icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lianka7
20. jún 2011

@veronika1417 Ja mam tiez monitor na strope a kym dr.vsetko pomera,ja si obzeram svojho drobceka 🙂
@lenica81 Dakujem za nazor,asi prestanem s Lactacydom 😒

veronika1417
20. jún 2011

@lianka7 mojo ja momentalne len cistu vodu a telo si umyvam len tuhym mydlom Dove, ziadne tekute neznesiem 😒 chyba mi pekna vona lebo toto az tak nevoni ale citim ze mi robi na pokozku dobre 😉

lianka7
20. jún 2011

@veronika1417 No uz aj ja prejdem len na cistu vodu na intimne partie...vidim,ze to je asi to najlepsie.

veronika1417
20. jún 2011

@lianka7 ja som dost na taketo veci citliva a predstan si odkedy cista voda tak ma pokoj uz hadam aj tri roky ak nie viac 🙂 ja som na vsetko mala alergiu alebo nejaku reakciu alebo hned som zapal chytila nastastie tarz je to oki 🙂 asi je vazne ta voda naj

blackrose
20. jún 2011

@lianka7 ja pouzivam dlho Saforelle z lekarne a vyhovuje mi ovela viac ako lactacyd... a posobi proti mykozam... ja by som sa napr. len cistou vodou nemohla umyvat, mala by som cudny pocit...

ajvetka
20. jún 2011

v stredu idem na ultrazvuk, strasne sme vsetci zvedavi, ci bude tretia babizna, alebo chlapcek. Mne sa snivalo uz aj o porode, aj vo sne to bolo fajn 🙂))) len to malinke si nepamatam, ako vyzeralo 🙂

lianka7
20. jún 2011

@veronika1417
@blackrose Ja to pocas tehotenstva asi vydrzim-uz nemam ani vytoky...bojim sa experimentovat s dalsimi,i ked o tom Saforele som citala,ze je dobry...Len po tomto Lactacyde som hned po sprchovani citila stipkanie a bojim sa dalsich reakcii z inych pripravkov...

mysti
20. jún 2011

Ahojte baby, ja pouzivam na intim.hygienu uz dlhy cas od Avonu Simply Delicate a uplne mi vyhovuje...nemenila by som 😉
Ja idem na sono v stredu, tak som aj ja zvedava, ci uz budeme vediet pohlavie 😀

blackrose
20. jún 2011

@lianka7 ved jasne, zase experimentovat tiez nie je dobre, vyskusas a uvidis ako sa budes citit...
@ajvetka no tak vam prajem, nech je to do tretice chlapcek 🙂

zlamal.i
20. jún 2011

@dominika_sk drzim palce,uvidis vsetko bude ok 😉

zlamal.i
20. jún 2011

@lianka7 ahojky ja pouzivam pripravky z avonu na intimnu hygienu a robia mi dobre aj lekar mi odporucil,ze je lepsie pouzivat pripravky na intimnu hygienu 😉

mysti
20. jún 2011

zlamal.i mne tiez robia dobre, ja by som sa asi tiez nevedela umyvat len cistou vodou, by som sa asi citila divne
😒

luci66
20. jún 2011

@sranda Tiez si myslim,ze teoria a prax su 2 veci, ale robi to moja sestricka na gynde a prinajhorsom aspon da par nejakych rad so skusenosti...

luci66
20. jún 2011

@lianka7 Ake oleje? A kedy by sa malo zacat s natieranim? Boze babule vy ma trapite tymito trhakmi, sak ja si pripadam jak uplne neinformovana 🙂. Mam dost ked sa mam kazdy vecer natierat kvoli striam, co samoska robim, ale teda strasne ma to neba, lebo nemam rada ten mastny pocit, ze vsetko sa na mna lepi a cela som mastna.

