icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

julinka88
2. nov 2012

Ahojte babulky, píšem s miskou v ruke v ktorej mám túúúú najlepšiu zemiakovú kašu aká sa mi kedy podarila a premýšlam aká je tu medzi nami bilancia potenciálnych chlapčekov a dievčatiek
Čo by ste si priali chlapčeka či dievčatko?Samozrejme okrem toho že hlavne nech je zdravé v prvom rade! 😀

25lenocka
2. nov 2012

@andy03 fuu som sice prvorodicka ale taketo "hrozne" zmeny urcite nerobim. stravujem sa normalne, pouzivam tu istu kozmetiku co som pouzivala pred otehotnenim, vlasy si farbim sice s farbou bez amoniaku,ale to je asi jedina zmena ktoru som spravila. myslim si ze zeny ktore to tak prehanaju tak je to este horsie.

janulik_81
2. nov 2012

@mykaellle aj ja mam tolko pukov po tvary. Ani v puberte som tolko nemala. A vlasy mi mastneju nenormalnou rychlostou. No kraska som sama o sebe 🙂

lydusska
2. nov 2012

Babyyyyy booooze ja som otrasna dneska, taka som domov prisla vyhladnuta po dlhom dni v praci, ze som sa teraz napraskala Mc Donaldoom, nooooo uzasne sa stravujem, chudatko malicke v tom mojom brusku :(((, ani si radsej nechcem predstavit ako sa malinke musi citit. Kokoooos inak mam pocit ze to brucho sa mi cim dalej tym viac zvacsuje aj ked este stale nepriberam .... juuuuj asi to az do decembra nebudem schopna skryvat :(((( ... ale dufam ze hej .... drzte mi palceky prosim 🙂

lydusska
2. nov 2012

@mykaellle o a to mozes tehotenstve pouzivat kozmetiku proti akne v tehu???? Ja mam pokozku tiez otrasnu, ale radsej nepouzivam nic ....

@janulik_81 jajaaaaaj i ja mam podobne problemy s mastnymi vlasmi ... uf to je hrozne ze?!

mykaellle
3. nov 2012

@lydusska ja myslím, že tá kozmetika je OK, som sa pýtala aj kozmetičky, mám Garnier, sadu s takým peelingom a dosť mi to ukľudnuje, si myslím, že to bábo nemôže ovplyvniť, keby to boli nejaké krémy na predpis a pod.. to by som neriskovala..

mykaellle
3. nov 2012

@lydusska a prečo musíš bruško skrývať ešte mesiac? Mne sa to už teraz nedarí 😉

inviav
3. nov 2012

@julinka88 normalne ti zavidim tu zemiakovu kasu...ja ju mam velmi rada, ale teraz mi zemiaky nerobia dobre, tak si na nej pochutim asi az v maji...my sme sa zatial zmenili na taliansku domacnost a jeme iba cestoviny 😉 ty by si co chcela? dievcatko, nech mas do paru?

inviav
3. nov 2012

Dievcata, citam tu, ze mate problemy s pletou...no ja co sa tyka vyrazok ani nie, ale mam ju strasne suchu a robia sa mi z toho take cervene suche flaky...no otras...mate aj vy niektora tak suchu plet? ☹

lydusska
3. nov 2012

@mykaellle Noooo moja ja ho musim skryvat este skoro 2 mesiace, lebo len pred mesiacom som zacala v novej praci a myslim si ze ked im oznamim ze som tehotna tak ma poslu kade lahsie, ale teraz si to nemozem dovolit lebo som slubila rodicom im poslat peniazky na plastove okna aby mohli aspon na polovicke domu ich urobit doma na slovensku, a z ich vyplaty by sda to nestalo nikdy teda takze aspon este 2 mesiace musim vydrzat ak moj zamestnavatel sa nahodou fakt ma rozhdne poslat kade lahsie, lebo stale budem iba v zaucovacej dobe, no uvidime. Snad sa to nestane lebo tu trosku zakon ochranuje tehulky, ale radsej s tym pocitat nebudem lebo nakolko som iba v zabehavacej dobe, tak ma mozu vyrazit i pre nejaky iny banalny problem nie ze kvoli tehotenstvu. No uvidime. Inak mne uz teraz brusko trci cez prsia hhhh ale tak budem sa snazit nosit nejake volnejsie svetriky aby to nebolo az tak viditelne, ale to sa mi asi nepodari ked uz teraz tak moc trci ;))) a to uz moze byt velmi viditelne v 5-6 mesiaci hhhh
Lol ...

