icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

Strana
z32
lucka0122
14. feb 2014

ahojte maminky chcete niekto fialovu alebo ruzovu perinku?kuk

lucka0122
14. feb 2014

ahojte maminky chcete niekto fialovu alebo ruzovu perinku?kuk

tomasko1997
19. feb 2014

@ada90 no 9.5.2014 mam aj ja🙂

ada90
19. feb 2014

zajtra ideme do poradne aj s manzelom na 3D a ked sa pekne malicke ukaze tak aj 4D. tesime sa velmi. dufam ze uz budeme vidiet ci chlapceka ci dievcatko cakame ;)

alenocka78
19. feb 2014

@lucka0122 za koľko ?

alenocka78
19. feb 2014

@majusa29 bez šance 😅

dulkagabulka
19. feb 2014

Srdecne Vas pozyvame do Nitry na Rozhovory o zazraku a premietanie filmu Podoby porodu (piatok 14.3. od 17tej. Viac informacii v pozvanke). Prosim zdielajte, lajkujte sirte Nech sa o tejto akcii dozvie co najviac nastavajucich rodicov. http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

depa
19. feb 2014

ahojte baby pozeram ze je tu vela co cakaju v maji mate uz nejake vecicky pokupene ake velkosti si kupujete my sme zacali len neviem niekde pisu 56inde 62.

majusa29
21. feb 2014

@depa Ja nekupujem, kedže mám veci po prvej dcérke a druhá bude tiež dcérka-pravdepodobne :D. Ja som začala kupovať 56-tku ale malej to bolo veeeľmi veľké kedže ona nemala ani 3kg a 50 cm. Predtým som ešte nevedela že je aj veľ. 50. Teraz možno kupim aspon jednu súpravičku 50.

zuzuliak1981
21. feb 2014

ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si rozdelit postovne (9libier)

sandrusa
7. mar 2014

Ahojte. Ja cakam že porodim koncom maja... Je tu niekto z lužnej?

lenuskaa33
13. mar 2014

ahojte baby, chystáte sa niekto do pôrodnice do TN? náš termín je 10.5.2014 🙂

lukukuk
23. mar 2014

Ahojte baby, som tu nova. Chcem sa spytat,kto mate termín okolo 20.maja a budete rodit u Kocha???? 🙂

janka009
28. mar 2014

ahojte ja mam termin 26.maja a budete rodit v Skalici?

lucinka1104
5. apr 2014

Ahojte prepáčte , že som sa Vám sem votrela prvorade všetkým gratulujem a tým čo čakajú dievčatko...mám staršne veľa krásny vecičiek po mojej dcerke , mala ich na sebe jeden , dva krát posuniem ozaj lacno robím aj mega balíky ak náhodou 🙂 pekný víkendík s bruškami len pre ilustráciu pár foto vecičiek na predaj

krikina
9. apr 2014

Ahojte, rada by som sa pridala....termin mame sice 3.6., ale babo je o 2 tyzdne vacsie, takze moze to byt uz v maji 🙂))))

baska86
11. apr 2014

Ahojte, tiez by som sa chcela pridat, termin mam 15.5. 🙂

zebra41
11. apr 2014

Ahojte baby, nemate zaujem o taketo balicky
Fialove Balik 4Eur/ks: flaska Avent 125ml, vzorka zubnej pasty meridol, intimka a vlozka, ponozky, vitaminove kvapky, mineralka,cistic Durgol
Ruzovy: TUPPERWARE pohar s vrchom - drzi dost pevne, cize aj na vodu, cappy dzus 1l, Ikea ramik, detska mineralka, energeticky napoj, drziak na dudlik, dudlik NUK, plienka a obrusky pampers
4Eur/ks

silviaeli
13. apr 2014

@zebra41 Ahoj, aky je postup, ak mam zaujem???dik

zebra41
13. apr 2014

@silviaeli poslala som IP

terez999
14. apr 2014

ahojte, ja mam termin 6.5., mozem poprosit o pridanie? 🙂

janka009
16. apr 2014

ahojte ja mam termin 26.maja ide niekto vtedy rodit do skalice?

gitusa23
26. apr 2014

Ahojte májovky 🙂 ja som rodila v marci a mam dcerku Lenku. Ostali mi jednotky plienky - jedno otvorené balenie Bella -Happy - tie s vyrezom na pupcek. (je to skoro cele balenie), a dve balenia plenok jednotiek 28ks balenie BabyWell- kupovane v rakusku (tie su nerozbalene.) Darujem maminke z Dubravky - BA. Iba keby si po ne prisla. Nema niektora zaujem ?

majusa29
1. máj 2014

@lucinka1104 ja by som mala záujem o tú pletenú bielu čiapočku s ružovým kvietkom plus overal na poslednej fotke. Aká by bola cena? Napiš prosím do IP

engellka
5. máj 2014

Ahojte milé mamičky, oslovujem vás takouto formou, potrebujem sa zbaviť vecičiek po mojich princeznách, konkrétne mám na mysli letné dievčenské vecičky 56-62, lacno, tak ak niečo potrebujete, pozrite sa na môj bazárik, každý deň tam niečo nové nahodím, snáď si takto pomôžeme vzájomne 😉

tuti_sk
25. jún 2014

Mamicky, ktore dojcite, a neviete si predstavit, ako budete dojcit vonku - v restike, v hypermarkete, ci na autobus. stanici, v elektricke, atd, atd..... a vadi vam to ze na vas ludia cumia, tak mame pre vas pekne prakticke a stylove Zastery na dojcenie, nielenze zakryju vas prsnik, a nikto na vas nebude cumiet co robite, ale aj dietatko bude mat pokoj pri dojceni, kedze v istom mesiaci sa zacne obzerat po okoloiducich a kludne sa nenadojci...... preto je fajn prikryt zasterou a nechat ho v klude sa napapat....
ja sama som ju vyuzila cele 2r. ako som dojcila, a kedze mi to velmi pomohlo rozhodla som sa ich robit aj pre ostatne mamicky, s rovnakym problemom......
Zastery na dojcenie su v roznych vzoroch, kazda si najde svoj styl... vsetko najdete na nasom webe, tam prosim aj objednavajte.
Krasny vecer! 🙂
Katarina, tuti.sk.

tuti_sk
25. jún 2014

este pridavam foto ako to vyzera a pouziva sa to 🙂

Strana
z32