icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

apple33
26. nov 2013

keby sa aj ja tak viem z toho tešiť jak niektoré z vás...🙂ja mám termín 17.mája

darka2001
29. nov 2013

Ahojte kočky,ja sice nepatrim do tejto skupiny,moje babo sa narodilo v auguste tohto roku.
Všetkým ale srdečne blahoželam a želam nech to všetky dotiahnete do uspešneho konca a prečo som tu.....
mam na predaj 2 zavinovačky-nepoužite,tak posuniem za polovičnu cenu,podla zaujmu pridam foto.

dulkagabulka
4. dec 2013

pripomínam: Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"

livia1
14. dec 2013

@babika131 napis isabelle alebo petke28

livia1
14. dec 2013

@babika131 ahoj chcem sa ta spytat. Mas termin o 3 dni skor ako ja. Uz citis pohyby? Ak tak od kedy? Dik

babika131
14. dec 2013

@livia1 Ciao. Nie,ešte necítim,aj pri synovi som prvé pohyby cítila až v 20 tt.

majusa29
18. dec 2013

@isabelle Aj mna prosím pridať do sukromky. Termín mám 13.5.14

martinasenajova
19. dec 2013

babyy, inšpirujte ma, aké kočíky ste si povyberali??? ja som v koncoch :D

pivonecka
20. dec 2013

@martinasenajova rozhodovala som sa podla toho, ako ho chcem vyuzivat a kde sa s nim budem pohybovat... dalej velkost vanicky, moznost otacat v smere a proti smeru jazdy... u mna vyhral CAM Cortina X3 😉

skrutka11
3. jan 2014

nooo ja mam 37 rocny kocik a chcem si ho dat opravit, len sa bojim, ze by vysiel drahsie ako kupit novy
Navyse mam problem, ze mi ho nikde nechcu nanovo obtiahnut, vsade ma odbili, vraj to pre nich nie je rentabilne, vraj nech skusim inde... hrozne, neviete nahodou niekto poradit, kde by mi ho ocalunili? Na chromovanie uz mam firmu.

dulkagabulka
3. jan 2014

poznám aj také maminy, ktoré iba nosia..bez kočíka...ja som skôr za striedanie kočíka s nosením

luccinka1
10. jan 2014

Tiež by som chcela do tej súkromnej témy. termín mam 16.5.14. Ako na to? Ďakujem

majaza
13. jan 2014

ak je tu niekto zo ŽILINY, vrelo odporúčam:
prip. keby ste chceli aj do sukromnej skupiny odporučit 🙂

tajniky
15. jan 2014

ahojte, ja mam termin 21. maja, mohla by som poprosit o pridanie do sukromnej skupiny... 😉 dakujem

luciana87
15. jan 2014

ahojte ja mam termin 6.5.2014

martinasenajova
16. jan 2014

@isabellaa prosím o pridanie do súkromnej skupiny. termín máme 5.5. a je to dalšia babaaa 😎

lucka0122
17. jan 2014

mali by ste zaujem o perinky ?sijem vystuzene kuk moj album ...

chumar007
18. jan 2014

Ahojte tehulky, ja mam termin 30. maja, a tiez by som sa chcela pridat do vasej skupiny 🙂 a hned mam aj otazocku...my zdedime kociarik po sestre, ale je tyrkysovo hnedy lebo oni mali chlapceka, ale my budeme mat babu, a preto by som chcela aspon vanicku inej farby, viete mi niekto poradit kde by som zohnala len vanicku na kociarik znacky Dorian??? dakujem 🙂

majusa29
20. jan 2014

@isabellaa, tak pokus č. 2 - prosím pridať do súkromky. dik.

marcela1992
20. jan 2014

Ahojte baby.Ja mám termín 31.mája a budeme ma pravdepodobne chlapčeka. 🙂

marcela1992
20. jan 2014

@isabellaa mozem poprosit o pridanie do sukromky?

silaviat
20. jan 2014

@marcela1992 ja tiez :D ale u mna je to dievcatko ..

sopevka
21. jan 2014

Ahojte, ja mam termin 27.5. bude to nase prve babetko - chlapcek, prosim o pridanie do skupiny 😉

alenocka78
22. jan 2014

Dievčatá pridáte aj mňa ? termín 24.5. dakujem

ada90
24. jan 2014

ahojte , ja mam termin 9.5. 🙂 uz sa velmi tesime, ale este nevieme ci chlapceka ci dievcatko budeme mat. mozem sa k vam pridat ?

dadulik1993
25. jan 2014

Ahojte babulky 🙂 ja mam termin 20.5.2014(24tt) ale este stale necitim poriadne pohyby iba sem tam nieco velmi sa bojim je to normalne? naposledy ked som bola u dr.mi povedala ze vsetko je ok 🙂

zora256
29. jan 2014

Ahojte maminky!Aj vy chodíte často na malú od 28tt? Predtým som takot často nechodila,len občas vnoci som chodila častejšie keď som nevedela zapať,kvôli záhe.A malý čoraz viac sa hýbe už aj cez deň.🙂

zora256
29. jan 2014

Ja mám prvý termín na 26.4. a druhý na 1.mája tak uvidíme na kedy sa vyberie babulko von 🙂

kullip
10. feb 2014

@isabellaa Ahoj, mozem poprosit o pridanie do sukromky? Termin mame 24.5. Dakujem

helulatko
Odpoveď bola odstránená