Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper dobre to mas vymyslene 🙂
@denis006 odkial si? ja chcem ist na zmrzku do bytce dnes...je to naj zmrzka.mnam...
@sonicka07 my sme boli na izbe 3 a moja mala celu dobu pekne spinkala a sesede male vrestalo celu noc.ja som po dozneni epi mala trosku bolesti tak mi dali jeden panadol a od vtedy nic.na druhy den rano som uz behala , pekne sedela. akurat pri cikani ma vsetko stipalo.ale porod perfekt.
@harper je to taká knižočka so zľavovými kupónmi 25percent na dané výrobky. Musíš si priniesť teh. knižku a vyplniť prihlášku, čo ti tam dajú. Tým sa zapojíš aj do súťaže, teraz moment. neviem, aké sú výhry. Ale pri narodení bábatka sa to určite oplatí, tam potom dostaneš darčekový kufrík so vzorkami všeličoho a tiež zľavové kupóny na produkty pre bábatko. Tam je toho viac. Aj vtedy sa musíš prihlásiť vyplnením novej prihlášky a doniesť rodný list bábatka. 🙂
@dominika_sk taký servis ti ticho závidím, ten môj vie uvariť akurát puding. 😀 /zato neporiadok v kuchyni, ten vie urobiť dokonale/
Jéééj, debata o bytčianskej zmrzline. Široko daleko nie je lepšia, dokonca ani v Taliansku nie je lepšia. Možno prehovorím manžela a po obede tam pôjdeme.
Šálka čaju
Jedného dňa bola moja mama preč a o mňa sa staral môj otec.
Mala som asi 2,5 roka. Niekto mi dal ako darček malú "čajovú
súpravu",
ktorá bola mojou obľúbenou hračkou.
Ocko bol v obývačke upútaný večernými správami, keď som mu
priniesla
malú šálku "čaju", čo bola vlastne len voda. Po niekoľkých
šálkach
čaju a samej chvály, aký je ten čaj chutnučký, prišla domov mama.
Ocko ju donútil počkať v obývačke, aby videla, ako mu prinesiem
šálku
čaju, lebo to bolA "tá najroztomilejšia vec"! Mama počkala a
naozaj,
ja som prišla dole do haly so šálkou čaju pre ocka; a ona
sledovala,
ako ho vypil.
Potom povedala (keďže len mama vie): "Napadlo ti vôbec, že jediné
miesto, kde dosiahne na vodu, je záchod?" 😀 😀 😀 😀
Ahojte kočky,tak posledné dni som tu ani poriadne nenakukla,lebo sa mi nevoľnosti začali stupňovať a cítila som sa pod psa.Síce som ešte ani raz nezvracala,no žalúdok mám úplne hore nohami,všetko ma bolí a je to ako stav pred chrípkou...dnes sa konečne cítim lepšie,kiežby už na dlhšiu dobu...A ešte k tomu práca ma totálne vyčerpáva... 😒 čítala som o tej knižke v DM a tu som vám aj hodím odkaz:
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/_site...
@mymimi ahoj.. no moja presne ta chapem.. ja vraciam uz 6tt.. aj mne je hnusne.. treba si kupit b-komplex a ten si davat.. su to vitaminy typu B a tie treba.. zeny ktoreho ma maju nedostatok,aj to spôsobuje nevolnost.. nevolnosti sa stratia tak rychlo ako aj prisli a to okolo 14tt..
tak ja este cakam take dva tyzdne, lebo veru uz nevladzem takto.. ma boli aj strasne hlava pritom a dokonca mam kazdy vecer zvysenu teplotu od 37,3... takze zatial si to tehu moc neuzivam a to cakam druhe dieta.. pri prvom mi vôbec nic nebolo.
Ahojte dievcata, objavil sa mi nejaky zapal tak mi doktorka predpisala dafnegin, krem kt. sa vtlaca donutra, ale na pribalovom letaku bolo napisane ze v tehotenstve uzivat len v nevyhnutnych pripadoch vyhradne pod dohladom lekara, tak sa teraz bojim ci nemoze nejak ublizit a ci si ho vobec mam dat, co myslite? 😒
@sonicka07 jej Balbriggan poznam .... boli sme tam par krat, lebo mam tam kamosku s rodinkou. A ked cestujeme domov z Dublina tak sa tam zakazdym zastavime. Ano mas pravdu, je tu krasne ... ale v podstate cele Irsko je pekne.