mykaellle
3. nov 2012

@lydusska tak potom chápem, a držím palce 😉

lydusska
3. nov 2012

Babyyy som bez pristupu k internetu. Neviem ako sa mi to podari prezit dalsie 2 mesiace kym nam nepridu zapojit telefonnu linku. Mna asi klepne bez Skype a tohto konika :o( ... Majte sa tu krasne a bohuzial asi dlho sem prispievat nebudem. Cmuk zlaticka a drzte sa tu vsetky

julinka88
4. nov 2012

@inviav tak to si ešte počkáš do mája :(
tak bola by som rada keby bolo dievčatko ale keď bude chlapec budem rovnako rada aspon už viem čo a ako s tými chlapmi 😀

inviav
5. nov 2012

@julinka88 no veru, casu este dost dovtedy ☹ snad ti to teda vyjde..my sme na tom rovnako 🙂 a toto tehotnenstvo ti prebieha rovnako ako ked si chlapceka cakala?

julinka88
5. nov 2012

@inviav Nie pri Filipkovi som umierala toto je vcelku ešte v pohode aj mi všetko pri nom vadilo pachy kuchyna no všetko teraz mi nevadia žiadne pachy ani na žiadne jedlo nemám odpor aj sa cítim tak inak niekto by povedal že si to sugerujem ale cítim že by to mohlo byť dievčatko aj sa jej tak prihováram🙂 ale vravím ked bude chlapec aj tak sa zbláznim od šťastia 😀 ale cítim dievčatko🙂 uvidím
Tak snáď sa aj vám podarí aspon by sme to mali pekne rozdelené chlapi spolu baby spolu 😀

dominika1516
5. nov 2012

@andy03
@inviav
@lydusska
Ahoj babiky viem ze vas zanedbavam ale prerabame bytik a nemam cas na MK takze hned ako dokoncime tak Vam vsetko zvestujem .. zatial mi pekne tehulkujte a nevolnosti uz odozente .. ja sa mam vcelku dobre az na to ze skoro vobec nespim a navyse musime spat na gauci takze pohroma .. uz nech je prestavba zanami a mozem spat na svojej krasnej tvrdej postielke 😉 .. inak je vsetko okej 😉

inviav
5. nov 2012

@dominika1516 a co ze takto prerabate? ani som nevedela...odhanam veru, ale nejako neposluchaju...vcera akurat sa mi stala taka vec, ze len co som nahlas vyslovila kolko vazim, tak ma naplo a uz to islo 😒 asi si babo potrpi na vahe 🙂 uz budem radsej ticho..tak sa aspon nic nedozvie 😀 ty mas rada taku tvrdu postel? tak snad to rychlo dokoncite a konecne sa vyspis 🙂

angel31
5. nov 2012

dievcata po dlhsej dobe som tu... ja uz neviem ci tomu mojemu lekarovi sisi, ale si predstavte co mi zadrel... ze mne sa ta nasa muchotravecka podla ultrazvuku narodi koncom februara, no ja vam nevim co cul...

lola7712
autor
6. nov 2012

@angel31 ..........to faaakt???? to je zvláštne nie???

janulik_81
6. nov 2012

@angel31 a to je ako mozne? Ved to je trojmesacny rozdiel.

