Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
už mi kus lepšie, ale tzeraz som bola pre syna v škôlke a už zase ma začína všetko bolieť, take idem opäť oddychovať, malého som dala k mame, za chvíľu jej musím zavolať či sa ukludnil, lebo robil riadny cirkus, nechcel tam ostať
@dominika_sk áno, ale to som ani necítila
@denis006 aj mne zodpovedala 11+3 🙂 ono tam su asi nejake vacsie hranice... tesim sa na fotku, porovname 🙂
@adikad takze 3 mame rovnake babatka 🙂 ja som mala babatko otocene opacne, tak ho mam zvrchu odfotene, zboku sa nedalo...
@dominika_sk ale tvoje babatko uz bolo starsie, ked bolo aj vacsie nie? Ono rastie rychlo 🙂
@denis006 bože, ja sa toho tak strašne bojim, rozmyšlam nad tym porodnym gelom, alebo cvičeni s tou loptičkou epino.om z toho v strese 😕
@blackrose ano, bolo vačšie, ale len o tyždeň, že by jeden tyždeň robil rozdiel 2cm?! 😕
@dominika_sk no jasneee 🙂 babatko velmi rychlo rastie teraz 🙂
@blackrose sa bojim, že budem rodiť slonika 😀
@blackrose prosim ťa, vidim že maš v albume ten činsky lunarny kalendar, ale ja som z toho jeleň ako sa to počita, ak ti dam udaje, vedela by si mi to prosim vypočitať?
seruste baby, čitala som tu o pichaní v brušku a nejakých krčoch. Ja som tiež chodila s rukou na brušku,že ma pichá,krúti,zhrbená,vyľakaná-Dr.mi povedala že maternica sa posúva a ked sa dostane nad lonovú sponu,už bude dobre. Tak kým nekrvacate,tak by to malo byt o.k. Či? 🤐 🙂
@dominika_sk ja ani neviem kedy to urobili....nemusíš sa báť a ani míňať ečka na gel...vraj ťuťu muťu je dobré, že prekrvuje a hlavne pripravuje pôrodné cesty. mne sa asi preto mala narodika skôr a aj pôrod bol v pohode, dúfam, že sa to zopakuje
@denis006 sa ti to lahko hovori 😢 ja som taky posero 😢 😢 😢
@dominika_sk kludne mi to posli do IP 🙂 ale inak to vychadza tak, ze zacnes ratat od tvojho datumu narodenia kazdy ten cinsky rok a + 1 rok pridas.. mne to napr. vyslo ze mam 29 a pritom mam 27 😀
ja sa porodu (zatial) nebojim, ale nad tym gelom rozmyslam... citala som, ze si ho dost chvalili a pripadne sa na to este spytam svojho dr. aky ma na to nazor. A inak ten balonik je tiez zaujimavy...
@blackrose to epino je dosť drahe, ale do toho gelu by som investovala!však, ešte mame čas, tak skusim počitať ešte o tom na nete a uvidim...
@dominika_sk takze podla tohto ti vychadza vek 22 rokov a ked si pozries mesiac pocatia, tak vam vychadza chlapec 🙂
@blackrose no to je už asi piaty kalendar, kde mi vychadza chlapec, ak už ja budem mať nakoniec dievča...to by bola ina nahoda, budem 100% mocť vyvratiť všetky tieto tabulky 😀 ďakujem ti velmi pekne !!!
už som do albumu pridala fotečku nášho drobčeka
@dominika_sk aj mne vsade vychadza chlapec, tak budeme dve, ak nam to nevyjde 😀
@blackrose to som teda faaaakt velmi zvedava 😀
ahojte tehule, tak ako sa mi dne máte, ja už dobre, tak dúfam že v tom budem pokračovať a bude mi už len dobre. ábetka máte nádherné, ja si musí počkať na fotečku ešte do pondelka, ale potom ju sem tiež vystavím aby sme sa mohli kochať 😀 😀 😀
@henrieta44 ahojček 🙂 mám sa celkom fajn, včera som bola u Dr. a je všetko v poriadku, náš drobček kopal nožkami, no úúúžasnýý je, už teraz ho ľubim ako kona 😀 a ty ako ? som rada, že ti je dobre ... dufam, že nás už nič zle nestretne 😠
Ahojte kocky,som tu dlhsie nebola ale vidim ze vsetky pekne rastiete, aj my uz mame 4 cm🙂
chcem sa spytat, posledny tyzden kazdy den vraciam a to som si myslela ze zle byva najviac v I.trimestri.. doteraz mi byvalo len zle, vracala som mozno 2 krat za cele 3 mesiace..ale teraz,no nechapem... hlavne baby co uz mate jedno tehotenstvo za sebou,nemate s tym skusenosti ze vam zacalo byt zle az teraz? som sa uz tesila ze ked mi doteraz nebolo nejako hrozne uz to nepride,no a asi som to zakrikla..
baby budú vám robiť sono aj v nejakom 15, 16tt? Lebo môj doki, že až v dvadsiatom najbližšie. Ako to vydržím? Asi sa objednám na 3D. 😝
@henrieta44 som rada že ti je už lepsie...
my sme mali krusnu noc, ja som dostala nejaku virózu. Bolo mi tak blbo a a si to chytilo aj malu, lebo od jednej sa prehadzovala do stvrtej, potom sa ku mne nasackovala a konecne zaspala. Manžel dnes ostal doma robit zdravotný dozor. 😒
@lerenard nam lekarka povedala, že drobček má okolo 6,2 cm. Myslím, že tie štyri centimetre su myslene od hlavicky po koniec trupu. Inak by to bolo asi málo...
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=19
@adikad ty este chodis do práce?
@trinka vzdy sa meria babatko od hlavicky po kostrc, lebo nozicky ma pokrcene... aj tvoje tak urcite zmerali, len ty si uz o tyzden po predu 😉 a tie popisy chapem tak, ze to je myslene na konci 12tt, pretoze vsetky co sme tu tak zhruba narovnako mame babatka velke 4cm a nejake drobne 🙂

@denis006 mala si nastrih?