Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@henrieta44 , dadka_11 prečítala som si veľa článkov o tom triple teste... neviem prečo ho vôbec robia ked je taký nepresný... 😠 😠 v budúcnosti si ho nedám spraviť... na amoni test nepôjdem... nech si tlačia kareláby do hlavy niekomu inému... 😠 😠 😠 iba ma stresujú a popritom sa dá downov syndrom vylúčiť USG vyšetrením....
@drobcek801 byvam v Kobyloch neviem ci vies kde to je?a ty si priamo s Bj?
@lenka1108 blahozelam k chlapcekovi, mm sa urcite velmi tesi 🙂 a ako sa potvrdilo, tak testu ukazuju presny opak 😉 a fotky su paradne 🙂
@stellamiapiccola @drobcek801 @mymimi jeeeeeeeej vy uz citite babatko?? 🙂 ja uz sa na to velmi tesim, ale ja sa asi nacakam este dlhsie, kedze to je len prve babatko...
@majoslava ved to tie krvné testy sú podľa mňa dosť nepresné, hlavne ak má žena nepravidelný menzes a ani nevie kedy presne počala bábo, to sa práve nedávno stalo mojej kamarátke, brali jej krv týždeň skôr ako mali, a ona bola presne ten prípad kedy mala nepravidelnú MS a ani nevedela kedy mám ovuláciu, neustále jej menili termín pôrodu a z krvi jej vyšlo podozrenie na downa, tak išla na amnio a mala len zbytočné nervy...už sa jej aj narodila nádherná a zdravá dcérka. podľa mňa je lepším ukazovateľom utz....mne na ňom zistili že dieťatko nie je v poriadku, takže ak je dieťatko choré, určite by to bolo vidno už na sone. DRŽKÁM TI PALČEKY
@lolllka čau moja, ani moc nie, ved veľa vecí mám po drobcovi, no predsa som neoddolala a kúpila som, sa mi o tak strašne páčilo že som tomu skrátka nemohla oddolať 😀 😀 😀 😀 😀 , už len 5týždňov a snáď budem vedieť, čo čakáme, a potom môžem nakupovať...chlap bude mať radosť 😀 😀 😀 . povedal mi že ak to bude dievčatko, tak sa bude musieť asi obzrieť ešte po nejakej vedľajšej práci 😀
@lenka1108 no to by bolo super, keby to takto fungovalo, robila som si aj tie ,,testy" čo sú na internete, na výpočet pohlavia a všade mi vyšlo dievčatko tak hádam to naozaj vyjde 😉
Už periem druhu varku vecičiek, čo sme dneska dostali 🙂
Baby ja uz si konecne uvedomujem, ze som tehotna🙂 Kazde rano mam tvrde brusko a malinke v nom kopka a dost to citim. Bude to nasa tretia radost, neviem sa dockat, kedy pan doktor povie ci je to dievca a ci chlapec🙂 Inak aj vam tak rychlo rastie brucho? Lebo ja rastiem kazdym dnom, ale nepriberam.
ahojte baby tak my sme po svadbe.unavenasom ako kon ale stalo to za to 😉 maly si vcera poskakal v brusku riadne teda 😀
ja už neviem, čo sa so mnou deje 😨 - predvčerom prvá kontrakcia, včera prvý kopanček a dnes sa mi pustilo mlieko / žiadne žlté kolostrum, riadne biele mlieko/ - dúfam, že sa mi do novembra neminie 🙂
a ja som nestastna, citila som uz pohyby a dnes cely den nic. tak neviem ci nezbehnem zajtra k dr. ☹
@zlamal.i ano viem,smer presov 😉
ja momentalne priamo v bardejove,ale tiez pochadzam z dediny...10km od bardejova 😉
pridavam sa aj ja, doobeda keď som klačala, zacitila som niečo ako keď vyfuknete bublinku z bublifuku a praskne vam o bruško(tento tyždeň sa mi to stalo asi dvakrat, no nevenovala som tomu pozornosť)poobede to iste 😕 a potom v kine asi 30krat, aj ja už citim kopančeky 😉 🙂 je to krasne 🙂
@lolinkamaminka ahojček 🙂 nebola som tu par dní, mala som dovolenku, tak sme si s drahým užívali pekné počasie 🙂 máš pravdu niesu podstatné 🙂 tiež dufam a verím, že bude všetko ok a čoskoro sa budeme tešiť s našich bábetiek 🙂 aký si mala víkend ? nestarvujem sa nejak extra, jem všetko v podstate, hlavne sa snažím papať dosť ovocia 🙂 a ty ?
