icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

engina
30. mar 2011

ahojte, pridávam sa k vám ak môžem. Termín máme 5.11.2011 😉

karap
30. mar 2011

@dominika_sk vychutnavaj si to 😀 😀 😀 .Ale som hnusna,co?Mne zle nebyva,mozem zjest cokolvek[hlavne kysle ryby,mnam]mne nebolo zle ani v predchadzajucich tehu,tak ma to asi aj teraz obide.....Neboj,este par tyzdnov a budes za vodou.....

petrah9
30. mar 2011

@engina angelička moja držím palcee nech to ubehne čo anjrychlejšie 🙂) Hopkalná

karap
30. mar 2011

@engina vitaj medzi nami.Uz nas je tu cca 40ks,takze galimatias z toho mam riadny,no aspon je co citat.5.11?Tak to si o tyzden ,,starsia,, ako ja.Tak drzim palce,nech to dotiahneme do stastneho konca.

engina
30. mar 2011

@karap ďakujem. Ja sa tu tiež musím oťukať a počítať spätne, nech som v obraze 😉 Idem si teraz ľahnúť, som nejaká unavená 🙂

veronkaj
30. mar 2011

ahojte
tak som doma, ide ma poraziť, dojdeme tam už sme tam boli štyri a sestrička vyjde že pani lekárka odkazuje aby sme sa nehnevali že zo zdravotných dôvodov nemôže prísť, no fasa tak idem zajtra k tomu lekárovi a hotovo už další týžtden kým bude robiť čakať nebudem, a to som chcela ísť v utorok k lekárovi ale že slušnosť a predsa už pozná môj prípad počkám na ňu na stredu, no už nepočkám zajtra znovu a čakáááááťťť

mňa porazí.

lianka7
30. mar 2011

Ahojte kočky 🙂
práve som sa vrátila z prvej návštevy dr. Všetko je zatiaľ v najlepšom poriadku,sme podľa sona v 6 tt,máme cca 3 mm 🙂 🙂 🙂 Videla som malú bodku 🙂 🙂 🙂 sono mi robil len zhora,nie vaginálne. 11.04.máme kontrolné sono 🙂

veronkaj
30. mar 2011

@lianka7 gratulujem veľmi držte sa 🙂

lianka7
30. mar 2011

@veronkaj No mňa by asi tiež trafilo....hlavne kľud... 😒

pimpa
30. mar 2011

ahojte, mne robili uz vaginalny UZV a babetko som videla, vraj 7tt. No nasla mi aj ze mam hematom..je v maternici, nariadila mi klud a duphaston papat, v pondelok idem na kontrolu. Drzte palceky, nech sa vstrebe. ☹

lianka7
30. mar 2011

@pimpa Aj ja mam nasadeny Duphaston,

veronkaj
30. mar 2011

@lianka7 no tak to aj mňa, zápchy v celom meste a mohla som sa otočiť a ísť.

aj ja beriem duphaston, tuším to už dávajú ako povinnú výbavu.

karap
30. mar 2011

@veronkaj tak ja som sem cela zvedava nabehla,ze ako si dopadla,a Ty nas nechas takto vyckavat... 😲

amisa
30. mar 2011

teda ten duphaston je tu nejak rozsireny. Nastastie ja som bez neho.. cely dne mi je hnusne spala by som ako emdved len drobec mi to nedovoli.. :(
@veronkaj teda mna by uz slak trafil
@engina jeej konecne niekto na zaciatku 🙂

lara75
30. mar 2011

@pimpa aj ja som mala hematóm v 8. tt pri prvom tehu, bol väčší než bábo, ale za 3-4 tý sa vstrebalo, nekrvácala som vôbec, kľudový režim, PN, Duphaston+ Utrogestan a máme krásnu dcérku🙂 Nemaj strach, bude to ok, len oddychuj 😉 Je tu na MK aj téma hematóm, aspoň v 2009 ešte bola.

lacikagr
31. mar 2011

@pimpa Ahoj. Moja sesternica mala hematóm tiež a ten sa nevstrebal, ale vôbec jej nerobil problém pri tehotenstve. Takže neboj, všetko bude o.k.

veronkaj
31. mar 2011

@karap
@amisa
asi si viete predstaviť ako som po tom na tom ja ked vy, no dnes neodídem z čakárne kým mi neurobí uzv. a zase budem posúvať čas, že som ja nešla v utorok ako som rozmýšlala ale ja som chcela byť fér a všetko že ved 1 deň hore dole.a tak dnes sa už utešujem tým, že hádam už uvidí to čo chcem aby videl .

dominika_sk
31. mar 2011

@karap no včera to bolo prvykrat, uvidime čo bude dneska 😉

dominika_sk
31. mar 2011

@denis006 kde si denis, prečo sa neozveš?

trinka
31. mar 2011

@veronkaj tak snad dnes! držím palce.... 😉
aj ja som pri prvom tehu brala duphaston do piateho mesiaca....

dena
31. mar 2011

ahojte dievčatá 🙂 už asi tri týždne sledujem tu debatu tajne dúfajúc, že sa k vám pripojim. A dnes je ten deň, keď som videla že všetko je v poriadku a srdiečko bije ako má. 😉 som už síce staršia, ale aj tak sa veľmi tešíme 🙂

veronkaj
31. mar 2011

@trinka ďakujem no dúfam už . lebo už ma z toho....

@dena gratulujem, aj ja už by som najradšej takú správu počula a ked sa smiem spýtať prečo staršia?? ja mám 38

trinka
31. mar 2011

@veronkaj verím ti, mna by tiež. Ja tiež čakam do buduceho stvrtka ako na spasu... cakanie je des 😠
@dena gratulujem 🙂

lolllka
31. mar 2011

@engina tesim sa s tebou a gratulujem... 🙂

dadka_11
31. mar 2011

takze u dr. vsetko v poriadku. mame knizku, mame fotecku.. a okrem toho este mesiac sa môzem tesit, ze budem chodit s kyblikom po byte.. takze uz sa moc tesim, ked bude maj a nie april.
dnes mi kamaratka porodila, juj tak jej zavidim, uz by som to chcela mat za sebou aj ja 🙂

karap
31. mar 2011

@dadka_11 neblazni.Ved sme len na zaciatku.Ja si chcem pekne vychutnat gulate brusko,prve pohyby,odhalenie UTZ co to bude [asi nevydrzim do porodu na prekvapko].Myslim,ze do 7mesiaca je tehotenstvo krasne,no tie posledne 2m. su nekonecne.A ked tak budem mat ,,stastie,, a zase budem 2tyzdne prenasat,tak to bude nekonecny pribeh 😀

denis006
31. mar 2011

@dominika_sk Ahoj Dominika...je mi strašne zle...tajne som dúfala, že toto tehu bude lepšie...v práci sa mi krúti hlava, dvýha žalúdok...no des a keď prídem domov tak sa musím učiť s drobcom a to nemám síl ani ležať....Keď sa rýchlo naučíme, tak zaľahnem a spím...len vtedy necítim nevolnosť....Tieto dni sa mi zdajú nekonečné..Už aby tu bol II.trimester.

sandrika717
31. mar 2011

tak babulky, zajtra idem prvy krat doktorkovi, tak prosim na mna myslite a drzte mi palceky 🙂

lianka7
31. mar 2011

@sandrika717 Držím prsty,uvdiíš,dopadne to najlepšie ako môže 🙂

sandrika717
31. mar 2011

@lianka7 dakujeeem si zlata...zajtra dam vediet ako to dopadlo