icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

pralinka25
27. aug 2013

@emilia25 jej ty cakas teda stvrte. gratulujem 😵
ja mam momentalne take zmiesane pocity. druhe babo sme chceli aj sme na nom pilne pracovali a aj teda to ze mam na teste druhu ciarku povazujem za maly zazrak po tom vsetkom co mame za sebou ale aj tak mi stale chodia po rozume take myslienky akoze ten starsi sa bude citit na druhej kolaji. mam zavazok robit vsetko preto aby to tak necitil lebo on je uplne precitlivela dusa mojkaci tuliaci sa vecne typ. ma 3 roky stale spi s nami a ani to nevyzera nadejne ze by chcel byt sam. stale lamentuje ze je smutny ked je sam. mali sme velmi tazke obdobie aj tazky porod neviem ci je tym poznaceny ale uplne sa az chvilami citim previnilo ked si spomeniem ze uz na neho nebude tolko casu. (teda vobec neviem, ako to bude s druhym, lebo ten prvy nam do roka stale plakal vo dne v noci. v noci bol hore 20 az 30x za noc bol strasne narocne dieta a ja sa len modlim aby druhe take nebolo lebo vobec neviem ako by som stihala aj toho prveho) asi so mnou lomcuju hormony 😀 ako ste to zvladali vy? mas skusenosti povzbud ma prosim 😀

emilia25
autor
27. aug 2013

@pralinka25 no ja musim povedat ked sme v maji tak neplanovane otehotneli a maly mal iba 10 mesiacov ja som tiez bola uplne mimo nemohla som sa tak tesit ako ked by sme si to naplanovali nie co mi stale branilo sa tesit tak ako na ostatne stale som rozmyslala ze je este malinky a tak ale ked som po tyzdni meskania zacala krvacat a bolo potrvdene tehu ale na druhy den uz proste maternica bola prazdna som si myslela ze som stym vyrovnana ved sme chceli az v decembri zacat na baetku pracovat a aj maly bude trosku vecsii.lenze to som si len myslela a zostalo mi to nielen v hlave ale aj v srdci a tak som manzela uprosila aby sme necakali az do decembra ze je to dlho a ja chcem teraz sa uz tesit.ja som uz aj rozmyslala ci som si ten potrat nezavinila sama tym ako som rozmyslala ze som sa tak moc netesila a babetko to proste mozno vycitilo aj taketo myslienky ma napadali.preto som si proste povedala uz nikdy viac taketo myslienky proste sa budem len tesit a vychutnavat si to tehu ako to prve hlavne vecer ked deti budu spinkat budem iba ja a malinky v brusku.

akinorev30
27. aug 2013

@lucica ja mávam tiež 28 dňové cykly 😉

pralinka25
27. aug 2013

@emilia25 jasne vsak ja by som tiez bola velmi sklamana keby to nevyslo to viem. mam stale take ruzove spinenie tak dufam ze to neskonci zle. len teda teraz kedze mam len jedneho a bol tazko vydrety a navyse je aky je a uzili sme si vselico tak mam take myslienky. strasne nechcem aby sa skratka niekedy citil odstrceny kvoli druhemu ani ukrivdeny ako niektori znami popisuju vztah s mladsim surodencom. chcem sa tomu vyhnut aj ked neviem ci to vzdy budem vediet.

ale isto si si to nezavinila sama. kolke zeny vyslovene nechcu deti tak to ak by takto fungovalo nemuseli by byt umele potraty. asi len nebolo dost zdrave alebo silne.
drzim palce nech je teraz vsetko v poriadku 😵

emilia25
autor
27. aug 2013

@pralinka25 dakujem aj ja dufam ze to uz dopadne dobre predtym sme sa nesnazili a nejaka slaba spermia usla tak asi preto to tak aj skoncilo ale teraz sme sli na plno tak pevne verim ze tieto preteky vyhrala ta najsilnejsia a najzdravsia.a ty sa tiez neboj da sa to pekne zvladnut a ked ho cele tehu budes na to pekne pripravovat ako aj my sme cele tehu vedel ze pride babatko tak sa aj tesil.neboj isto to bude dobre a ked ti bude pomahat tak bude na seba aj pysny a hrdy ze je velky brasko.