@dominika_sk no ako si dopadla ? 🙂
@eviiinka ahoj, mysliš u tej doktorky? no nebola som u svojej, ale zaplatila som i u inej,urobila mi utz, vyšetrenie, moč...všetko v poriadku, videla som miminko a to bolo jedine pekne.hovorila štylom: no ja to vidim v poriadku, ale u tehotnych je situacia momentalne v poriadku a za hodinu to može byť potrat a vo vašom tyždni by to už bolo zložitejšie, tam kludne može byť nejaky skryty zapal ale s tym sa neda nič robiť... 😖 😕 a takto sa so mnou bavila...už tam nepojdem.ale v podstate som videla mimi že sa hybe, aj srdiečko a už aj citim pohyby, tak snaď to už bude v poriadku.🙂 a ďakujem z opytanie! 😉
@dominika_sk tak to som rada 🙂 na DR. sa vykašli, hlavne, že je bábetko v poriadku 🙂 a ty si pokojnejšia 🙂 ty už cítiš pohyby ??? 🙂 WAU, tak to ti závidíííím, aj ja už by som chcela, tiež mám niekedy taku ,,bublinku,, ako si opisovala 🙂 mna teraz velmi znepokojuje, že dnes ma nejak prestali bolieť prsia 😒
@eviiinka to sa stalo aj mne minule, ale že to je normalne, pokial ti "uplne neopadnu" tak je to ok. skus aspon, či maš citlivu bradavku 😀 mňa to vždy upokoji 😉 ja zas mam problem, že včera aj dnes ma tak strašne silno pichlo v podbrušku, ako keby mi to z bruška strelilo až dole, ale iba jedenkrat a potom nič. tak mam zase ďalši strach 😖 že čo to je...
ahojte baby! wow tak tu už bábätká rozdávajú prvé kopančeky 😀 gratulujeeem
@dominika_sk úprimne závidím, kedže si prvá z nás "prvotehuliek" 😉 dúfam, že o týždeň aj ja už budem cítiť! Inak občasné pichanie v podbrušku mám aj ja, vystreľuje to až doluuu, ale to vždy ak som v nejakej divnej polohe alebo pri niektorých cvikoch, ale to hned´ zmením polohu, nadýchnem sa a už je dobre 😎
Kočky prosím vás odporučte mi peknú komplexnú knižku o tehotenstve a bábätku, najlepšie odborný text doplnený peknými obrázkami 😵
@kiribaby http://www.dojcenskytovar.sk/7-tehotenstvo-de-p... ja ju mam doma a je super, mala a v celku prakticka + su tam na kazdý den 3d obrázky babatka
Chora som ako pes dufam ze to malinkemu babetku neuskodi :(
@kiribaby ano ano, ja som včera tiež tak divne sedela/ležala neviem ako to nazvať.a ďakujem za gratulaciu, prajem aj vam riadne kopančeky 😉 😀

@lenka1108 s tymi tyzdnami je to vselijake... lunarny kalendar je,ze sa rata presne 4 tyzdne.. a v normalnom kalendari su tie mesiace pomaly stale viac ako 4 tyzdne.. tak to preto skace a rodi sa ako keby v 10 mesiaci..
v lunarnom sme 5 mesiaci ale normalne sme len 4 mesiaci a druhy tyzden..