Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ja jem uplne všetko a nehanbim sa za to, neprejedam sa, nejem ničoho extra vela a bojujem za NEobmedzovanie sa. Moja doktorka mi hovorila že možem všetko s mierou aj mama zdravotnička mi to potvrdila.ine je to už počas kojenia.tam sa musi vyhybať určitym veciam, ale keď tu vidim status-"baby, prosim vas, možem si dať jednu slabučku kavu"???ide ma poraziť!!! 😠 , alebo-"dala som si toto a toto a nevšimla som si že je to obsahuje toto, preboha, čo mam teraz robiť"?!nech si každy robi čo chce, ale niektore hysterky čo tu pišu... ano a teraz sa tu všetky do mňa obujte že som mlada a hlupa a čo o tom možem vedieť 😖
@dominika_sk jasne, ako si to predstavujes !!!, ale nie robim si srandu, presne tak ja jem tiez co chcem, a najradsej mam teraz cez leto biely chlieb s pastekou, k tomu paradajky osolene a riadne stiplavu papriku, minule som kusok nechala a manzel ju potom hodil do kosa ze sa to nedalo jest aka bola paliva. 😎 Pri malej som jedla tak nejako podobne a nevyzera ze by jej nieco chybalo. I ked by sa jej mohli obcas aspon na desat minut zatvorit usta 😀
@dominika_sk ale jasne, s mierou sa da... len niektore veci ja vypustam... vnutornosti, napr. udenace ja zboznujem, ale sa vyhybam uz takto 3. rokom... a plesnove syry... a konzervy tiez, okrem tuniaka... na cerstveho zial nemam... 😅
@harper to chuti aj mne, rožok, Pali pašteta, slane paradajky, nanuky a kapusta, žinčica, zelenina a ovocie a všeliake mňamky že mi teraz sliny teču a to všetko kvoli tebe 😠 😀
@lenica81 ja zase vo velkom pečenače papam 😉
@lenica81 ja som robila minuly tyzden pomazanku z tuniaka a taaak mi chutila. 🙂
@dominika_sk to aby si zacala kupovat uz vybavicku a podbradnicky testovala, ked tolko slintas 😀 😀
no nic idem do kuchyne, caka ma tam cca 10 kg ceresni - ide sa zavarat a robit bublanina 😵 ale zase pridem o chvilu pozriet co noveho
@harper jeden podbradniček už mam, idem si dať na krk, ale už aj tak tlačim čalamadu 😀
@dominika_sk 😀
@dominika_sk jeeej nie som sama co zje s Pali paštkou 4 rozky na ranajky 😀 😀 😀 😀
@harper nedrazdi... ja mam nazavarane... ale spravim aj ja bublaninu s nimi... v nedelu asi, bo zajtra ideme gratulovat do NR na svadbu... 😎
@dominika_sk tak ty mas chute...
@trinka fuha, 4 rozky nedam... 😨 😀
tak bublanina spravena, okostovana 🙂 dnes som zjedla toolko ceresni ze ak mi bude vecer zle budem vediet z coho 😀
@harper mnaaamky bublanina je najlepsi kolac na svete 🙂 ale dufam ze bez kvostok, neznasam ked ich tam niekto nechava a potom pocas jedenia vypluva 😖 fuuuj 😠
@trinka som citala niekde ze nemame jest pasteky ☹ ale aj ja ich lubim ☹ a tk raz za cas 😅
pekný víkendík vám prajem 🙂
Takže dnes porodila tá kamaratka čo jej vyšli zle tripple testy a malý je krásny a zdravý, júj tak sa teším ako keby som porodila ja .Ja jem tiež všetko , chutí mi teda poriadne a mam už 4 kila navrch ale nech a kava mi nechuti ale ked ma hrozne boli hlava tak si jednu dam a zabere , mam nízky tlak.V podelok som bola na sono ale len na 2d a malé sa nám otočilo zadkom , takže dalši pokus o mesiac 🙂
kočky ake ste mali čislo pri testoch krvi v 12tt na downov syndrom? mne sa mari ze pri starsom som mala 1:870 a uz vtedy lekarka ze nizke čislo ale ze to vekkom haha mala som 27r teraz mam 1:620
@veronika1417 obvykle ju robim s kostkami, ale teraz som sa s tym pohrala a nie je tam ani jedna, i ked chcela som tam na niekoho nastrazit "cierneho petra" 😀
@veronika1417 aj ja som to citala a myslis ze raz za cas moze byt tak dva-tri krat do tyzdna ? 😎
juj babenky,ze ceresnicky uz mate?? tak by som si dala..
a dnes akosi je mi zle, od rana vraciam.. uz som myslela ze mam pokoj, ked tri tyzdne nic ☹
@harper nooo neviem ci by sme to uz neprehnali 😀
ja mám výsledky v poriadku, dnes som bola na poradni, sono mi nerobil iba ma pochytkal 😀 . Akurát mám málo železa, no doplníme... Sa vytešujem, že to dobre dopadlo. Kupujem chalanské vecičky, som odvážna..čo? v piatok uvidíme, či to niekomu nepodarujem 😠
@mymimi no ja som na to podobne, už som neoddolala a kúpila som judne krásnu dievčenskú vestičku, ja momentálne ide každého presvedčiť, že budem mať dievčatko, a budem poriadne pozerať ak to bude chalan 😀 😀 😀 , ale aj tak ho budem ľúúúúbiť a vestičku potom niekomu podarujem ( dufam ale že nie a že ju raz bude nosiť moja dcérka)

ahojte
tak dnes som sa dozvedela o tom mojom pripade so šž viac
pri prvych dvoch deturencoch sa to este nerobilo,zacali to robit od minuleho roku,pokial samozrejme nemate problemy so šž
poniektori lekari to vsak ani este nerobia a malo by sa to robit este hned na zaciatku tehu,tak neviem preco mi spravili az teraz,zaklad je prvy trimester,no len dufam,ze vtedy to este bolo v norme 😒
zevraj tie moje vysledky niesu az take drasticke,tak som sa trosku ukludnila,lebo ako som citala,ako to moze uskodit babu,tak mam dost 😒
tak dufam,ze to na endokrinologii dopadne lepsie 😒