icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dadka_11
21. máj 2011

@lenka1108 s tymi tyzdnami je to vselijake... lunarny kalendar je,ze sa rata presne 4 tyzdne.. a v normalnom kalendari su tie mesiace pomaly stale viac ako 4 tyzdne.. tak to preto skace a rodi sa ako keby v 10 mesiaci..
v lunarnom sme 5 mesiaci ale normalne sme len 4 mesiaci a druhy tyzden..

dadka_11
21. máj 2011

@majoslava co je to ten triple test?? to musia robit kazdej? ja ani neviem,co mne vlastne robili.. teda okrem tych 7 ampuliek krvi nic..

majoslava
21. máj 2011

@henrieta44 , dadka_11 prečítala som si veľa článkov o tom triple teste... neviem prečo ho vôbec robia ked je taký nepresný... 😠 😠 v budúcnosti si ho nedám spraviť... na amoni test nepôjdem... nech si tlačia kareláby do hlavy niekomu inému... 😠 😠 😠 iba ma stresujú a popritom sa dá downov syndrom vylúčiť USG vyšetrením....

majoslava
21. máj 2011

@dadka_11 to ti zoberú krv, pomerajú bábo a vypočítajú riziko, že bábo bude mať nejaké vrodené vady ako napr. downov syndrom.... ale výsledky sú väčšinou nepresné...

zlamal.i
21. máj 2011

@drobcek801 byvam v Kobyloch neviem ci vies kde to je?a ty si priamo s Bj?

blackrose
21. máj 2011

@lenka1108 blahozelam k chlapcekovi, mm sa urcite velmi tesi 🙂 a ako sa potvrdilo, tak testu ukazuju presny opak 😉 a fotky su paradne 🙂
@stellamiapiccola @drobcek801 @mymimi jeeeeeeeej vy uz citite babatko?? 🙂 ja uz sa na to velmi tesim, ale ja sa asi nacakam este dlhsie, kedze to je len prve babatko...

dadka_11
21. máj 2011

@majoslava aha, a to si musim sama vypytat, ked mi to dr. nerobila??

henrieta44
21. máj 2011

@majoslava ved to tie krvné testy sú podľa mňa dosť nepresné, hlavne ak má žena nepravidelný menzes a ani nevie kedy presne počala bábo, to sa práve nedávno stalo mojej kamarátke, brali jej krv týždeň skôr ako mali, a ona bola presne ten prípad kedy mala nepravidelnú MS a ani nevedela kedy mám ovuláciu, neustále jej menili termín pôrodu a z krvi jej vyšlo podozrenie na downa, tak išla na amnio a mala len zbytočné nervy...už sa jej aj narodila nádherná a zdravá dcérka. podľa mňa je lepším ukazovateľom utz....mne na ňom zistili že dieťatko nie je v poriadku, takže ak je dieťatko choré, určite by to bolo vidno už na sone. DRŽKÁM TI PALČEKY

henrieta44
21. máj 2011

@lolllka čau moja, ani moc nie, ved veľa vecí mám po drobcovi, no predsa som neoddolala a kúpila som, sa mi o tak strašne páčilo že som tomu skrátka nemohla oddolať 😀 😀 😀 😀 😀 , už len 5týždňov a snáď budem vedieť, čo čakáme, a potom môžem nakupovať...chlap bude mať radosť 😀 😀 😀 . povedal mi že ak to bude dievčatko, tak sa bude musieť asi obzrieť ešte po nejakej vedľajšej práci 😀

henrieta44
22. máj 2011

@lenka1108 no to by bolo super, keby to takto fungovalo, robila som si aj tie ,,testy" čo sú na internete, na výpočet pohlavia a všade mi vyšlo dievčatko tak hádam to naozaj vyjde 😉

dominika_sk
22. máj 2011

Už periem druhu varku vecičiek, čo sme dneska dostali 🙂

ajvetka
22. máj 2011

Baby ja uz si konecne uvedomujem, ze som tehotna🙂 Kazde rano mam tvrde brusko a malinke v nom kopka a dost to citim. Bude to nasa tretia radost, neviem sa dockat, kedy pan doktor povie ci je to dievca a ci chlapec🙂 Inak aj vam tak rychlo rastie brucho? Lebo ja rastiem kazdym dnom, ale nepriberam.

