icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
31. máj 2011

@lenka1108 super, uz v tejto chvili co som zjedla mi z nich bude asi zle. dorazila som sa teraz este teplym dzemom 😝

eviiinka
31. máj 2011

babbulky chcem sa opýtať bola s vas niektora na genetike ? čo sa tam robi aleboo com sa s vami rozprávaju ? vyšli mi nejak divno testy, tak ma tam Dr.poslal :(

tinika
31. máj 2011

fajne vam, ja mam druhe tehu a zatial len mam pocit ze kope ale dvakrat som uz mala pocit ze fakt koplo, to cez ten moj mantinel tazko .( ale este kus a budem aj ja citit a uzijem si az az

dominika_sk
31. máj 2011

mňaaaaaaam, pol litra zakysanky 🙂

sranda
31. máj 2011

@karap jasné že pôjdem....ale aj tak by to bejby ešte poriadne prehliadli...a nad tym ani nerozmyšlam čo si napisala. Toto je len poistka a hotovka.

sranda
31. máj 2011

@micicka Mici dakujem ti...ani nevies aka som rada, ze si ma pochopila. Ja som realistka vidim veci realne a aj dnes ten genetik povedal ze uz davno nevidel tak istu a odhodlanu pacientku na amnio. Aj som mu povedala, ze viem, ze amnio neodhali hluchotu, slepotu, autizmus...A dokonca dnes som sa dozvedela ze ten test mi vysiel super, lebo v mojom veku je zirziko 1 ku 190 a v mojom pripade to vyslo 1 ku 1600. Genetik ma odhovaral, ze blablabla...ale robim to nielen pre seba a manzela, ale aj pre Petru. A poobede som bola na konzultacii u dr. zajtra idem totizto do kresla na zakrok a ten dr. bol velky frajer...sme si sadli, sme sa smiali a isli do kolien. A ty ked mas 34 to je v poho nemaj boja z AFP..nepatris do rizikovej skupiny. Ja uz ano a aj napriek zhodnotenia mojho veku vysli vysledky super. Dikes za podporu a dam ti vediet. paa

sranda
31. máj 2011

@trinka Díík trinki...napíšem ti...ja to beriem tak, že základ je veriť doktorovi a myslieť pozitivne a mať v hlave dobu naladu.

micicka
31. máj 2011

@sranda teším sa, že sme sa pochopili 😀 dúfala som, že ti napíšem zrozumiteľne 😉
no uvidíme zajtra, ak už budú výsledky tripple, či budú tiež také priaznivé ako tvoje 😀 zatiaľ sa netrápim, už som sa poučila, že mi to nepomôže, takže budem riešiť až zajtra 😉
a teda to riziko ti vyšlo fakt super - 1:1600, blahoželám!

micicka
31. máj 2011

ja ešte k tým vitamínko: ja som brala femibion 1 a teraz si dávam femibion 2 , ale som sa rozhodla, že len každý druhý deň, je to neskutočne drahé!

luci66
31. máj 2011

@lenica81 Jupiii dakujem 🙂, uz sa neviem dockat kedy babatko uvidim,ale musim vydrzat do 13.6:( tak dufam,ze je vsetko ok

luci66
31. máj 2011

@harper Tak si ma zaznac, termin 19.11, vek 28, meno Filip/Nela, Trnava, pohlavie neviem zatial 🙂

harper
31. máj 2011

@luci66 ok, hned zajtra, ked pridem z prace sa do toho pustim. Ja si tam dam ten isty termin, len o presne 14 dni o desat rokov viacej 😉

dominika_sk
31. máj 2011

neviem, či som niekde niečo vynechala, ale...ako ste sa dohodli na tej tabulke?ako tam dame tie udaje?

lenka1108
31. máj 2011

tak mna tam nahod tiez.... termin podla p.m. 4.11 podla sona 11.11. vek ked sa narodi budem mat 26 takze stale 25 😉 pohlavie chlapec a meno este radsej ziadne potom ti napisem ked bude iste a dohodis tam... 😉

palinkova87
1. jún 2011

dobré ránko želám 😵 😵 😵 😵 😵

henrieta44
1. jún 2011

@eviiinka ahoj, my sme tam s manželom boli min.rok, nič extra sa tam nedialo, len si urobili zdravotnú analýzu , mňa , manžela, jeho a mojej rodiny, komplet diagnostiku ochorení, či fajčíme, na aké choroby sme boli alebo sme liečení a tak, a objednali ma na ďalšie krvi a následne amniocentézu, fakt nič extra a ani z diktorky sme s mm nemali bohviemaký pocit, pre ňu postihnuté dieťa nebol dôvod na prerušenie tehotenstva a bla bla, skrátka nám tlačila kaleráby do hlavy, vôbec nebrala do úvahy náš pohľad na vec, taká trúba. snáď budeš mať väčšie šťastie

