Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby musim sa vam vyzalovat,lebo mam depku.V pondelok som vam z radostou pisala,ze drobec prvy krat kopal.No od vtedy nic!Boli to kopanceky,ved nie som debil,cakam uz tretie ☹
Dokonca sa mi zda,ze sa mi aj maternica zmensila,uz si ju ledva nahmatam.Teraz mam stresy,ci sa nieco zle nestalo ☹ Do prdele prace!
@karap aaale hadam sa nic zle nestalo ☹ vies kolke si maternicu ani nenahmatame? A kde by sme este vedeli ze sa zmensila 😉 nebojkaj vsetko bude dobre a trosku pomen polohu a malynke hadam zaklopka 🙂
@karap hlavne sa snaz zostat v klude a nemysliet na to. to by bolo cudne keby sa ti zmensila maternica, to sa mi nezda pravdepodobne, neviem si predstavit akym sposobom by sa to stalo ak nestratila svoj obsah. ale ak mas zly pocit, ja by som minimalne zavolala na gyndu, alebo tam rovno chod. nech sa zbytocne nestresujes.
ahojte, nejako vas nestiham... vela prace...
v utorok som bola na kontrole, ale nebola to poradna som sa od sestricky dozvedela, tak neviem co to bolo 😉 a bol so mnou aj manzel a videl nase mimco a bol nadseny! 🙂
@karap a prsia mas stale napnute?? Nejake tehu priznaky citis? Netrap sa zbytocne, ak si nie si uplne ista, tak zavolaj dr. a urcite ti pomoze, vysetri ta, upokoji ta 🙂
@lerenard ahojky, som rada, že sa tu tak pekne zbierame... Ja som s Gažom veľmi spokojná, je milý, nemám s ním žiadny problém. Handlová už nerodí, škoda. Pred Bojnicami mám veľký rešpekt. No uvidíme, možno budem milo prekvapená 😉 Ty si asi prvorodička, že? Ja som prvé rodila v 23. A teraz som pokakaná až za ušami 😀 . A skade si?
no prsia mam citlive[neznasaju podprsenku,najradsej by len tak vyseli]No a volat lekarovi 😒 neviem...On mi uz minule [bola som 15+4]povedal,ze pohyby NEMOZEM este citit,lebo plod je este priliz maly.Takze aj teraz by ma iste ,,odpinkal,,Uvidim ako sa budem citit dalej,no dobry pocit teda nemam 😒
ahojte,som tu nova,som v 17 tt a tiež ešte necitim pohyby,mama mi povedala,že pri druhom by som mala citiť skor no ale zatial nič,doktorka mi povedala,že až v 18 tak čakame. 😒
babizne, je tu niektorá z BA ? 🙂
@mymimi ja mam tiez 23,ale v case porodu uz budem mat 24..som z pd povodne aj manzel,ale teraz byvame v blave,lebo muz tu ma robotu a ja som este donedavna chodila na vysku..ale kazde dva tyzdne sme doma niekedy aj castejsie,takze urcite chcem rodit v bojniciach.. hadam to bude ok,mamina mi vravi ze ked uz budem na tej sale bude mi to sumafuk aky doktor je tam so mnou,len to budem chciet mat za sebou🙂 a este mi to pripada daleko,takze o porode neuvazujem..gazo je fajn,dobre ze tam ma aj ultrazvuk vsetko skontroluje a informuje ma.. o handlovej som akurat pocula ze tam nebola ta jednotka intenzivnej starostlivosti pre babatka takze keby je nejaky problem museli by ho prevazat..a kedy mas termin? bolo by super keby sa tam stretneme..🙂
bože, to je počasie 😒 ani vonku, ani spať, v telke nič, včera som sa pustila do kompletneho upratovania špajze, ale akosi sa dneska nemožem ku tomu dopracovať 😒 ani z voza, ani na voz...akasi som divna 😕
@karap netrap sa, hlavne je, ze prsia su stale citlive... kedy ides na kontrolu?
@dominika_sk to je tym pocasim.. ja by som zase spala a nemozem... ☹
@karap No to aj ja skusim asi, poprosim ich, ved im to v podstate moze byt jedno, aspon pre nas krajsi pocit...Myslim,ze zdravotnictvo na Slovensku ma co este dohanat, aby sa prihliadalo co najviac na potreby a pocity mamiciek...co uz. Aj tak sa uz neviem dockat, aj ked je to moooc daleko 🙂
@lerenard tak predpokladam, že dopadli štatnice dobre 🙂 mám sa celkom fajn, až na tie vysledky....sam Dr., tomu nerozumie, vyšli negatívne no v poznámke je napísane zvýšene riziko na trizomiu 18, robil ultrazvuk, všetko premeriaval, pozeral, povedal, že keby niečo nebolo v poriadku tak by to videl.....v utorok idem na genetiku, tak uvidime .... a ty sa mas ako ? Dufam, že ste v poriadku a pekne rastiete 🙂
baby, myslíte že sa deje niečo zlé, ked ma už prsia nebolia tak velmi ako ma boleli ? už len občas, len vtedy ked si ich hcytim ....
@dominika_sk pozeram, ze niekto novy a to ty si si zmenila fotku, ale podla hafana som ta identifikovala 😀

@karap mne malu nepriložili, lebo jej klesal tep... ale hned po ošetreni mi ju doniesli a pekne sa prisala.