Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
Ahojte kočky,ja sice nepatrim do tejto skupiny,moje babo sa narodilo v auguste tohto roku.
Všetkým ale srdečne blahoželam a želam nech to všetky dotiahnete do uspešneho konca a prečo som tu.....
mam na predaj 2 zavinovačky-nepoužite,tak posuniem za polovičnu cenu,podla zaujmu pridam foto.
pripomínam: Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"
babyy, inšpirujte ma, aké kočíky ste si povyberali??? ja som v koncoch :D
@martinasenajova rozhodovala som sa podla toho, ako ho chcem vyuzivat a kde sa s nim budem pohybovat... dalej velkost vanicky, moznost otacat v smere a proti smeru jazdy... u mna vyhral CAM Cortina X3 😉
nooo ja mam 37 rocny kocik a chcem si ho dat opravit, len sa bojim, ze by vysiel drahsie ako kupit novy
Navyse mam problem, ze mi ho nikde nechcu nanovo obtiahnut, vsade ma odbili, vraj to pre nich nie je rentabilne, vraj nech skusim inde... hrozne, neviete nahodou niekto poradit, kde by mi ho ocalunili? Na chromovanie uz mam firmu.
poznám aj také maminy, ktoré iba nosia..bez kočíka...ja som skôr za striedanie kočíka s nosením
Tiež by som chcela do tej súkromnej témy. termín mam 16.5.14. Ako na to? Ďakujem
ahojte, ja mam termin 21. maja, mohla by som poprosit o pridanie do sukromnej skupiny... 😉 dakujem
ahojte ja mam termin 6.5.2014
@isabellaa prosím o pridanie do súkromnej skupiny. termín máme 5.5. a je to dalšia babaaa 😎
Ahojte tehulky, ja mam termin 30. maja, a tiez by som sa chcela pridat do vasej skupiny 🙂 a hned mam aj otazocku...my zdedime kociarik po sestre, ale je tyrkysovo hnedy lebo oni mali chlapceka, ale my budeme mat babu, a preto by som chcela aspon vanicku inej farby, viete mi niekto poradit kde by som zohnala len vanicku na kociarik znacky Dorian??? dakujem 🙂
Ahojte baby.Ja mám termín 31.mája a budeme ma pravdepodobne chlapčeka. 🙂
@isabellaa mozem poprosit o pridanie do sukromky?
@marcela1992 ja tiez :D ale u mna je to dievcatko ..
Ahojte, ja mam termin 27.5. bude to nase prve babetko - chlapcek, prosim o pridanie do skupiny 😉
Dievčatá pridáte aj mňa ? termín 24.5. dakujem
ahojte , ja mam termin 9.5. 🙂 uz sa velmi tesime, ale este nevieme ci chlapceka ci dievcatko budeme mat. mozem sa k vam pridat ?
Ahojte babulky 🙂 ja mam termin 20.5.2014(24tt) ale este stale necitim poriadne pohyby iba sem tam nieco velmi sa bojim je to normalne? naposledy ked som bola u dr.mi povedala ze vsetko je ok 🙂
Ahojte maminky!Aj vy chodíte často na malú od 28tt? Predtým som takot často nechodila,len občas vnoci som chodila častejšie keď som nevedela zapať,kvôli záhe.A malý čoraz viac sa hýbe už aj cez deň.🙂
Ja mám prvý termín na 26.4. a druhý na 1.mája tak uvidíme na kedy sa vyberie babulko von 🙂

keby sa aj ja tak viem z toho tešiť jak niektoré z vás...🙂ja mám termín 17.mája