Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 ty si o nás pochybovala!!!??? no toto sú mi veci 😀 ale tak aspoň sme ťa príjemne prekvapili 😉
keď sa náhodou stretneme, budeme si pozerať na brušká a možno sa spoznáme, no ale niektoré budú musieť zdvihnúť aj tričko 😀 😀
@lianka7 aha no ja nemam podla mna take pidi brusinenko ako Ty 🙂 aj ked chcela by som aby som vela nepribrala 😉 teraz uz pekne zaciname a hlavne huraaa ide leto takze v tieleckach je pekne vidiet aj malinke 🙂
@micicka tak necakala som, ze sme tu tolke baby na jednej vlnovej dlzke a ze sa vsetky tomu tak potesime 🙂 ale mam radost z toho 🙂 no veru to bude este sranda ak sa nam podari spoznat sa medzi sebou
@veronika1417 aj ja myslím, že sme tu celkom fajn banda, a určite sa ešte viacej zblížime 😉 veď budeme stráviť spolu stále viac času a hlavne riešiť spoločné problémy 🙂
@micicka to mne jedna znama povedala : jeeej to si drzte, my sa baby stretavame doteraz a deticky su uz velike. Vraj je to taky zvlastny pocit lebo vsetko si to presli spolu cele tehotenstvo, porod a potom aj prve okamihy a krocky,... teraz ked sa stretnu deti si rozumeju a prehraju sa lebo su aj rovnako stare takze oni baby aspon pokecaju 😉
@veronika1417 to by bolo veru fajn, keby sme sa stretávali, určite by nám to prospelo 🙂 my máme väčšiu šancu na stretko, keďže sme z NR 😀
@micicka jasne a dufam, ze nas tu takych bude viac pockaj ked dame taky spolocny vylet do parku 😀 aj sa zblaznime 😀
@veronika1417 A možno sa niekedy pridám k vám aj ja,pretože manželova rodina býva nedaleko NR...Ale ak sa nemylim stretli sme sa tu aj 3 popradcanky a mame naplanovanu spolocnu predporodnu pripravu 😵
@lianka7 no ved my sme sa tiez tak skontaktovali ze ideme spolu na predporodnu pripravu 🙂 a ked budes v NR tak sa musiiiis ozvat 😀
@veronika1417 určite sa ozvem a či sa vám to bude páčiť alebo nie,urobíme stretko 😀 😀 😀
@veronika1417
@lianka7 no nám sa to bude určite páčiť! už teraz sa teším. a prechádzky v parku si predstavujem už hodne dlho 😀 tam je tak super, pohodička 😉
@micicka veru je tam pekne a stale nejaky program 🙂 a ked nas bude viac s rovnako starymi detickami to nam bude 😀
idem sa konečne napapať, som tu len nalepená na PC a čas beží a drobec ma už búcha, aby som mu dala papať 😀
Ahojte baby, aj ja Vam pridam moje brusko zajtra 🙂 mam len jedno foto, ale to som bola asi v 15tt, to uz nie je aktualne... 😉 ja som pribrala zatial 3,5 kg, poradnu mam buduci tyzden, tak budem vediet zase nove info 🙂 22. idem na 2.skriningove sono, tak bude dufam vsetko v poriadku a povie nam doki uz aj pohlavie, uvidime.
Inak v sobotu mi svokra kupila perinku, body, cipacku, ponozticky, sa nejako "rozsoupla" 😀 sa v tom normalne vyziva, co sa az cudujem...ale som rada 🙂
Tak vy si uz organizujete stretka...no ako vam je dobre, my sa mozeme stretnut jedine asi len s Majkou majoslava - sa aj pozname, takze mozno 😀 ostatne ste nejako daleko ☹
ahojte kocky 🙂 cely vikend som pc ani nezapla a pozeram, ze ste tu toho stihli vela popisat 🙂
ja som si cez vikend vsimla, ze mi babatko obcas pekne vytrca z bruska robi rozne tvary na brusku 🙂 a dokonca mam pocit, ze som v piatok vecer na ruke zacitila prvy malinky slabunky kopancek, alebo skor stuchancek 😵 bolo to zvlastne, krasne, uzasne, nepopisatelne 😵 urcite to creva neboli, lebo som mala presne nahmatanu maternicu a taky pocit creva urcite nerobia 😉
dnes mam taky zvlastny pocit v brusku, ako keby sa mi babo nejako cudne vytlacalo dohora a mam pocit, ze je uz aj vyssie ako byvalo...
Joooj mi tu vyvoniava kurčáááá!!! Umrem kým bude upečene...!
@lianka7 @veronika1417 my sa tiež chystame do Nr, býva tam môj otec a ked že Lilinku videl iba raz, tak určite v lete pojdeme ;))) aj my sa chceme stretnut. Inak park v Nr je nadherny. Bola som nadsena ked sme tam boli pred rokom... len Lili bola este mala, a dost fukalo, skarede počasie, nam moc nevyšlo... snad teraz výjde... 😉 😉 😉 tak potom musime dat nejake kafčo... 🙂
@dominika_sk inak s tou placentou... mozno ti uz niekto aj odpovedal 😉 hlavne nemoze byt medzi babom a krckom maternice... t.j. na spodu...
@trinka ved mozeme sa potom vsetky spolu dohodnut aj s micickou 🙂 my sme to mysleli tak ked sa nam uz narodia deturence ale bude super ak sa stretneme kedykolvek 😀 dame si sem info ze CELA NR 🙂 bude sranda! 😀
@veronika1417 áno áno, na mňa nezabudnite! 😀 vzťahy by sme mali začať utužovať už pred narodením detičiek a potom už budeme staré známe 😀
Tak vy si tu už dohovárate stretnutia!!!! No dúfam, že ani Blaváčky & okolie sa nedajú zahanbiť a niečo spolu poriešime 😀 Brušká sú krásne, a ako tu už bolo povedané, každé je iné, jedinečné a tak to má byť! Posielam sľúbené aktuálne bruško z 18tt, pohyby zatiaľ nemám, skôr len také bublinky, snáď sa už čoskoro aj naša slečna začne predvádzať 🙂
@micicka aj okolie mi vtedy vravelo, že ešte žiadne bruško nemám 😨 ale pre mňa bolo už v tom 15tt dosť zreteľné, keďže som ho mala predtým viac-menej ploché, teraz by si mi ho už ale neodoprela, však nie? 😅
@lianka7 tak tak , ja sa už teším.... 🙂
@veronika1417 dam vediet, kedy sa vyberieme na tú cestu z PP až do Nr... 😉
inak baby asi predsa len risknem to Chorvátsko... lebo by sme sa dalsie dva roky nikde nedostali, a kedže sme nestihli ani svadobnu cestu... žiada sa mi normalne po tých hektických štyroch rokoch vypadnut a trošku zmeny zažiť... 🙂
@kiribaby juuuuj ved to je najmensie brusenko zo vsetkyyych 😀 ale bud rada ja by som chcela mat take mensie aby som nebola potom velika 🙂 ale mas ho krasne no neviem ci by si nikeho ukecala, ze si uz v 18tt 😉 keby videli mna 😉
@micicka nezabudneme ved toto sme spiskali my dve ako prve no nie? 🙂 sme to vymysleli tak tam aj musime byt 😀
@lianka7 mrkni na brusko kiribaby aj ta mini brusenko ako Ty 🙂 krasne mate brusenka 😉

@trinka CCCC ja sa mááám 😀 😀 😀 A ty máš tiež nádherné brušinko 😀
@veronika1417 Ja viem,naklikala som si,preto hovorím,že máš také pidi 🙂
@dominika_sk No presne 😀