icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

kamoska781
6. okt 2013

@fewka gratulujem aj ja mam termin v maji tak drzkajte sa nech vam to dobre dopadne

kamoska781
6. okt 2013

@dejna077 aja sa pridavam vam a dufam ze to vsetkym dobre dopadne

kamoska781
6. okt 2013

@majuskaaa16 aj ja by som chcela patrit do sukromnej skupinke k vam sa rada pridam tiez mam termin v maji drzkajte sa

efien
7. okt 2013

Ahojte pripajam sa k Vam ....termin mam 6maja. 🙂

majuskaaa16
7. okt 2013

@kamoska781 ahoj tak gratulujem, ked si zadas do tvojho profilu, ze cakas babatko v maji tak ta automaticky pridaju do majovej skupinky 🙂

babika131
7. okt 2013

No tak aj my sme mali dve čárečky 29.9. MS som mala dostať 19.9. V stredu ideme k doktorovi a uvidíme,aký termín nám dá,ale mne to tak vychádza na máj. 🙂

babika131
15. okt 2013

Tak ujo doktor nám minulú stredu potvrdil siedmy týždeň,paráda. Snáď bude všetko ok.

cucu2
16. okt 2013

@isabellaa pokus c.2 - poprosim pridat do sukromky 🙂

zora256
17. okt 2013

Môžem sa kvám pridať? Ja mám Tp podľa Ms na 26.4.2014 ale podľa ovulácie budem rodiť začiatkom mája čiže o týždeň pozdejšie než mám TP asi tak 3.5.2014.

zaba2707
19. okt 2013

ahojte, ak mozem pridam sa k vam TP mame 17.5.2014 ... prosim pridajte ma do skupinky ... srdecna vdaka

dymko
24. okt 2013

Dnesna kontrola dopadla vyborne. po vsetkych komlikaciach. Termin mam 25.5 @isabellaa mozem poprosi pridat do sukromky? Dakujem

katulikpp
25. okt 2013

@isabellaa ahoj, mohla by som tiež poprosiť do súkromnej? termín podľa PM 29.5. vopred veľmi pekne ďakujem

tanickapr
25. okt 2013

AHOJTE, budem rada ked pridate aj mna🙂 moj termin je cca 5.maja:) 😲

carmenuska
26. okt 2013

ahojte, aj ja sa pridam, ja mam termin 20.mája zatial.

tanickapr
31. okt 2013

dajte sa do skupiny majovky2014

inaasahan
2. nov 2013

Ahojte babule, tiez sa k vam pridavam s terminom 28.5. 🙂

thecheeky
2. nov 2013

ahojte. ja mám termín podľa PM 21.5. a podľa veľkosti babatka 26.5. tiež prosím o pridanie.

evamaria1
2. nov 2013

@isabellaa Ahoj, prosím ťa mohla by si ma dať do súkromnej témy, už som tam raz bola, ale ukazuje mi to, že stránka neexistuje, tak nechápem, ďakujem. Termín mám 30.5. Eva

lucienka1981
4. nov 2013

ahojte baby.aj ja by som sa rada pridala k vam do sukromnej temy.termin mam na konci maja.Dakujem

luliky
4. nov 2013

Ahojte baby. Rada by som sa pridala do sukr.temy k vam. 🙂

michaela317
6. nov 2013

Tak ahojte maminky...tak sa k Vam pridávame...nečakali sme to, ale cakame tretie babatko, termin mame 20.5.2014...zo zaciatku strasne obavy, ale teraz sa na babatko velmi tesime a snad to aj zvladneme v pohode...🙂 Rada by som sa k Vam pridala do skupiny, ale este v rodine nikto nevie,ze som tehotna a tak som opustila skupinu a naspat ma nechce pridat...tak ak niekto moze,tak poprosim pridajte ma tam...stastne tehulkovanie prajem...🙂

alchemilkazltozelena
6. nov 2013

@lucienka1981 tak mas termin ako ja 🙂

makka12
12. nov 2013

@isabellaa Aj ja sa hlasim do sukromky. Termin mame 17.5. 🙂 Dakujem krasne

zaba2707
13. nov 2013

ahojte, asi sa blbo spytam, ale ako najst sukromnu temu maj/2014? Sa nejak neviem zorientovat :D

alenocka78
18. nov 2013

ahoj tehulky,som nová, čakáme 3 bábätko, termín 25.5.2014, už som stihla aj hospitalizáciu, teraz oddychujem doma. Je tu niektorá z L.M. a okolia? Dakujem a oddychujte koľko sa len dá.

babika131
20. nov 2013

Aj my už máme termín 26.5. Tiež by som chcela do tej súkromnej témy. Ako na to? Ďakujem

bamulka
21. nov 2013

ahojte májovky, tak my čakáme druhé bábo TP máme zmenený z 21. na 17. mája 🙂
všetkým príjemné tehuľkovanie!!! 😀

hawajcanka
23. nov 2013

Bambulky chystate sa niektora rodit v Partizanskom? 🙂

dulkagabulka
23. nov 2013

Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"

dulkagabulka
25. nov 2013

Nikto sa nesmie Vášho dieťaťa dotknúť bez Vášho dovolenia. Potom, ako sa Vaše dieťa narodí, sa Vy ako matka, na základe informácií a odporúčaní zamestnancov nemocnice, rozhodnete, či Vaše dieťa potrebuje niečo iné, ako Vás. Pokiaľ sa Vášmu dieťaťu darí dobre, Vy – matka sa môžete rozhodnúť, že Vaše dieťa zostane s vami. Nikto nemá právo Vám dieťa zobrať preč a rozhodovať za Vás, kedy smiete vidieť svoje vlastné dieťa. Vy ako matka sa môžete rozhodnúť, či a kedy dáte niekomu právo, aby Vaše dieťa mohol bez Vás niekam odniesť.“ Zdroj a preklad je z medzinárodnej stránky pre ľudské práva pri pôrode. http://www.humanrightsinchildbirth.com/human-ri...