lenka1108
22. máj 2011

ahojte baby tak my sme po svadbe.unavenasom ako kon ale stalo to za to 😉 maly si vcera poskakal v brusku riadne teda 😀

mymimi
22. máj 2011

ja už neviem, čo sa so mnou deje 😨 - predvčerom prvá kontrakcia, včera prvý kopanček a dnes sa mi pustilo mlieko / žiadne žlté kolostrum, riadne biele mlieko/ - dúfam, že sa mi do novembra neminie 🙂

dena
22. máj 2011

a ja som nestastna, citila som uz pohyby a dnes cely den nic. tak neviem ci nezbehnem zajtra k dr. ☹

drobcek801
22. máj 2011

@zlamal.i ano viem,smer presov 😉
ja momentalne priamo v bardejove,ale tiez pochadzam z dediny...10km od bardejova 😉

dominika_sk
22. máj 2011

pridavam sa aj ja, doobeda keď som klačala, zacitila som niečo ako keď vyfuknete bublinku z bublifuku a praskne vam o bruško(tento tyždeň sa mi to stalo asi dvakrat, no nevenovala som tomu pozornosť)poobede to iste 😕 a potom v kine asi 30krat, aj ja už citim kopančeky 😉 🙂 je to krasne 🙂

trinka
23. máj 2011

Uff dievčatá, ale ste toho popísali teda... gulatíte sa, deturence kopkaju, nuž super 😉

@lenka1108 blahoželám k syncekovi... a nádherné fotočky 🙂

eviiinka
23. máj 2011

@lolinkamaminka ahojček 🙂 nebola som tu par dní, mala som dovolenku, tak sme si s drahým užívali pekné počasie 🙂 máš pravdu niesu podstatné 🙂 tiež dufam a verím, že bude všetko ok a čoskoro sa budeme tešiť s našich bábetiek 🙂 aký si mala víkend ? nestarvujem sa nejak extra, jem všetko v podstate, hlavne sa snažím papať dosť ovocia 🙂 a ty ?

eviiinka
23. máj 2011

@dominika_sk no ako si dopadla ? 🙂

dominika_sk
23. máj 2011

@eviiinka ahoj, mysliš u tej doktorky? no nebola som u svojej, ale zaplatila som i u inej,urobila mi utz, vyšetrenie, moč...všetko v poriadku, videla som miminko a to bolo jedine pekne.hovorila štylom: no ja to vidim v poriadku, ale u tehotnych je situacia momentalne v poriadku a za hodinu to može byť potrat a vo vašom tyždni by to už bolo zložitejšie, tam kludne može byť nejaky skryty zapal ale s tym sa neda nič robiť... 😖 😕 a takto sa so mnou bavila...už tam nepojdem.ale v podstate som videla mimi že sa hybe, aj srdiečko a už aj citim pohyby, tak snaď to už bude v poriadku.🙂 a ďakujem z opytanie! 😉

eviiinka
23. máj 2011

@dominika_sk tak to som rada 🙂 na DR. sa vykašli, hlavne, že je bábetko v poriadku 🙂 a ty si pokojnejšia 🙂 ty už cítiš pohyby ??? 🙂 WAU, tak to ti závidíííím, aj ja už by som chcela, tiež mám niekedy taku ,,bublinku,, ako si opisovala 🙂 mna teraz velmi znepokojuje, že dnes ma nejak prestali bolieť prsia 😒

dominika_sk
23. máj 2011

@eviiinka to sa stalo aj mne minule, ale že to je normalne, pokial ti "uplne neopadnu" tak je to ok. skus aspon, či maš citlivu bradavku 😀 mňa to vždy upokoji 😉 ja zas mam problem, že včera aj dnes ma tak strašne silno pichlo v podbrušku, ako keby mi to z bruška strelilo až dole, ale iba jedenkrat a potom nič. tak mam zase ďalši strach 😖 že čo to je...

kiribaby
23. máj 2011

ahojte baby! wow tak tu už bábätká rozdávajú prvé kopančeky 😀 gratulujeeem
@dominika_sk úprimne závidím, kedže si prvá z nás "prvotehuliek" 😉 dúfam, že o týždeň aj ja už budem cítiť! Inak občasné pichanie v podbrušku mám aj ja, vystreľuje to až doluuu, ale to vždy ak som v nejakej divnej polohe alebo pri niektorých cvikoch, ale to hned´ zmením polohu, nadýchnem sa a už je dobre 😎

kiribaby
23. máj 2011

Kočky prosím vás odporučte mi peknú komplexnú knižku o tehotenstve a bábätku, najlepšie odborný text doplnený peknými obrázkami 😵

smejko
23. máj 2011

@kiribaby peknú knižku dostaneš v obchode predeti.sk, zadarmo 🙂 Neviem nakolko je odborna, ale je tam vsetko v zakladoch od pocatia po tusim 1 rok ci tak nejako.

trinka
23. máj 2011

@kiribaby http://www.dojcenskytovar.sk/7-tehotenstvo-de-p... ja ju mam doma a je super, mala a v celku prakticka + su tam na kazdý den 3d obrázky babatka

lenka1108
23. máj 2011

@eviiinka nestresuj... mna nebolia prsia uz dlho.mam ich naliate ale boliet nebolia... klud urcite je vsetko v poriadku. 😉

janap24
23. máj 2011

Chora som ako pes dufam ze to malinkemu babetku neuskodi :(

dominika_sk
23. máj 2011

@kiribaby ano ano, ja som včera tiež tak divne sedela/ležala neviem ako to nazvať.a ďakujem za gratulaciu, prajem aj vam riadne kopančeky 😉 😀