luci66
20. jún 2011

@mymimi Baby nestraste ma, ale pocula som,ze je to velakrat horsie ako samotny porod....ale snad to pre to male nejako pretrpime

trinka
20. jún 2011

ahojte kočky, tak ja mam dnes po "velkom" ultrazvuku, ktorý trval asi 1,5 min 😀 😀 😀 ale aspon sme zdravé...

adikad
20. jún 2011

@trinka 😀 😀 😀 moj len par sekund, ani mi maleho nemeral ani nic, ze ho meral minule 😒 . Pytal sa, ci viem co to bude, ja ze chlapcek, tak maly sa zase predvadzal s roztiahnutymi nozkami. A si trafila na dr. ktoreho chces k porodu, nie?

lianka7
20. jún 2011

@trinka A koho chces k porodu?To vazne tak kratko?

trinka
20. jún 2011

@adikad 😀 😀 😀 presne tak, ale este som sa ho na to nepýtala... mal fofry ako vždy 😎 ja sa už nerozčulujem... 😀 😀 😀

trinka
20. jún 2011

@lianka7 Surgenta 😉 odrodil ma prvy krat a bola som spokojna... mala som trochu komplikovanejsi porod, ale zvladli sme.

karap
20. jún 2011

ahoj baby 🙂 Dnes bol u nas muzov kamarat a ked ma zbadal zastavil,vygulil oci a pyta sa:Ty si v kolkom mesiaci?Hovorim mu,v 5-tom.A on:A kde mas brucho?? 😲
Normalne bol zo mna paf.Az mi nahnal strach.Vraj by som uz mala mat vatsie brucho a ze ci je babo v poriadku?No hadam ked babenko citim,tak je snad v poriadku.Nasadil mi chrobaka do hlavy 😒 Uz nech je stvrtok...
Inak,ked spominate sny...mne sa dnes snivala taka kravina:Vypadla mi plomba zo zuba a druhy zub sa mi normalne v ustach rozsypal a ja som len vypluvala kusky.....Taka blbost 😎

lianka7
20. jún 2011

@luci66 Asi 4-6 tyzdnov pred porodom

lianka7
20. jún 2011

@trinka Ano vraj je skvely porodnik,co som pocula 🙂

mysti
20. jún 2011

Baby, chytila ma taka alergia, ma ide porazit....najhorsie je, ze teraz beriem len detsky zodac, takze mi to vobec nepomaha, tecie i nos, ide ma porazit...booooze.... 😠 😖

trinka
20. jún 2011

@lianka7 ano, je výborný. 🙂 ty asi budeš chcieť raučinu, ked k nemu chodis (dobre si pamatam?) , alebo to nechas na nahodu?

trinka
20. jún 2011

@mysti nezávidím, ja som s alergiou bojovala mesiac... ☹ bez liekov... katastrofa...

lolinkamaminka
20. jún 2011

@eviiinka no moja dcerka uz kope veselo, len ocino ma smolu, vzdy ked sa ma chyti tak mala prestane ako keby sa hanbila 😀 Zatial ju volame Lily, toto meno u nas funguje od zaciatku tak uvidime ci jej to zostane az do porodu 🙂 tesim sa s tebou ze maly je zdravucky, aj nasa je zatial, len mam nizko placentu tak musim vela lezat a dufat ze sa zdvihne, lebo inak budem musiet ist na cisarsky a to by ma mrzelo 😒 uz nakupujete? mate uz nieco? lebo u nas sa to nejako pozastavilo, uz vidim ze kopec veci budeme zhanat na poslednu chvilu 🙂

trinka
20. jún 2011

@lolinkamaminka krásne meno ste vybrali 😉 😉 😉

lolinkamaminka
20. jún 2011

@trinka dakujeme, to bol viac-menej napad buduceho ocina 😉

lianka7
20. jún 2011

@trinka Aj moje kamaratky rodil Surgent a boli max.spokojne...ja este zvazujem-Raucinovi 100% doverujem,ale v podstate celyy personal lekarov je tam skvely...Necham si to prejst hlavou 🙂