icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
5. máj 2011

@denis006 mala si nastrih?

henrieta44
5. máj 2011

už mi kus lepšie, ale tzeraz som bola pre syna v škôlke a už zase ma začína všetko bolieť, take idem opäť oddychovať, malého som dala k mame, za chvíľu jej musím zavolať či sa ukludnil, lebo robil riadny cirkus, nechcel tam ostať

denis006
5. máj 2011

@dominika_sk áno, ale to som ani necítila

blackrose
5. máj 2011

@denis006 aj mne zodpovedala 11+3 🙂 ono tam su asi nejake vacsie hranice... tesim sa na fotku, porovname 🙂
@adikad takze 3 mame rovnake babatka 🙂 ja som mala babatko otocene opacne, tak ho mam zvrchu odfotene, zboku sa nedalo...
@dominika_sk ale tvoje babatko uz bolo starsie, ked bolo aj vacsie nie? Ono rastie rychlo 🙂

dominika_sk
5. máj 2011

@denis006 bože, ja sa toho tak strašne bojim, rozmyšlam nad tym porodnym gelom, alebo cvičeni s tou loptičkou epino.om z toho v strese 😕

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose ano, bolo vačšie, ale len o tyždeň, že by jeden tyždeň robil rozdiel 2cm?! 😕

blackrose
5. máj 2011

@dominika_sk no jasneee 🙂 babatko velmi rychlo rastie teraz 🙂

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose sa bojim, že budem rodiť slonika 😀

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose prosim ťa, vidim že maš v albume ten činsky lunarny kalendar, ale ja som z toho jeleň ako sa to počita, ak ti dam udaje, vedela by si mi to prosim vypočitať?

romcha
5. máj 2011

seruste baby, čitala som tu o pichaní v brušku a nejakých krčoch. Ja som tiež chodila s rukou na brušku,že ma pichá,krúti,zhrbená,vyľakaná-Dr.mi povedala že maternica sa posúva a ked sa dostane nad lonovú sponu,už bude dobre. Tak kým nekrvacate,tak by to malo byt o.k. Či? 🤐 🙂

denis006
5. máj 2011

@dominika_sk ja ani neviem kedy to urobili....nemusíš sa báť a ani míňať ečka na gel...vraj ťuťu muťu je dobré, že prekrvuje a hlavne pripravuje pôrodné cesty. mne sa asi preto mala narodika skôr a aj pôrod bol v pohode, dúfam, že sa to zopakuje

dominika_sk
5. máj 2011

@denis006 sa ti to lahko hovori 😢 ja som taky posero 😢 😢 😢

blackrose
5. máj 2011

@dominika_sk kludne mi to posli do IP 🙂 ale inak to vychadza tak, ze zacnes ratat od tvojho datumu narodenia kazdy ten cinsky rok a + 1 rok pridas.. mne to napr. vyslo ze mam 29 a pritom mam 27 😀
ja sa porodu (zatial) nebojim, ale nad tym gelom rozmyslam... citala som, ze si ho dost chvalili a pripadne sa na to este spytam svojho dr. aky ma na to nazor. A inak ten balonik je tiez zaujimavy...

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose to epino je dosť drahe, ale do toho gelu by som investovala!však, ešte mame čas, tak skusim počitať ešte o tom na nete a uvidim...

blackrose
5. máj 2011

@dominika_sk takze podla tohto ti vychadza vek 22 rokov a ked si pozries mesiac pocatia, tak vam vychadza chlapec 🙂

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose no to je už asi piaty kalendar, kde mi vychadza chlapec, ak už ja budem mať nakoniec dievča...to by bola ina nahoda, budem 100% mocť vyvratiť všetky tieto tabulky 😀 ďakujem ti velmi pekne !!!

denis006
5. máj 2011

už som do albumu pridala fotečku nášho drobčeka

blackrose
5. máj 2011

@dominika_sk aj mne vsade vychadza chlapec, tak budeme dve, ak nam to nevyjde 😀

blackrose
5. máj 2011

@denis006 jeeeee 🙂 ale sranda, ze kazde babo vyzera na utz inak, aj ked su rovnako stare... 🙂 kazde vyzera inak velke 🙂

dominika_sk
5. máj 2011

@blackrose to som teda faaaakt velmi zvedava 😀

trinka
5. máj 2011

@denis006 krásne babatenko 😀

henrieta44
6. máj 2011

ahojte tehule, tak ako sa mi dne máte, ja už dobre, tak dúfam že v tom budem pokračovať a bude mi už len dobre. ábetka máte nádherné, ja si musí počkať na fotečku ešte do pondelka, ale potom ju sem tiež vystavím aby sme sa mohli kochať 😀 😀 😀

eviiinka
6. máj 2011

@henrieta44 ahojček 🙂 mám sa celkom fajn, včera som bola u Dr. a je všetko v poriadku, náš drobček kopal nožkami, no úúúžasnýý je, už teraz ho ľubim ako kona 😀 a ty ako ? som rada, že ti je dobre ... dufam, že nás už nič zle nestretne 😠

lerenard
6. máj 2011

Ahojte kocky,som tu dlhsie nebola ale vidim ze vsetky pekne rastiete, aj my uz mame 4 cm🙂
chcem sa spytat, posledny tyzden kazdy den vraciam a to som si myslela ze zle byva najviac v I.trimestri.. doteraz mi byvalo len zle, vracala som mozno 2 krat za cele 3 mesiace..ale teraz,no nechapem... hlavne baby co uz mate jedno tehotenstvo za sebou,nemate s tym skusenosti ze vam zacalo byt zle az teraz? som sa uz tesila ze ked mi doteraz nebolo nejako hrozne uz to nepride,no a asi som to zakrikla..

adikad
6. máj 2011

@lerenard ahoj,neboj aj mne bolo len zle,snazila som to predychat,ale od piatku som zacala vracat.Vcera uz nie,tak dufam,ze to bude uz lepsie. Pri synovi mi nebolo vobec nic.

mymimi
6. máj 2011

baby budú vám robiť sono aj v nejakom 15, 16tt? Lebo môj doki, že až v dvadsiatom najbližšie. Ako to vydržím? Asi sa objednám na 3D. 😝

trinka
6. máj 2011

@henrieta44 som rada že ti je už lepsie...

my sme mali krusnu noc, ja som dostala nejaku virózu. Bolo mi tak blbo a a si to chytilo aj malu, lebo od jednej sa prehadzovala do stvrtej, potom sa ku mne nasackovala a konecne zaspala. Manžel dnes ostal doma robit zdravotný dozor. 😒

@lerenard nam lekarka povedala, že drobček má okolo 6,2 cm. Myslím, že tie štyri centimetre su myslene od hlavicky po koniec trupu. Inak by to bolo asi málo...
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=19

@adikad ty este chodis do práce?

adikad
6. máj 2011

@trinka Nie nechodim, ja som mala uraz z kolenom tak som bola pn a do toho som otehotnela,tak ma dr. nechal na pn-ke.

blackrose
6. máj 2011

@trinka vzdy sa meria babatko od hlavicky po kostrc, lebo nozicky ma pokrcene... aj tvoje tak urcite zmerali, len ty si uz o tyzden po predu 😉 a tie popisy chapem tak, ze to je myslene na konci 12tt, pretoze vsetky co sme tu tak zhruba narovnako mame babatka velke 4cm a nejake drobne 🙂

trinka
6. máj 2011

@adikad aha, tak aspon si možeš tehotenstvo v klude užit. 😀