Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 ani ja som za cely ten cas nemala teplotu, aj ked pocitovo som sa citila, ze mam aspon 38 :( ale vzdy som namerala 36.3 -36.7...
...a to cistenie kanalika by som asi nechala na neskor :( nech si to este viac nekomplikujes
@nedockava4 presne vsak aj ja sa citim akoby som teplotu mala
@trish31 ja mam doma choru aj dcerku....ta uz dobrala aj antibiotika, ale nejaku vyraznu zmenu na nej nepozorujem...akurat, ze ona nekasle ako tuberak = ja :D
@nedockava4 tak ty si to hned dostala jasne...
@trish31 u nas zacal manzel pred mesiacom, ale ked som mu povedala, nech ide k lekarke, tak na co....2 tyzdne to odkladal, potom vybral antibiotika, nezabrali mu, sadlo mu to na priedusky, dutiny a neviem co este...isiel na krcne a teraz ma nejake specialne kvapky do nosa...tak som mu troska nadavala, ze on sa mohol liecit a nechcel a ja si teraz idem maleho z brucha vykaslat :( ale co uz...su chlapi, kt. ked ochoreju, tak zomieraju a ten moj to nechava tak :D
@nedockava4 oni zomieraju ale k lekarovi aj tak nejdu 🙂
@trish31 presne tak....a dnes rano sa ma pytal, co so sebou nieco nerobim, ze nemoze spat, ked kaslem....este ze sa ponahlal do prace, lebo by som ho asi uskrtila...ako keby ja som bola nadsena z toho kaslania...
@nedockava4 to aj moj muz robieval ze mne ked daco bolo tak mu to vadilo ale ked on mal len nadchu tak uz som ho musela obskakovat a tvaril sa ze posledna hodina nastala
Píšete o mojom chlapovi? On ma nadchu a to už leží a tvári sa ako keby umieral. Ale k lekárovi nepôjde ani za svet. A ja ked prechladnem tak už ma posiela k lekárovi ale fungovať mam normálne 🙂
Ahojte kocky, nehnevajte sa, ze vam sem leziem... zostalo mi niekolko balikov Pampers Sleep&Play, velkost 2 (3-6kg), 68ks v baleni. Predzasobili sme sa a potom sme dostali este plienkovu tortu a tieto uz su nam male... Ponukam ich za 5€ / balenie pri osobnom odbere v Dubnici nad Vahom. Pripadne ak viete o niekom, kto ma zaujem, prosim posunte toto info, nema pre mna cenu skladovat ich doma 🙂 Dakujem 😉
@nedockava4 dokonca lokálne spreje na hrdlo škodia,, mne sa tie zdali ako vhodnejsie, ale nie...nejak naraz nás to viaceré chytilo, u mna sa to stále motá po tele...
@matrix87 @trish31 zo snov mám najistejší ten, že kojím...ale teraz je to aspoň pochopiteľné, o kojení sa mi snívalo roky rokúce bez toho aby som mala vôbec pomyslenie, že budem ešte raz skutočne kojiť svoje dieťa🙂
baby, asi to začína byť vážne, pri každom pohybe mi tvrdne brucho... ked nerátam, že pri vešaní prádla (čo mi tvrdne už asi dva mesiace), tak pri sypaní ryže do hrnca, pri čistení malej cibuľky... je to vážne... 🙂
@matrix87 aj ja mam rano pocit ze ani tehotna nie som.brucho vzdy o dost mensie ako rano a kym lezim tak ani tu vahu necitim...ale za to vecer sa pretacam ako stara zena len stonam co ma vsetko boli..a vcera som mala hrozny pocit ze neviem dychat v posteli okno som otvorila a ten pocit stale...neviem ci mi mala na nieco tlacila alebo co...ale hrozny pocit. .aj v noci som sa iba budila a stale kontrolovala malu kvoli tomu ze sa mi zle dychalo 🙂
A este som sa chcela spytat tie co mate uz krpcekov dole hlavkou aj vam sa stale tocia tak ze jeden den ma kope hore na pravej strane a druhy den hore na lavej a aj cikutku ma vtedy vzdy na opacnej strane..takze myslim ze hlavicku nema este zafixovanu ale este len volne nalieha..uz by sa mohla zafixovat nech sa velmi netoci hore dole... 😀
žienky, teším sa na vás vo štvrtok 3.10.2013 o 20,00 v Kvapke na Slnečnej ulici v Trnave.. preberieme úľavové nemedikamentózne techniky k pôrodu 😉 , oteckovia sú vítaní a majú vstup zadarmo..
mne uz dnes prislo aj rozhodnutie zo socialnej poistovne, hura 😀
a inac uz mi udieraju hormony do hlavy, ja uz som nervozna, precitlivela a ufrflana. minule ma nastvalo, ze sa mi nedalo poriadne najest, kvoli bruchu som sa nemohla zasunut ku stolu a cela som sa zaspinila 😀 😀 a lezu mi vsetci na nervy, lebo chcem pokoj.
@trish31
@lerinka ja podobne vsetci ludia mi idu na nervy nechce sa mi nikde chodit ani nic robit a musim este poprat vecicky malej nic nemam oprate.. lebo sme malovali a cakali na nabytok a teraz vsetky veci treba dat do skrin a potom mzem prat...terax som u zubara a aj to mi uz ide hrozne na nervy no proste vsetkooooooo...

@matrix87 normalne taky sen to bol ze som plakala v tom sne🙂Chudak musim mu povedat ze sa mi uz s nim aj sniva 😀