@mymimi ja si teda sťažovať fakt nemôžem, musim si zaklopať! aj uvariť vie, aj uprace okrem umyvania riadov, aj všetko... 😉
@janap24 ešte že si mi napísala, veď som si sa zabudla pichnúť 😅 môže byť, že si trošku citlivejšia a tak ťa to bolí, držím palčeky, aby si našla to miestečko, nech je to o niečo ľahšie 😉 ale trošku to bolí aj mňa vždy, nehovorím, že je to úplne bezbolestné. a niekedy až na tretí krát nájdem to správne miesto, kadiaľ tá nepodarená ihla prejde 😠
takže ešte raz držím palčeky, nech to nebolí 🙂
ahojte, aj u nas bol super vikend, tatik nam navaril obedik gulasik ako u @dominika_sk 🙂 dnes ma nechali chalani pospat do 10tej 😀 poobede sme isli ku kadernicke s nasim havom, konecne ma letny strih 🙂 v ramci toho vyletik k staremu mlynu a odtial do cukrarne 🙂 doma sme toho moc nestihli, ale uzili sme si krasny slnecny vikendik 🙂
A k pohlaviam babatiek, ja moc tuzim po dievcatku, aj nas tatik a drobca uz ucim povedat sestricka 😀 ale ak by to bol chlapec nic sa nedeje, hlavne nech je zdrave to malinke.... aj ked 3chlapi doma no aaaaamen tma 😎
Dobré ránko tehuľky, tak ako? 😉 Nám začala konečne malá spať celú noc , tak sme sa smiali s mn,že mame na 7 mes oddych a potom začíname od znova...
U nás bol víkend celkom fajn, len ma v sobotu rano chytili močové cesty, som si myslela, že nedojdem na vecko... ☹ ale mn chytro zalial Uroval acut a urologický caj a do 20 min to prešlo...
ahojte... boze ja mam od rana nervy.susedia pod nami prerabaju jadro.ide ma slahnut.konec jak to tu bucha.
idem ja do mesta na posediet bo by som im musela ist vynadat 😉 pekny den tehulky
Ahojte dievcata, ake mate chute alebo nechute? Ja uz odradosti neviem, co by som varila 😒 Nastastie sme doma iba dvaja, ale mm uz zacina mat nedostatok masa. Ja osobne by som na obed aj veceru jedla iba zeleninove polievky, cely den zobkam ovocie, vcera naposedenie som zjedla pohar cvikly, mlieko ani caje mi moc nechutia, min liter multivitamin dzusu stiahnem za den.. uz len myslienka na maso, sladke, cestoviny alebo normalnu tuhu stravu mi prevracia zaludok ☹ Jedine pozitivum - nevraciam 🙂 ale aj tak mi byva nevolno od zaludka vrrrrr
no a mám už aj knižku a termín 4 november tak som zvedavá 🙂
@luppita takže pekny vikend 😉 taky servis by nam mohli robiť častejšie, že 😎
@stellamiapiccola ake krasne dietatko 😵
ja sa uz nemozem dockat buduceho stvrtku!Uvidim moje zlaticko.Snad budem mat aspon taku krasnu fotku ako Ty.
@stellamiapiccola ake krasne dietatko 😵
ja sa uz nemozem dockat buduceho stvrtku!Uvidim moje zlaticko.Snad budem mat aspon taku krasnu fotku ako Ty.
@kiribaby tak ja mozem zatial jest vsetko.No akurat dnes som piekla pizzu,krasne rozvoniava po celom dome a ja som namiesto nej vypila skoro pol litra rajcinoveho pretlaku a zjedla grep.Hlavne ten pretlak bol doooobry 😝

@zvedava17p no velmi sa mi nechce, zajtra to urcite vydrzim, ved nehlasia 30 stupnove horucavy 😀 a v stredu idem doktorovi tak sa spytam jeho. a dufam ze uz dostanem aj ja fotecku 🙂