icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

gazovicka
26. máj 2011

@lenica81 aj si dokimu dopredu oznamovala nejak, ze neprides sama?

gazovicka
26. máj 2011

@karap ja som len pocula, ze niekde za to pytaju 5 eur... po telefone som sa pytala sestricky, ze ci sa za to plati a ona mi povie, ze nevie? no parada.....

eviiinka
26. máj 2011

@janap24 Dakujeme 🙂

lenica81
26. máj 2011

@gazovicka nie... iba som sa pytala, ci moze dojst... a on, ze samo... 😉 vsetky mamicky tam tak chodia... teda, niektore sa mi zda, ze aj na kazdu poradnu...

gazovicka
26. máj 2011

@lenica81 dakujem 🙂 , len sa este musim opytat toho mojho, ci vobec chce ist 😀 😀 😀

trinka
26. máj 2011

@karap no krása, my sme isli hlavne kvoli tomu, že moja lekárka nerobí v poradni usg. Len trikrát posle hore do nemocnice. U nas sa ale neplatí za to aby bol manžel pri usg....
@eviiinka dakujeeem, a blahoželám k chalaniskovi 😉 😉 😉

eviiinka
26. máj 2011

@trinka dakujeeem 🙂

kaia
26. máj 2011

@lenica81, chceme dievcatko 🙂, ale ak bude chlapcek, tak sa nic nedeje, kazdopadne sa tesime 😎

kaia
26. máj 2011

@eviiinka, aj u mna to presne tak prebiehalo pri prvom synovi. Druhe testy vysli dobre, urcite aj vam tak vyjdu 🙂, drzim palce!

eviiinka
26. máj 2011

To naozaj ? A čo ti povedali ked ti prvé vyšli zle ? A synček sa narodil zdravučky ? Ja sa velmi bojim čo to može byť lebo nerozumiem tomu, že testy vyšli negatívne, no niečo sa im tam aj tak nepáči ☹

kaia
26. máj 2011

@eviiinka, prve AFP vysledky sme mali "hranicne", ale neboli robene v spravnom tyzdni (o tyzden skor ako mali byt) a tak ma akurat doktor pekne vystrasil. Tie druhe - opakovane boli super (uz v spravnom tyzdni).
Lekar mi to velmi nekomentoval, akurat ma sestricka upokojovala, ze sa to niekedy stava. Nas syncek je zdravy ako rybicka 😉. Takze sa neboj, drzim palce, aby Ti opakovane vysledky vysli tiez super!

kaia
26. máj 2011

Vcera manzel objavil na internete: www.geneton.sk, kde od 10 tyzdna tt stanovia podla krvi pohlavie dietata s takmer 100% uspesnostou. Ak by ste boli az take zvedave 😎 😎 😎

eviiinka
26. máj 2011

@kaia to so m rada a dakujem velmi pekne 🙂

drobcek801
26. máj 2011

ahojte kocky
tak sa opat hlasim,teraz uz aj s vysledkamy
vobec tomu nerozumiem a nikdy som sa s tym nestretla,ak niektora nieco viete,tak dajte prosim vediet,ako som na tom velmi zle ☹
vysledky TSH 4,5 a TPO < 460 zevraz zvysena cinnost stitnej zlazy
tak som sa obavala vysledkou triple testu,az nakoniec dopadli dobre a zase mam zle toto,tak stale sa nieco komplikuje 😒
tak sa tu babenky drzte,aby vsetky vase vysledky boli maximalne v najlepsom poriadku 🙂
nech uz tu ziadna z nas nemusi stresovat

drobcek801
26. máj 2011

pre tie,ktore este cakaju na vysledky triple testu,na povzbudenie
ja som mala vsetky testy pri kazdom babu ok,moja sestra to stastie nemala 2 z 3 boli zle,cakal ju odber plodovej vody,odmietla...a ma 13rocnu zdravu slecnu a 2rocneho nezbedneho tiez zdravuckeho synceka 🙂
tak preco nas tak stresuju 😠
no a ked sa nam uz tie baba v novembri narodia,tak si povieme,ze vsetky tie nervy,stali za to 😉
drzte sa kocky a pevne nervy prajem

adikad
26. máj 2011

Ahojte, mne dnes vysli zvysene hodnoty co mi brali krv na protilatky koli negativnemu rh faktoru, tak ma preradili do rizikovej poradne. Dufam,ze to bude v poriadku. Zajtra rano sa tam mam hlasit ☹

henrieta44
26. máj 2011

@lenica81 no s tými pohobmi to bolo u mňa pri prvom tehu úplne naopak, náš syn bol cez deň kľudný, väčšinou spal a večer, ked som už chcela oddychovať ja a spať, tak sa milosť pán zobudil a asi v bruchu hral futbal alebo čo, lebo sa mi brucho vlnilo ako mexická vlna 😀

niki_lv
26. máj 2011

Jej ako citam tak uz poniektore viete pohlavia, gratulujem, ja by som uz tiez rada vedela, ale utz az v 20tt tak si este pockam 🙂