pralinka25
27. aug 2013

@emilia25 jasne bude to zas nieco nove. ja som cely zivot presvedcena ze jedniacika nechcem. ze je dobre mat niekoho. hoci zo zaciatku to mozno bude aj pre neho zlozite ale tak do buducna myslim ze je lepsie nebyt sam. ja som jedinacik a stale mi niekto chyba tak som vzdy hovorila ze ja musim mat aspon dve 😀

kedy pojdes k lekarovi?

emilia25
autor
27. aug 2013

@pralinka25 my sme chceli hned od zaciatku 4 deticky sice az po troch rokov ale aj dva stacia.no ak nedostanem este ms tak az kolo 6.9. to je 12 dni meskania tak by tam mal uz vidiet pekny gestacny vacok.

pralinka25
27. aug 2013

ja rozmyslam kedy ist. uvidim kolko mi napise ten test . ja mam 1 oktobra nastupit do prace ale ako tehotna planjem ostat na PN lebo mam rizikovu pracu tak by bolo idealne aby ma vypisal do 1 oktobra nech nevyhodia tu osobu co ma zastupuje

emilia25
autor
27. aug 2013

@pralinka25 ja som tiez marodovala pri prvom synovy cele tehu prve dva tyzdne som mala dovolenku a potom pn.a to dokonca sme cez pn prestahovali sme z ciech na slovensko nasla noveho gynekologa ktory ma zobral v 20tt stihli sme svadbu.sice na svadbu ma vypisal a po svadbe znova na pn a od vtedy som na materskej jaj uz 5 rok.

veronika254
27. aug 2013

Ajojte babeny tak dufam ze sa kvam pridame .... 23.8. mala byt mrska ale este stale neprisla tak dufam ze sa nam zadarilo ....ak nam vide testik ako ma tak sa vidime 🙂

pralinka25
28. aug 2013

jaj baby no tak ja som vcera vecer zacala spinit. dnes lezim a je to slabsie pockam a uvidim co z toho bude. mozno nakoniec aj nic ☹
volala som aj na pohotovost a ze pokial nemam bolesti a neni to extremne silne krvacanie ze len na papieri tak mam pockat. tak cakam a mam kludovy rezim. lebo asi si za to mozem aj sama som to vcera prehnala s aktivitou a takto to dopadlo.
tak v piatok si asi kupim este jeden test ci sa to tam udrzalo a budu tam stale ciarky alebo uz bude prazdny.

emilia25
autor
28. aug 2013

tak babenky ja sa s vami lucim dnes som dostala takze nie sme tehotny.vam vsetkym drzkam vsetky palceky az je tu vas kopec s peknymi riadnymi kolajnicami.

pralinka25
28. aug 2013

@emilia25 ☹ to mi je luto. ja tiez neviem ako to dopadne stale spinim aj ked menej ako vcera. prajem vela stastia a nech sa rychlo zadari

emilia25
autor
29. aug 2013

@pralinka25 dakujem ved hadam od soboty alebo nedele ideme na novo a to ze uplne lebo predtym sme sli iba raz jediny krat ze hop alebo trop ale teraz budeme stale tak sa to uz hadam podari ved sme splodili 3 deti tak to 4 nemoze byt problem.a ty ako moc spinis iba na papieri?ja mam normalnu ms.drzkam ti moc palce aby to spinenie co najrychlejsie skoncilo kedy ides k doktorovi?

pet1308
29. aug 2013

Ahojte dievčatá!Takže som 6.deň po KET a na testíku je slabulinká čiaročka 🙂 a začína sa testovacie šialenstvo každý deň, či pekne silnie 😉 ale ešte nemáme vyhraté, snáď to už tentokrát dotiahneme do úspešného konca!

leamax
29. aug 2013

@pet1308 jeeeej, potichucky a straaasne moc gratulujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 urcite to teraz dopadne vyborne 🙂 ake embryjko ste vkladali?

pet1308
29. aug 2013

@leamax Ďakujem 🙂 veru, ešte len tak potichúčky sa teším. Vkladali mi 5-dňovú blastocystu. Vy ste si boli včera po svojho mraziačika? Koľko dní mal ten váš?

