Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@isabellaa aj ja prosím pridať do súkromnej témy.
čaute májové maminky. ja mám predbežný termín 5.5. ale myslím si že to bude neskôr , tak sa pridávam už oficiálne s májovkám . 🙂 zbežne som čítala čo píšete a všetkým ktoré sú ešte len v očakávaní držím palce najviac na svete!!!! 🙂
ahojte,aj ja prosim o pridanie do sukromky,dakujem
@isabellaa ahojte,aj my cakame babatko v maji,prosim o pridanie do sukromnej skupiny,dakujem 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam. Posledna MS bola 11. augusta, 16. septembra som bola u lekara, lebo mi vysli pozitivne testy, no ten tam zatial nic nevidel, iba zvysenu sliznicu a objednal ma na 1. oktobra. Testy mam vsak stale krasne pozitivne. Ak to potvrdi lekar, vychadza to na maj... 🙂
Ahojte...pridavam sa k vam dievcence ak mozem
ahojte, prosim o pridanie k Vam ...termin 1.5...;) dakujem
Pozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednPozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednášku o úľavových nemedikamentóznych technikách pri pôrode s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a predsedníčkou OZ Ženské kruhy v jednej osobe-teda so mnou emoticon . Oteckovia sú vítaní a majú vstup zdarma. Budeme sa rozprávať aj o prirodzenom pôrode, dojčení, bodningu, poradím, ako ho dosiahnuť v pôrodnici, tiež vzťahovej výchove a iných zaujímavých témach.
v prípade záujmu napíšte na zenskekruhy.oz@gmail.com
prosím o pridanie do súkromky 😎 9. máme další ultrazvuk, teraz by sme mali byť v 8tt
baby, co je s to sukromkou?stake ziadna odpoved,ste tam?
žienky, teším sa na vás vo štvrtok 3.10.2013 o 20,00 v Kvapke na Slnečnej ulici v Trnave.. preberieme úľavové nemedikamentózne techniky k pôrodu 😉 , oteckovia sú vítaní a majú vstup zadarmo..
Ahojte, tak už aj ja patrím medzi vás 🙂, termín mám koncom mája, mohla by som sa aj ja dostať do súkromnej skupiny? Ďakujem
@alchemilkazltozelena Ahoj, aj ja mám termín 30. mája a tiež som chcela rodiť v máji, tak dúfam, že nám ten termín vyjde, teším sa s tebou 🙂
ahoj aj ja sa k vam pridavam ..termin mam 26 maja ,ako sa pridam k vam do skupiny?
fuuu je vas tu dost 🙂 aj ja sa rada pridam k majovkam..
@zuzkamilko Ahoj mám pocit, že mi sme spolu boli aj v augustovkách 2009. Vyzerá to tak že sa opäť stretávame. 10.10 idem ku doktorke aby potvrdila akciu srdiečka, ak bude všetko v poriadku dnes by som mala byť 5+7tt.
Ahojte takže ak môžem pridám sa k vám k Májovkám, termín by sme mali mať 29.5.
@mischelin aj mi cakame babo v maji a ktoreho asi a skade ste

@marfuska87 moja,no na zaciatku tehotenstva vzdy,aby dr.vedel aka je hodnota a potom sa to sleduje ci pekne stupa,hodnoty HcG vedia vela napovedat,ci sa dobre tehu vyvija a pod. tu si pozri link s hodnotami.Berie sa krv zo zily
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...