Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@majuskaaa16 Dnes som robila test a je negat,takže asi zas moje stare zname meškanie mrchy.Pred tehu meškala aj 2týždne a po pôrode sa pekne upravila a teraz zase.Neviem,mám spraviť ešte zajtra test?
@luciana789 teraz myslis sukromku? Maj 2014
do sukromky musis poprosit Isabelluu a maj sa ti nahodi ked si das aj ked len na sekundu do profilu, ze cakas babo v maji, to pocitadlo, hed budes mat pristup aj ti dojde sprava
@blackcat8885 asi by som este pockala par dni, aj ked viem ze ja som cakanie nikdy nezvladla a robila som si jeden test za druhym. mozno ze ti ozaj len meska. no uvidis. naposledy ked mi konecne ukazal pozitivny som si kupila taky drahsi aby som mala istotu. myslim, ze ked ti uz meska a stale nic tak asi z toho nic nebude
@isabellaa ahoj pridas prosim ta aj mna do vasej sukromnej diskusie? tiez mam termin v maji 🙂
ahojte, takze ja sa k Majovkam nepridam , dnes som dotala mrchu mrchatu 😔 tak hadamm buduci mesiac , tehotenstvo sa radce od prveho dna mrchy tak mozno som uz tehotna 😀 😀 😀 😀
Baby mne je neskutocne zle, nevladzem fungovat...e este 6 tyzdnov do konca prveho trim 😞 ako to zvladate?
baby ja som zatial v 6 tyzdni, ale musim povedat ze mne je uplne fajn. az na unavu. mam doma 14 mesacneho drobca a dava mi zabrat 🙂 🙂 . nejako to zvladneme a nakonci pride vytuzene babatko 😉
@zuzka38 ahoj pridala ta uz isabellaa do sukromnej skupiny? ja este cakam
@majuskaaa16 ano uz som tam...
@anetkaadamko super,tak gratulujem!Mne pravdepodobne vyjde na 31.5. 😉
Ahojte,takze sa k vam pripajam,vcera som bola na sone,bola tam mala gulicka v maternici,som v 5t+1d..moje prve tehotenstvo🙂 tehu test 17.septembra vysiel pozitivne,ciarky jak svet🙂...som v miernom soku,aj ked sa 2mes.snazime,este mi to nedoplo,30.9 idem na dalsie sono malo by bit srdiecko,asi si to vsetko uvedomim az vtedy,zle mi nebyva.prsia mam obrovske,az sa mi koli nim tazko sprava,som mierne unavena. Okrem ineho,mam tam malu cystu na vajecniku,ale vraj to plod casom zatlaci,takze som z toho trocha mimo a neviem co to znamena..citim sa nejako zvlastne,mam strach,uplna radost este neprisla..ako keby som bol dezorientovana.. AK BY STE MA MOHLI PRIDAT DO VASEJ SKUPINY,BOLA BY SOM RADA🙂
ahojte, pripajam sa k vam, termin mam 20. maja 🙂
@anetkaadamko ahoj, ja som priblizne tiez v 5t, kedze neviem presne kedy doslo k oplodneniu. ale symptomy mam rovnake 🙂 a este navaly emocii, ale to je spojene aj s tym ze je prve a neplanovane
@jankaferancova ahoj, ja som mala jeden kt som si robila vecer, tam boli dve tmave fialove ciary, a druhy som si robila na druhy den rano a ta druha bola tiez slabsia. ale teda bola badatelnejsia ako tato.
na sone som este nebola, pojdem az cca 8 tyzdnov od poslednej mrchy
Milé maminky, v našom e-shope nájdete oblečko pre Vaše detičky, kombinované kočíky, jedálenské stoličky, doplnky...a to všetko za fajn ceny 🙂 kikimoda
@marfuska87 ahojky,gratulujem 😉 ja uz idem teraz v pondelok za lekarom,1.7. som potratila a tak mi lekar povedal,ze ked bude meskat co i len jeden den mam hned prist a uvidime co dalej,takze snad bude vsetko v poriadku.Drzim palceky aj tebe a toto je dnesny testik,pekne zosilnela od vcera
@jankaferancova super, gratulujem 🙂 no uz je pekne tmavsia 🙂
ja som si tiez robila rapiclear ako prve, hned boli dve supy tmave 😀
@marfuska87 dakujem pekne,dnes som bola u dokiho HcG je 426,3 mam nasadeny Utrogestan vaginalne,prepisal aj kys.listovu.O tyzden kontrola krv aj sono,dufam,ze bude vsetko v poriadku a dotiahneme to do uspesneho konca 😉
@jankaferancova samozrejme! musime ! ina moznost neprichadza do uvahy, nech to stoji co to stoji.
Kedy a ako sa zistuje hodnota HcG a aka je spravna hodnota?
@isabella aj ja prosím pridať do súkromnej témy.

@blackcat8885 Ahoj ja som v tom a maly ma 14 mesiacov. bude to makacka, ale tesim sa ze sa budu spolu hrajkat. tak keby sa ti tehotenstvo potvrdilo tak daj vediet . nech to dpadne akokolvek drzim palce 🙂 🙂