icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

suncana
9. sep 2013

@vera3000 pred tyzdnom sme oslavovali rocik 🙂 vy budete mat este mensi rozdiel medzi detmi. trochu sa bojim ako to zvladnem, 2 male deti, no bude musiet viac mm pomahat, babky.

vera3000
9. sep 2013

@suncana my budeme mat rozdiel rok a pol plus par dni tiez zacinam mat obavy ale asi to budem riesit zapochodu hlavne nech drobec je a nech je zdravy

ewana
9. sep 2013

@vera3000
@suncana ahojteee, konečne nejaké baby, čo už majú dieťa, doteraz som tu bola asi jediná 🙂

suncana
9. sep 2013

@ewana ahoj a ty mas akeho velkeho drobca?

tana85
9. sep 2013

@vera3000 rok a pol je este taky rozdiel, ze decka sa spolu dobre zahraju v porovnani napr. rozdielu 4-5 rokov
ale asi to je o dost narocnejsie ked su obe deticky este tak zavisle na tebe, obe sa dozaduju pozornosti. ale od toho sme take silne, aby sme aj toto zvladli 😉

ewana
9. sep 2013

@suncana môj má teraz 2 roky a mesiac. A riadne sa desím toho, keď mi začne bývať zle, ako sa budem oňho starať 🙂 Aspoň už chodí na nočník, lebo keby som ho mala prebaľovať, by bol pravidelne ogrcaný 🙂) Asi bude aj tak 🙂

pralinka25
9. sep 2013

ja sem prispievam pomenej ale aspon sledujem ked ja stale neviem na com som. ale ja uz tiez mam doma 3 rocneho fesaka 🙂

isabellaa
10. sep 2013

Dobre ranko babule, ako sa dnes mate? Vyspinkane do ruzova? Mne sa celkom dobre spalo, je tu hmlisto, taky spaci den 😉

isabellaa
10. sep 2013

No vy vsetky spite 😀 😀 😀 !

aalinka
10. sep 2013

dievcata aj ja mam doma skoro uz velku slecnu (5rocnu). tak ako som minuly tyzden pisala, ze mi zatial nie je zle, tak uz druhy den mam zaludok ako na vode a mam pocit akokeby mi vsetko stalo v krku 😒

aalinka
10. sep 2013

@isabellaa ja uz nespim, zarezavam v robote 😒 . v noci sa strasne budim, prehadzujem sa hore dole a nad ranom, ked mi uz treba vstavat sa nemozem zobudit

dejna077
10. sep 2013

@isabellaa ja som hore od 6tej spat som sla o 2 :( nic moc vcera bol tazky den snad to dnes bude lepsie moj chlap uz zacina byt zufaly.

leamax
10. sep 2013

ahojte
vy ste toho zas popisali 😀
toto nase babo je taky ranostaj ako jeho ocko - zas som hore od 6:17 😀
dokelu, dala som si rano kolac a teraz som zistila, ze uz chyta plesen, slahne ma. teraz budem nad tym rozmyslat a dufam, verim, ze sa nic z toho nedostane k babatku 😖 😠
ozaj, tie, co ste nezamestnane - utorok mam podpis, myslite, ze jej to mam uz povedat, ze som tehulka? vy to ako robite?

petkaa28
10. sep 2013

Dobre ranko 🙂 tak mne konečne večer nebolo zle 🙂) zato v noci ked som šla na wc, som myslela, ze dovi dopo... Tie nevolnosti snáď graduju...našťastie som zaspala, tak som zvedava co bude teraz doobeda :D mám ist robiť kvety na torty, tak s teším :DD...
@leamax asi až s tehu knižkou by som jej to povedala..

leamax
10. sep 2013

@petkaa28 to ju o dva mesiace uz budem mat. ale tusim nam musi dat aj pre nich doktor nejake potvrdenie, ona to tam tusim musi zalozit

petkaa28
10. sep 2013

@leamax fu, tak toto ti neviem poradiť.... Ja chcem ísť na sociaĺku zistiť, či budem mat nárok na materskú, ked som pn v ochrannej lehote..:/

dejna077
10. sep 2013

@petkaa28 graduju veru... Ja som vcera cely den prelezala tak zle mi este nebolo.

suncana
10. sep 2013

@petkaa28 pokiaľ si mala pred PN min. 270 dní po sebe odrobených tak by si mala mať nárok 😉

tana85
10. sep 2013

ahojte ahojte 🙂 ciarka bola dnes silnaaaa, este stale totiz testujem lebo si chcem byt ista, ze tmavne... ranajky sa drzia v zaludku, unava tiez presla, ja ani neviem, ze som tehotna 🙂 len nech to takto aj dalej pokracuje a budem rada

lulu174
10. sep 2013

@isabellaa dobre ranko 🙂 veru dne sa dobre spalo,ja som dokonca spala celu noc-prvy krat po 3 tyždnoch som nebola ani na WC🙂 joj baby zajtra iden ku dr.tak uvidime

lulu174
10. sep 2013

@tana85 super 🙂 a to sme potom dve 🙂 mna bolia en prsia a inak nič 🙂

petkaa28
10. sep 2013

@suncana fakt?? To som mala určite. A nevadí, ze teraz som nezamestnaná, aj ked na pn v ochrannej lehote? Ďakujem 🙂

tana85
10. sep 2013

@dejna077 keby som si to mohla dovolit, tak aj ja...vcerajsok bol velmi tazky, ale pracujem, takze nebolo inej moznosti...ale mala som velku chut sa zlozit v praci na stol a spat

luciana789
10. sep 2013

baby, užívate nejaké vitamíny?

petkaa28
10. sep 2013

@luciana789 iba femibion

tana85
10. sep 2013

@luciana789 ja tiez len femibion...uz dva mesiace pijem aj mlady jacmen, takze v tom stale pokracujem

leamax
10. sep 2013

@petkaa28 nie, nevadi, mas narok na matersku. ja nemam, ja dostanem hned od zaciatku rodicak.
@luciana789 ja uzivam acidum folicum 10mg na predpis, B12 k tomu a vit.E. vy to mate vsetko vo femibione, ale ja musim mat vyssiu davku listovky a k tomu treba aj B12, aby sa vstrebala

stale rozmyslam nad tym kolacom - myslite, ze sa nemusim bat, ze to babatku nijako neublizi? som ja ale krava

dejna077
10. sep 2013

@luciana789 kyselinu listovu

dejna077
10. sep 2013

@leamax neboj nic sa nestane penicilin...

leamax
10. sep 2013

@dejna077 to iste mi aj moj muzik napisal - nepoznate sa vy dvaja nahodou 😀
ja si tiez myslim, ze to nevadi, ved to nejedavam pravidelne. tak ale chapete, isto sa aj vy teraz vsetkeho bojite