leamax
29. aug 2013

@pet1308 hej, boli sme vcera, dobre si pamatas 🙂 my mame 6 dnovu hatchovanu blastocystu, uplne je nadherne to nase babuliatko 🙂 snazim sa byt v klude, nech mu je u mna dobre, ale stale na neho myslim. tebe sa to ako podarilo?

pet1308
29. aug 2013

@leamax no ja mám teraz také hektické obdobie, lebo začínam v novej práci, takže to mi pomáha nemyslieť stále na našu Snehuľku 🙂 a tiež som teraz veľmi málo oddychovala, čo som si aj vyčítala, ale tak dúfam, že všetko dopadne tak, ako má!už to beriem akosi inak, keď je to už náš tretí pokus.A držkám palce, aby sa v brušku pekne zabývala! 😉 U vás je to 1.KET?

leamax
29. aug 2013

@pet1308 ja si tiez vravim, ze robim vsetko pre to, nech je bublinke u mna v brusku vyborne, inak to ovplyvnit nevieme. ale verim, ze sa jej u mna paci a zostane s nami, nase slniecko 🙂 ano, 1.KET, prvá bublinka, najvacsia bojovnicka, ktora sa dala zamrazit 🙂

pet1308
29. aug 2013

@leamax A okrem nej už nemáte mraziačika? Tak to určite musí vyjsť!!! 🙂

leamax
29. aug 2013

@pet1308 dakujem, verime, ze vyjde 🙂
nie, nemame uz nic zamrazene

pralinka25
29. aug 2013

@emilia25 ano na papieri. je to teraz hnede. neviem uvidim co povie v piatok test. ak bude pozitivny a silnejsie tak asi pojdem okolo 6 tyzdna pokial by som uz nekrvacala dalej. tak vela zdaru do snazenia 🙂

emilia25
autor
29. aug 2013

@pralinka25 dakujem tak pokial to mas iba na papieri tak isto tehu pokracuje ja mam taku normalnu ms ani silnu ani slabu.tak dufam ze sa tento mesiac trafime lebo manzel pride v nedelu a v piatok odchadza co nie je uplne v strede cyklu taze uvidime.mozno sa nam to takym to stylom nepodari ani do vianoc hahahaha.ale nie hadam hej ved uvidime.

pralinka25
29. aug 2013

@emilia25 no tak snad bude doma v pravy cas
ano mam to len na papiery. zajtra uvidim co test.

emilia25
autor
29. aug 2013

@pralinka25 drzkam palceky az su tam dve krasne kolajnicky.daj poto vediet.

pralinka25
29. aug 2013

@emilia25 dakujem dam 🙂

emilia25
autor
30. aug 2013

@pralinka25 no a uz mi aj skoncila ms.za cely den len taky pasik na vlozke a ku veceri uz nic ani na papieri.

pralinka25
30. aug 2013

@emilia25 a nemoze to byt predsa tehu? lebo ja som to tak mala pri prvom tiez som sa rozlucila s tehotenstvom ale bolo to nakoniec take kratke tak som testla a krpec tam bol 😀
ja som dnes testovala rano ale nejako sa mi ta ciarka nezda o moc silnejsia ako v utorok. je viditelna uplne jasne ziaden duch aj po tme ale neni stale ako ta kontrolna. mozno ako polovicna. kupila som clearblue digitalny uvidim co povie ten.
vcera som mala uz len taky hnedy vytok tak som si myslela ze uz bude ok a dnes rano na vecku zas ruzovy ale odvtedy zatial cely den nic tak som z toho jelen.
ale nejako tu ziadne majovcata zatial nepribudaju 😕

emilia25
autor
30. aug 2013

@pralinka25 ja som tiez z toho jelen lebo za cely den som mala iba taky pasik na vlozke a ku veceru uz nic aleze uplne nic ani ked curam ani ked sa utriem nic a teraz mam pocit akoby este co si chcelo ist ma to tam ze normalne stekli a pridem na wc a nic.rano si urobim test sice bude taky isty alebo uz negativny.