Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ja chodim ku Raučinovi...a čo sa tam platí nevieš?
ahojte kočky, ale ste tu toho popísali za tie dva dni čo som tu nebola, u nás bývajú neskutočné búrky, plieska to zo všetkých strán, tak som poriadne ani nezapla PC.....tíško závidím všetkým, ktoré idú na dovolenku, my sme tento rok na slovenskej malte, kedže máme roboty vyše hlavy, ale priznám sa že by som sa aj bála ísť niekam mimo krajinu.....inak malú bublinku už cítim každý deň, niekedy aj ked sa hýbm, ale väčšinou ked si sadnem alebo ľahnem, je to super, už sa strááááášne teším na tie skutočné kopančeky, lebo to je ten najkrajší pocit na svete. tie čo už boli tehu vedie o čom hovorím 😀 😀 😀
Ahojte, takl dnes je to unas v BA hotova katastrocha, strašne leje a vobec to nevyzera, tak, ž eby malo prestať :( nič sa mi nechce v takomto počasi :( kočky, chcela som sa opýtať, neni to zvláštne, že v 19 tt, necítim ešte pohyby ? každý deň nad tým rozmýšlam ... 😢
@eviiinka, pocasie je otrasne a doprava v BA tiez... 😠 . Pohyby zacnes urcite citit kazdu chvilu, alebo ich mozno aj citis, ale mozno este nevies, ze su to oni 🙂. Napr. aj pri synovi a aj teraz som ich necitila ako bublinky (ako tu vela mamiciek napisalo), ale skor ako taky tik. Urcite to za par dni spoznas 🙂
Bre ranko, teda ako kde,ale sak nenechame si pokazit naladu pocasim,ze 🙂. Vcera som sa konecne objednala na morfol.utz k Dr.Cunderlikovi, stoji to 60eur, ale aj tak sa velmi tesiiiim, aj ked je to az na jul.
@henrieta44 ahoj, aj ja sa k tebe pridavam.. ja tiez ostavam na slovenskej malte.. stavame domcek, takze nevidim tam ziadny naznak na dovolenku.. aj ked muz spekuluje, ze by isiel 🙂
dobré ránko dievčence 😉
@eviiinka podľa tabuliek máš ešte čas, tak sa neboj, onedlho to určite začne. možno to čo ja cítim, nie sú pohyby, ale si to len namýšľam 😉 takže tie ozajstné možno budeme cítiť narovnako 😉 určite sa ešte nemusíš strachovať!
@henrieta44
@dadka_11 no my na tom budeme rovnako s dovolenkou, tiež ta malta 😀 že by sme sa tam stretli?? 😀 😀
@kaia presnes ako píšeš, cítim často taký ,,tik,, teda skor takto rano no potom nic, ale mám pocit, že to mi tak bruško pracuje 😀 tak ja ešte vydržím, akurat som sa dočítala, že dokonca niektoré mamičky cítia bábo až okolo 22 tt, tak sa nebudem stresovať zatial 🙂 a ta doprava, otras.....robotu mám síce asi cca 8 min, od doma, no kým som prešla ten kusok tak som bola morká ako myš 😠 dufam, že cez víkend bude pekne, kamoška ma vytiahla na vikend do PN, troška zrelaxovať, tak sa teším 🙂
ahojte kocky 🙂
ja som si vcera pri citani knihy polozila ruku na bruchu a presne tam, kde som citila maternicu a po chvilke som zacitila take zvlastne vlnenie 😵 bolo tak strasne jemnucke, ze som nevedela, ci to vobec citim, tak som zavolala mm a citil to aj on... neboli to vyslovene pohyby, ani kopanceky, ale len take jemnulinke vlnenie 😵 ale citila som to len na ruke...
verim, ze uz o 1-2 tyzdne budem citit pohyby 🙂
@eviiinka no mozes byt rada, ze mas robotu len kusok, lebo je to hroza cestovat dnes v BA 😒 co urobi trocha vody... a neboj sa, ze necitis pohyby, je uplne normalne ich citit okolo 20 tyzdna 😉 ja tiez este nic necakam a aj to moje vlnenie bolo take slabunke, ze to za pohyby este nepovazujem... to by si citila mozno aj ty, ak by si mala v spravnej chvili ruku na brusku 😉
@dadka_11 my sme ho už aj nafúkali, napustili vodu a na druhý deň sme ho zase vyfučali - nebol na úplne rovnom a voda tlačila na jednu stranu, tak sme sa báli, aby naše more neprasklo 😅 no a teraz len prší, prší, prší 😠
inak tá soľ je teraz in - keď dáme slanú vodu, nie je treba dávať chemikálie a voda sa "nepokazí" - nemám to ešte všetko naštudované, ale počula som... 😉
aha, no veru to musim aj ja zistit.. lebo dat sa tam veru cosi musi,aby sa nepokazila..
takze pockame ked prestane prsat a ideme na to... 🙂
Ahojte, čítam, že tiež riešite prvé pohyby, mne sa už miulý týžden zdalo že "niečo" cítim, ale len chvílku, a potom každý večer ked uspávam malého tak sa mi zdá že trošičku poštekli- no stále som si neni istá či je to mimi, ale dufam že ano a takto hlási že sa má dobre 🙂 v minulom tehu som cítila pohyby skoro už v 18 týždni som vedela že je to drobec.
@blackrose je pravdu, že ruku na brušku mám večšinou až večer lebo cez deň robím na počítači, tak to potrebujem obe ruky, no nebudem sa este stretovať, však mám nato ešte 2 týždeň v podstate 😀 to ti verím, že teraz cestovať v BA je katastrofa, troška naprší a už je zmetok 😀 aj ty pracuješ ?
@dadka_11 už s ana tie kopance aj teším 🙂 duafam, že nas malinký nebude futbalista a nechá ma aj troška vyspať v noci....som sa dočitala, že niektorébábetká su velmi aktívne v noci, ale to už hlavne ku koncu lebo mamina zmení polohu, tak aj bábo si musí najst tu správu, no niekedy to trvá ževraj dlhšie 😀

@trinka Ano?Tak to sa potom zrejme stretneme 🙂 Pisala som Gutovej,aby mi poslala info-vraj sa tam chodi od 25.tt-tak sa tesim...aj na cvicenie si chodila?