Zacali ste uz poniektore kupovat nieco do vybavicky? Mne sa to zda este priskoro, ale ked si to tak kalkulujem neviem ci to nebude financne narocne kupit vsetko posledne 2-3 mesiace. 😕

henrieta44
26. máj 2011

no ale ste tu toho zase popísali. dnes osm bola v poradni na ďalšie krvi na tú genetiku, budúci týždeň budú výsledky tak snád bude všetko ok....zatiaľ je všetko ok, rastieme ( už konečne mi vidno aj bruško) , len trošku ho prekvapilo že som schudla kilo , že by som už mala priberať a nie chudnúť ( inak prekvapilo to aj mňa aj sestričku, som sa tri krát postavila na váhu ale stále ukazovala rovnako 😒 ) a pritom už týždeň mi nebýva zle a jem úplne všetko, tak dúfam že je všetko ok, doki ma ubezpečoval že pokiaľ dieťatko rastie tak je všetko v poriadku, ale nakázal mi brať B komplex - dúfam že z neho zase nejako naraz nenapuchnem 😀

harper
26. máj 2011

Ako dlho ste cakali na vysledky afp testov. Mne dnes pri odbere sestricka povedala, ze to trva viac ako tyzden. Len nechapem preco mam ist na poradnu uz 2.6., ked som bola 17.5., myslela som, ze tam idem kvoli vysledkom. Alebo sa teraz uz chodi na poradnu kazde tri tyzdne?

kiribaby
26. máj 2011

@harper Ja som vedela výsledky už po 2 dňoch, avšak nepotešili ma.. poradňu mám až o 4 týždne.

eviiinka
26. máj 2011

@harper ahojm ano, aj ja chodím od začiatku do poradne každé 3 týždne ... 🙂

eviiinka
26. máj 2011

@kiribaby boli zlé ? :( ja som vedela si po 3 a druhe mam do týždna ...

kiribaby
26. máj 2011

@eviiinka ano, bohužiaľ ☹ krvné testy mi robili iba raz, najbližšie pôjdem na genetiku, dúfam, že je to len planý poplach... Držím palce s výsledkom, ak si mala ultrazvuky a NT screening v poriadku, nemáš sa čoho báť 🙂

eviiinka
26. máj 2011

@kiribaby ultrazvuky som mala v poriadku, doktor povedal, že nič tam neni vidieť, že všetko je takej velkosti ako ma byt, testy mi vyšli negatívne no ževraj sa im tam niečo nezadlo, neviem čo, zobrali mi krv znova, tak dufam, že to bude len nedorozumenie, sestrička ma utešovala, že sa to stáva a nemam sa báť 🙂 držím aj tebe palčeky nech je všetko v poriadku : držte sa ! 🙂

gee99
26. máj 2011

@kaia ... diky za link (Geneton)...chrobak v hlave 🙂 ...

karap
26. máj 2011

@niki_lv ja som asi pred mesiacom nakukla do bazaru[tu na konikovi] a 2 baby mali take krasne veci za par centov,ze som si od nich kupila celu vybavu.Mam komplet vsetko:body,dupky,pyzamka,teplacky,svetriky az do roka.No a odkladam po synovi[ma 2roky]takze budem mat zase nachystane vatsie veci.
Ak mas dostatok financii a mienis kupovat len nove veci,tak uz pomalicky aj zacni,lebo odrazu by si sa zrujnovala.
Ja uz viem,co budem potrebovat a nevadia mi ,,veci z druhej ruky,,tak naco cakat?

harper
26. máj 2011

aky je to vlastne ten morfologicky ultrazvuk? mne lekar najprv pri potvrdeni tehu povedal, ze mi nabuduce urobi taky ultrazvuk, ked som potom prisla tam len vysetril a pytal sa ze ci sme ho uz robili, ja ze nie, on ze sa to objednava a stoji to 5€, lebo to cele poistovna nehradi, tak mi potom spravil ultrazvuk, je pravda ze ho robil tak dlhsie ako obvykle a najprv zo spodu a potom na brusku. nakoniec mi dal fotku a ze je vsetko v poriadku. tak mam to brat tak ze mam asi morfologicky ultrazvuk za sebou?

kiribaby
26. máj 2011

@harper 5EUR?! čožeee, štandardná cena na špecializovanom pracovisku - na základe odporučenky od gyn. - je 25Eur.

kiribaby
26. máj 2011

@harper .....a vykonáva sa okolo 20tt, v urgentných prípadoch od 18tt