femibione, ale ja musim mat vyssiu davku listovky a k tomu treba aj B12, aby sa vstrebala
stale rozmyslam nad tym kolacom - myslite, ze sa nemusim bat, ze to babatku nijako neublizi? som ja ale krava
@luciana789 kyselinu listovu

@vera3000 pred tyzdnom sme oslavovali rocik 🙂 vy budete mat este mensi rozdiel medzi detmi. trochu sa bojim ako to zvladnem, 2 male deti, no bude musiet viac mm pomahat, babky.