Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
ahojte maminky , tak trosku som si vas precitala a chcem vsetkym zagratulovat ktore si nasli krasne dve // a tie co nenasli dufam, ze to vince buduci mesiac, My sa taktiez snazime o baby 2 , snazime sa druhy mesiac , mona mocha ma priest niekedy buduci tyzden , test zatial ukazuje len jednu / , ale stale dufam, ze sa k vam pridam , ak nie tak hadam budem v junovkach :D
babyyyy mozno si ma pamatate pisala som na 1.stranke tejto temy ze chcem rodit v maji 🙂 aaaaaaa sama tomu neverim ale asi to tak bude 🙂 som 12dpo a test pozitivny 🙂 takze termin 30.maja je moooooooj 🙂 poprosim pridat do sukromky 🙂
pisem ako talian :D
@alchemilkazltozelena jeeej tesim sa s tebou, pozitivne myslenie vela spravi
Ahojte. Pridávam sa k vám, termín mám 1.5.2014, krásny dátum 🙂 Od štvrtku mám už tehotenskú knižku 🙂 Pridajte ma prosííím do súkromky. Toto bude moje druhé bábo, synček má dnes akurát 4 roky 🙂
@martinkastanko všetko najlepšie synčekovi a vitaj, a to ti uz tak skoro doki dal TK? ten nas dava az po 12.tt
@pralinka25 s ciarkami som na tom podobne a to som 38DC...
@suncana Ďakujem a áno, aj pri prvom tehotenstve som dostala hneď TK. Teraz som ju dostala presne na 7tt+1 🙂
@vera3000 no ja som z toho zmatena lebo pri prvom to bolo inak. kedy ides na gyndu? ja asi za tyzden a pol
@pralinka25 uz som bola bublinku nenasli hcg nieco vyse 300 tak zajtra zas
@vera3000 to viem to si pamatam. no ale to bolo este skoro podla mna. drzim palce nech sa zajtra ukaze
Ahojte tak možno sa aj ja o pár dní pridám.Mrcha mešká 5dní,test som ešte nerobila ale chystám sa aj ked dufam,že mrcha príde kedže malý len 7mesiacov a mať deti tak skoro po sebe by bolo o krk.Chceme druhe babo ale chceli sme na ňom pracovať od bud.roka tak uvidíme 😉 Zatiaľ čo som počítala keby som mala pozit.test termin pôrodu by bol 21.5
baby ktore ste dnes 14dpo, mate nejake priznaky? ja len pozitivne testy a trosku bolest brucha, nic viac, je to normalne? 😕
sme aj na MAJOVKY 2014..
ahojte zeny. neviem ako sa to rata ani nic take, ale mala som dostat teraz, a nic, a dva testy uz boli pozitivne. 😝 som hotova
@alchemilkazltozelena ahoj, mna uz bolia velmi bradavky, brusko.... silna bolest hlavy, rano ma nadrapuje niekedy..
@alchemilkazltozelena ja som 31 DPO a neni mi nic. trochu ma bolia prsia ale inak nic.ked som cakala prveho tiez to tak bolo. nebolo mi vobec nic keby mi nerastlo brucho ani neviem ze som tehu. nemusi ti byt nic
Tak teda vas este raz zdravim vsetky tehulky, ktore budete rodit v maji. Neviem vobec ako to tu chodi, len som o tom pocula a vraj tu mozem najst vela uzitocnych rad, spoznat vas, a podelit sa o zazitky, pocity.
Tehotenstvo nebolo vobec planovane ani vypocitane... Zistila som to 15.9 ked mi vysli dva pozitivne testy, dve plne tmave fialove ciary. Posledne kramy boli ( ani neviem presne datum ) ale niekedy pred mesiacom, cize dajme tomu ze 4 tyzdne, a oplodnenie bolo.... NEVIEM 😀 . Uz vyse tyzdna ma velmi bolia bradavky, silna bolest hlavy, obcas zavraty, a rano ma nadrapuje, ale nezvraciam. No proste vsetko ako ma byt 😀 som z toho hotova a mimo, a este som tu informaciu ani poriadne nevstrebala. Prosim vas pekne, ak mi viete niekto dat nejaku radu ako sa pripravit na to co ma prist, hlavne psychicky, budem vam velmi vdacna. dakujem krasne za kazdu cennu radu.
Ahojte, vsetkym tehulkam ktore si nasli dve ciarky gratulujem, Ja som si spravila vcera test a tiez som ich tam mala 😀 takze si ma prosim pridajte do sukromky 😉 koncom tyzdna mam ist ku gyn a spravi mi ultrazvuk tak som zvedava.
@kenjul ahoj, hladala som ale nenasla MAJOVKY 2014 😒
@andinka001 treba napisat kocke co to zakladala @isabellaa 😉
Ahoj kocky, tak ja sa tiez pridavam k vam 🙂 podla PMS mam termin 16.5.... na prvu kontrolu idem k doktorke 3.10 takze az vtedy sa to na 100% potvrdi. Je to nase druhe babo, zatial mi nie je zle, citim sa ok, akurat ma zacinaju boliet prsia .
@jaanka3 prosim ta mozes ma pridat do sukromky? dakujem 🙂
@adulicek82 ahoj , ja nepridavam do sukromky, treba napisat @isabellaa
https://www.modrykonik.sk/skupina/1781/
tu je link na porod v maji 2014
@adulicek82 ahoj, mozes ma pridat? neviem ako sa to robi 🙂 som tu nova
@marfuska87 ale ja nemozem pridavat, aj ja som prosila o pridanie @isabellaa
@jaanka3 ako sa tam dá pridať? mne sa zobrazí iba kto ju založil, koľko má členov a pod. ďakujem

@emilia25 no pozri ja som testovala 28 dni po ovulke a tie dve ciary stale neboli totozne silne. sama neviem co si mysliet stale. oci bola silnejsia ako predosle stale by som povedala ze nedostatocne.
a ty ked mas ciaru jasnu este pred Ms a to urcite bude silne babo. vacsinou ju vidiet az v den ms.