icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

janap24
21. apr 2011

@lenka1108 Moooja len sa cim skor uzdrav. stale na vas myslim . Tak tu bolest ti nazaj nezavidim.A co sa tyka Scarletky.. my sme uz vybrali uz 2 ATB a nei nepomahalo.. stale nam mala kasle.. vcera sme boli pri jednom liecitelovi kde chodim aj s chrbticou..a hned skonstatoval silny zapal celej strany mandla, priedusnica a priedusky ze ak by sme tam neprisli aspon tyzden tak by to vyustilo do zapala pluc.. kazal nam do 2.5 dc mlieka dat jednu vrchovatu lyzicu lanovych semeienok miesat a varit kym nevznikne husta hmota a toto dat na gazu prilozit na hrdlo a potom oviazat satkou....a stale jej mam davat aj sebe vonku satku okolo krku..preventivne..skus jej robit tiez takyto zabal verim ze pomoze. mne zistil ze mam chytene obe ladviny a mam sa vystrihat zapalov aby sa to neprenieslo na malinke..:(

palinkova87
21. apr 2011

@tinika no uvidíme.. idem 27meho prvý krát sem.. a tunak to má celé tehu nastarosti porodná asistentka.. 😕

tinika
21. apr 2011

@palinkova87 fakt? no tak drzim prsty ved to o chvilu či v maji az?

palinkova87
21. apr 2011

@tinika nie nie. teraz 🙂

tinika
21. apr 2011

@palinkova87 tak to fakt o chvilu ja zle kuk do kalendara som myslela ze je nedela 27hi hihi a to som 17teho videla 🙂

palinkova87
21. apr 2011

@tinika 🙂)))))))))) však to neva.. 🙂 už sa teším bo od 7meho týždna som už u gyn. nembola.. naposledy som bola na SK preto píšem,že teraz idem prvý krát ku nej. som zvedavá aké je tu zdravotnictvo.. 🙂)) už sa teším,že uvidim zasemoje drobátko 🙂))

palinkova87
21. apr 2011

@tinika a ako malinký Patrik?? 🙂 je krásnučký 🙂)))

tinika
21. apr 2011

@palinkova87 dakujem .) spinka akurat lame rekord 🙂) uz spi dve hodky 🙂 po dlhej dobe 🙂) musim uz prihodit dakedy foto nove sak na konovi mam len ked bola maly 🙂)

lenka1108
21. apr 2011

@janap24 dakujem si zlata. 😉 mala stale kasle.prave bola grcat co ju tak dusí kašeľ. kazdych šé sekund kasle to je ako naschval.pospala si asi 20 min a to aj tak stale kaslala.dala som jej pleumolysin 8 kvapiek a aerius 2,5 ml.atb ma az o 16,00.ach a vonku je tak krasne a my doma....

mne vyteka hnis z toho vredu ale uzliny stale bolia.... ach kedz uy bude konecne klud... ☹

kinlly7
21. apr 2011

@lenka1108 jéjda tak prepáč ale je to blízko...ako prežívaš tehotenstvo?

kinlly7
21. apr 2011

@eviiinka tak sme natom podobne ja mám 4.11. ako prežívaš tehotenstvo?

janap24
21. apr 2011

@lenka1108 Ten aerius berieme aj my ale ziadne zmeny nevidim... ja som radsej za prirodne lieciky 🙂 a viem ze to ani neuskodi..moja drzim vam silno silno prsteky aby ste boli obe coskoro fit.

amisa
21. apr 2011

Ahoj baby no konecne na zaciatku druheho trimestra som dostala tehu knizku ale termin porodu stale nejasny. Urcis a az podla morfologickeho ultrazvuku.. a dostala som este aj antibioticke cipky..vyzera to ze len kavsinky to niesu :(. Inak sme zdravi obaja 🙂.

amisa
21. apr 2011

Ahoj baby no konecne na zaciatku druheho trimestra som dostala tehu knizku ale termin porodu stale nejasny. Urci sa az podla morfologickeho ultrazvuku.. a dostala som este aj antibioticke cipky..vyzera to ze len kavsinky to niesu :(. Inak sme zdravi obaja 🙂.

kiribaby
21. apr 2011

Ahojte dievcata!!! Dnes som bola u lekara, a veru ma aj trosku zaskocil, predbezne som mala byt v 8.tyzdni, ale babatko nam podrastlo, bolo ho dnes pekne vidiet, a pan Dr. mi oznamil, ze som s najvacsou pravdepodobnostou v 10.tyzdni 😀
Predbezny termin porodu nam dnes stanovil na 17.Nov, ale to sa este urcite parkrat zmeni 😝
Videli sme hlavicku, rucicky, nozicky a silne bijuce srdiecko! Bolo to krasne! Fazulka ma 29mm 😎
Hned mi vypisal tehotensku knizku a vzal odber krvi na kultivaciu....