henrieta44
1. jún 2011

@harper ahojky, aj mna si môžeš poznačiť, vek 28, termín pôrodu 22.11.2011 , meno Viktorka alebo Davidko, Turčianske Teplice, pohlavie tiež tatiaľ nevieme 🙂

palinkova87
1. jún 2011

@harper ahoj, aj mna si možeš zapísat, vek 23, termín pôrodu 02.11.2011, meno Jasminka/Nikolas, Veghel Holandsko 🙂

palinkova87
1. jún 2011

@henrieta44 dobré ránko želám 🙂

niki_lv
1. jún 2011

@harper Ahoj aj mna si možeš zaznačiť, termín 20.11.2011, vek 20, Levice, pohlavie zatial nevieme, Lia alebo Lucas 😉

palinkova87
1. jún 2011

@niki_lv pekné mená ste si vybrali 🙂

niki_lv
1. jún 2011

@palinkova87 ďakujeme 🙂 mne sa veľmi páči aj Vivienne, ale priezvisko bude na Vy, to sa mi vidí už priveľa, tak toho som sa vzdala 😉

palinkova87
1. jún 2011

@niki_lv no to je tiež krásne meno 🙂 som teraz kukala jeden album.. čo má babo také mienko hned som sa zamyslela nad ním.. ale moj muž chce už len Jasminku 🙂 a iných menách nechce počuť, sa mi začalo páčit aj meno Jennifer 🙂 no nie.. on chce Jasminku len 🙂 xi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak bude Jasminka no 🙂

veronika1417
1. jún 2011

@dominika_sk no ved aj ja by som jedla veeela zeleniny a ovocia ale som alergicka a nemozem ☹ tak som sa pre istotu popytala v lekarni a toto mi dali. Nechcem aby babenku nieco chybalo ☹

adikad
1. jún 2011

@harper Ahoj, tak pridavam aj ja moje udaje: termin 18.11., vek: 33, mesto:Poprad, pohlavie:zatial neviem, mena: Nella, Mia/ Adam

veronika1417
1. jún 2011

@harper srdiecko tak ja mam vek 28, termin mam 20.11.2011, Nitra a mena nemam vybrane 🙂 mam ale 10 dievcenskych a 10 chlapcenskych to sa Ti tam nebude chciet pisat 😀 ale takto sa velmi narobis ked kazdeho budes zapisovat ☹ mali by sme sa s niekym poradit. Ozaj neskusi adminky???

palinkova87
1. jún 2011

eh babule už som naranajkovaná 😀

niki_lv
1. jún 2011

@palinkova87 Jasminka, to je meno ako pre princeznu, velmi pekne 🙂 no mozno to nakoniec budu chlapci 😉 ..ja sa citim na dievcatko ale moj mi zasa vravi ze to bude isto chlapec, oni su taka rodina z otcovej strany ze jeho otec je z dvoch bratov, moj ma tiez brata, a este aj z prveho manzelstva ma syna, takze mi tvrdi ze oni len chlapcov vedia 😀

eviiinka
1. jún 2011

@henrieta44 Dakujem ti velmi pekne, dufam, že ja sa stretnem s lepším prístupom :( mám dosť velký strach čo bude dalej, no dufam, že všetko dopadne v poriadku.

palinkova87
1. jún 2011

@niki_lv len aby nebol prekvapkaný a bude dievčatko xii 🙂 u nás sa tiež rodili iba dievčatká a bum ja mám prvá v rodine chlapčeka 🙂)))))) a teraz sa tiež cítim na dievčatko.. velmi mi sladkosti chutia.. normalne aj ked si zdriemnem tak za pol hodku sa zobudím,že mám chut na niečo sladké a už dlávim 😀 xii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ovocie mi chutí a zeleninka.. 🙂 tak uvidíme.. dneska idem na poradnu možno mi bude aj sóno robit.. lebo tu v Holandsku, ževraj moc od spodu nepozerajú ked nemusia... 😉 a zatial mi robili stále len sóno tak sa uvidí 🙂 a ak tak sa opýtam ak bude vidno čo to bude 🙂 len minule ked som sa pýtala, tak povedal,že až v 20týždni bude vidno tak ktovie,či oni to skor povedia ak je vidno..