Pôrod v máji 2014
ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.
@dejna077 aja sa pridavam vam a dufam ze to vsetkym dobre dopadne
@majuskaaa16 aj ja by som chcela patrit do sukromnej skupinke k vam sa rada pridam tiez mam termin v maji drzkajte sa
Ahojte pripajam sa k Vam ....termin mam 6maja. 🙂
@kamoska781 ahoj tak gratulujem, ked si zadas do tvojho profilu, ze cakas babatko v maji tak ta automaticky pridaju do majovej skupinky 🙂
No tak aj my sme mali dve čárečky 29.9. MS som mala dostať 19.9. V stredu ideme k doktorovi a uvidíme,aký termín nám dá,ale mne to tak vychádza na máj. 🙂
Tak ujo doktor nám minulú stredu potvrdil siedmy týždeň,paráda. Snáď bude všetko ok.
Môžem sa kvám pridať? Ja mám Tp podľa Ms na 26.4.2014 ale podľa ovulácie budem rodiť začiatkom mája čiže o týždeň pozdejšie než mám TP asi tak 3.5.2014.
ahojte, ak mozem pridam sa k vam TP mame 17.5.2014 ... prosim pridajte ma do skupinky ... srdecna vdaka
AHOJTE, budem rada ked pridate aj mna🙂 moj termin je cca 5.maja:) 😲
ahojte, aj ja sa pridam, ja mam termin 20.mája zatial.
dajte sa do skupiny majovky2014
Ahojte babule, tiez sa k vam pridavam s terminom 28.5. 🙂
ahojte. ja mám termín podľa PM 21.5. a podľa veľkosti babatka 26.5. tiež prosím o pridanie.
ahojte baby.aj ja by som sa rada pridala k vam do sukromnej temy.termin mam na konci maja.Dakujem
Ahojte baby. Rada by som sa pridala do sukr.temy k vam. 🙂
Tak ahojte maminky...tak sa k Vam pridávame...nečakali sme to, ale cakame tretie babatko, termin mame 20.5.2014...zo zaciatku strasne obavy, ale teraz sa na babatko velmi tesime a snad to aj zvladneme v pohode...🙂 Rada by som sa k Vam pridala do skupiny, ale este v rodine nikto nevie,ze som tehotna a tak som opustila skupinu a naspat ma nechce pridat...tak ak niekto moze,tak poprosim pridajte ma tam...stastne tehulkovanie prajem...🙂
@lucienka1981 tak mas termin ako ja 🙂
ahojte, asi sa blbo spytam, ale ako najst sukromnu temu maj/2014? Sa nejak neviem zorientovat :D
ahoj tehulky,som nová, čakáme 3 bábätko, termín 25.5.2014, už som stihla aj hospitalizáciu, teraz oddychujem doma. Je tu niektorá z L.M. a okolia? Dakujem a oddychujte koľko sa len dá.
Aj my už máme termín 26.5. Tiež by som chcela do tej súkromnej témy. Ako na to? Ďakujem
ahojte májovky, tak my čakáme druhé bábo TP máme zmenený z 21. na 17. mája 🙂
všetkým príjemné tehuľkovanie!!! 😀
Bambulky chystate sa niektora rodit v Partizanskom? 🙂
Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"
Nikto sa nesmie Vášho dieťaťa dotknúť bez Vášho dovolenia. Potom, ako sa Vaše dieťa narodí, sa Vy ako matka, na základe informácií a odporúčaní zamestnancov nemocnice, rozhodnete, či Vaše dieťa potrebuje niečo iné, ako Vás. Pokiaľ sa Vášmu dieťaťu darí dobre, Vy – matka sa môžete rozhodnúť, že Vaše dieťa zostane s vami. Nikto nemá právo Vám dieťa zobrať preč a rozhodovať za Vás, kedy smiete vidieť svoje vlastné dieťa. Vy ako matka sa môžete rozhodnúť, či a kedy dáte niekomu právo, aby Vaše dieťa mohol bez Vás niekam odniesť.“ Zdroj a preklad je z medzinárodnej stránky pre ľudské práva pri pôrode. http://www.humanrightsinchildbirth.com/human-ri...

@fewka gratulujem aj ja mam termin v maji tak drzkajte sa nech vam to dobre dopadne