Toto je prva foto nasho babatka:

radustek99
21. apr 2011

@anicka87 hmmm...ako inde??? mne nedala este ani predbezny termin...ale podla kalkulacky na internete mi vychadza na 23.11. ja idem o dva tyzdne na tie odbery a to budem 11 tyzden...teda 10tt+6 a ten sreening sa robi az od 11+0 ci??? takze to pojdem zasa inokedy???

dominika_sk
21. apr 2011

@henrieta44 nie, nebola som tam zapojena, asi si si ma s niekym pomylila.my sme miminko splodili na valentina 😉 takže aj ja viem presny datum.

lerenard
21. apr 2011

@radustek99 ahoj,trosku sa vam zamiesam do debaty🙂 ale vidim ze mas priebezny datum porodu ako ja 23.11..
a na gyndu som objednana 2.5.a to mi ide robit odbery a skrining..a mam trochu chaos v tych tyzdnoch tiez🙂 ale ten termin mi urcil doktor podla poslednej menstruacie..

pimpa
21. apr 2011

ahojte baby,
ja mam dobru spravu, ze sa mi uz vstrebal ten hematom sam a uz tam je len babetko. Dali mi jeho obrazok aj na domov, tak sa tesim. Som objednana na krv a moc. Co sa z toho zistuje? neviete?

denis006
21. apr 2011

@lenka1108 Leni mne keď kašel ndusil malú, tak že nemohla chudákk ani zaspať, tak jej pomohlo na lyžičku cukru a troška alpy a na hrdielko a hrudník natrieť zohriatý olivový olej a naň dať sáčok. Na krk šatku a na hrudník bavlnenú plienku. Malej to za dva dni prešlo. Nesmie sa to podávať ak má teplotu nad 37stupňov...malá to máva aj cez noc.

mymimi
21. apr 2011

@denis006 všetko najlepšie k narodeninám! 😀 😝

trinka
21. apr 2011

Maminky a tehuľky, prajem Vám krásne a požehnané Veľkonočné sviatky 😉

kaia
21. apr 2011

@pimpa, jeeej perfektne! Gratulujem 😉. Ja mam z dvoch hematomov uz len jeden a tak tiez dufam, ze pri najblizsej kontrole sa uz ani tento neobjavi... 😒. Inak, posledne dni som uplne prevracala, uz sa neviem dockat, kedy sa zase budem citit fajn 🙂.

sranda
21. apr 2011

@kinlly7 Aďa vitaj!!! ja mám TP o 10 dní neskôr, čižeeee 14.11. ..toto je moje druhé tehu a vlastne zo 14. nov., môže byť aj 4. november. 🙂 Tak ako pri Petre ...mala byť aprílová a je májová.. 😉

sranda
21. apr 2011

@trinka Díííkes trinki aj tebe podobne, hlavne si oddýchni 🙂

trinka
22. apr 2011

@sranda dakujem...

lenka1108
22. apr 2011

ahojte tehulky.prajem vam prijemne prezitie velkonocnych sviatkov 😉 ja uz som pre istotu kazdemu povedala ze niesom doma.keby ma niekto slahol po tej nohe tak asi zabijem a mala je chora tak ani ta sa nemoze polievat.ta budeme mat kludne sviatky hadam 😉

radustek99
22. apr 2011

@lerenard kludne sa zamiesaj... ved na to tu sme 😉 no ja som na 4.5. na odbery a povedala,ze hned mam ostat na poradnu... takze tam mi bude robit ten screening??

denis006
22. apr 2011

@mymimi aj tebe všetko najlepšie !!!

kiribaby
22. apr 2011

@lerenard
@radustek99 Ahojte, ohladom toho screeningu, mne o tom zatial dr. nehovoril, vzal mi odbery krvi a mam sa ukazat o 2 tyzdne..tak mozno potom to zrealizuje. Je to bezne vysetrenie, ktore by mal robit kazdy gynekolog, alebo su na to specializovane miesta?? neviete, ako to je? 😕