Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@dominika_sk vychutnavaj si to 😀 😀 😀 .Ale som hnusna,co?Mne zle nebyva,mozem zjest cokolvek[hlavne kysle ryby,mnam]mne nebolo zle ani v predchadzajucich tehu,tak ma to asi aj teraz obide.....Neboj,este par tyzdnov a budes za vodou.....
ahojte
tak som doma, ide ma poraziť, dojdeme tam už sme tam boli štyri a sestrička vyjde že pani lekárka odkazuje aby sme sa nehnevali že zo zdravotných dôvodov nemôže prísť, no fasa tak idem zajtra k tomu lekárovi a hotovo už další týžtden kým bude robiť čakať nebudem, a to som chcela ísť v utorok k lekárovi ale že slušnosť a predsa už pozná môj prípad počkám na ňu na stredu, no už nepočkám zajtra znovu a čakáááááťťť
mňa porazí.
Ahojte kočky 🙂
práve som sa vrátila z prvej návštevy dr. Všetko je zatiaľ v najlepšom poriadku,sme podľa sona v 6 tt,máme cca 3 mm 🙂 🙂 🙂 Videla som malú bodku 🙂 🙂 🙂 sono mi robil len zhora,nie vaginálne. 11.04.máme kontrolné sono 🙂
ahojte, mne robili uz vaginalny UZV a babetko som videla, vraj 7tt. No nasla mi aj ze mam hematom..je v maternici, nariadila mi klud a duphaston papat, v pondelok idem na kontrolu. Drzte palceky, nech sa vstrebe. ☹
@karap
@amisa
asi si viete predstaviť ako som po tom na tom ja ked vy, no dnes neodídem z čakárne kým mi neurobí uzv. a zase budem posúvať čas, že som ja nešla v utorok ako som rozmýšlala ale ja som chcela byť fér a všetko že ved 1 deň hore dole.a tak dnes sa už utešujem tým, že hádam už uvidí to čo chcem aby videl .
@karap no včera to bolo prvykrat, uvidime čo bude dneska 😉
@denis006 kde si denis, prečo sa neozveš?
ahojte dievčatá 🙂 už asi tri týždne sledujem tu debatu tajne dúfajúc, že sa k vám pripojim. A dnes je ten deň, keď som videla že všetko je v poriadku a srdiečko bije ako má. 😉 som už síce staršia, ale aj tak sa veľmi tešíme 🙂
takze u dr. vsetko v poriadku. mame knizku, mame fotecku.. a okrem toho este mesiac sa môzem tesit, ze budem chodit s kyblikom po byte.. takze uz sa moc tesim, ked bude maj a nie april.
dnes mi kamaratka porodila, juj tak jej zavidim, uz by som to chcela mat za sebou aj ja 🙂
@dadka_11 neblazni.Ved sme len na zaciatku.Ja si chcem pekne vychutnat gulate brusko,prve pohyby,odhalenie UTZ co to bude [asi nevydrzim do porodu na prekvapko].Myslim,ze do 7mesiaca je tehotenstvo krasne,no tie posledne 2m. su nekonecne.A ked tak budem mat ,,stastie,, a zase budem 2tyzdne prenasat,tak to bude nekonecny pribeh 😀
@dominika_sk Ahoj Dominika...je mi strašne zle...tajne som dúfala, že toto tehu bude lepšie...v práci sa mi krúti hlava, dvýha žalúdok...no des a keď prídem domov tak sa musím učiť s drobcom a to nemám síl ani ležať....Keď sa rýchlo naučíme, tak zaľahnem a spím...len vtedy necítim nevolnosť....Tieto dni sa mi zdajú nekonečné..Už aby tu bol II.trimester.
tak babulky, zajtra idem prvy krat doktorkovi, tak prosim na mna myslite a drzte mi palceky 🙂
@sandrika717 Držím prsty,uvdiíš,dopadne to najlepšie ako môže 🙂
@lianka7 dakujeeem si zlata...zajtra dam vediet ako to dopadlo

ahojte, pridávam sa k vám ak môžem. Termín máme 5.11.2011 😉