inviav
6. nov 2012

@angel31 tu ma uz asi nic neprekvapi...minule som sa docitala, ze ked som tehotna, tak nemozem jest makovy kolac, lebo je tam opium 😀

lydusska
6. nov 2012

@angel31 no a to ako dobre ... To sa my ako podarilo Toto povedat? Babo ti nejako asi rychlo rastie!!! Nooo asi to mas zaujimave s tym panom doktorom chichi

lydusska
6. nov 2012

@dominika1516 ano ano moja zanedbavas NAS, ale tak to sa da ospravedlnit ked renovujete. Nech uz to mate co najskor za sebou a budete spokojni v novom bytiku. Ty ci najviac oddychuj,Nech si ty a ani tomu malinkemu neublizis co nosis pod srdieckom ;). Ozvi sa ked budete mat vsetko zariadene. Cmuk cmuk

dominika1516
7. nov 2012

@mykaellle este nie v nedelu ideme akurat kupit matrac do postielky a par malickosti do spalne lebo chceme trosku zmeny tak dokupujeme zariadenie pre babatko asi az v decembri asi ako aj ty snad uz budem vediet aj pohlavie 😀

dominika1516
7. nov 2012

@sisus123 len 11tt? ved tu ti pise ze 16tt preco az taky skok? .. tak ja som ani raz neobijmala misu takze moje nevolnosti su len na baze krutenia zaludka a hlavy inak nic takze sa tesim avsak strasia ma ze este to moze prist namna no dufam ze nie .. a co brusko rastie ?

dominika1516
7. nov 2012

@inviav nooo ja zboznujem tvrdy a pevny matrac takze ten gauc na ktorom spim je ako trampolina ja ho volam svokryna pomsta bo to ona nam povedala ze zatial mame spat v obyvacke ze tam ma fasa rozkladaci gauc 😀 .. akurat z neho fasa bolia krize 😀 😀 .. no prerabame bo zateplujeme stenu v spalni lebo k stene chceme dat postielku s malym ale dost tam tahalo takze dali sme polystyrenove platy tahame stierku v celej izbe nanovo a ideme malovat tak ze dve steny biele a dve farebne proti sebe taku krasnu oranzovu sme vybrali a v nedelu ideme dokupovat vecicky co by nam tam pasovali aby som uz konecne mala dobry pocit aspon kusok uz ked byvame docasne u svokry :-P .. juuj tak pozor na to co hovoris aby sa male nepriecilo a nebehala si k mise 😀

dominika1516
7. nov 2012

@lydusska aaach moja kiez by v novom bytiku mi sme u svokry kym nenajdeme bytik cize ziadna vyhra skor trest premna uz mi to tu ide na mozog a mam chut ujst s tade ta izba je cisto len preto aby mi tu nepreplo ha dufam ze este kym sa narodi male tak vypadnem s tade lebo inak neviem neviem aj ked tu izbu zateplujeme koli babatku tak je to len rezervne riesenie ak by nahodou do maja neprislo nic pod ruku ☹ .. a ty ako moja hmm co nove ake chute a co brusko ja uz mam riadne dam foto ale aj ty potom heeej a dufam ze uz aj @inviav ukaze fotecku bruska 😀 ..

dominika1516
7. nov 2012

@andy03 noo to je katastrofa bo fakt aj ja rozmyslam dennodenne ako vsetko natrepat aby bolo vsetko v izbe a zaroven aj miesto zeby to nevyzeralo jak kutica dajaka tak uvidim snad nieco obe vymyslime 😀 .. juuj to by sa mi pacilo keby som mala draheho pri sebe predsa si myslim ze aj ta zena to lepsie znasa ked nie je sama ale ma pri sebe polovicku 😉 .. mba caka porod jedine v Kosiciach to je jedina porodnica v nasom okoli bo v Krompachoch ju rusia ale Kosice mam od seba az cez 40km takze dufam ze ma porod nechyti skor lebo asi porodim doma alebo v aute :'(

dominika1516
7. nov 2012

@angel31 hehe tak to nas prebehnes riadne 😀 😀 ..

sisus123
7. nov 2012

@dominika1516 ..no neviem preco mi pise 16🙂.....brusko rastie..🙂