Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
Ahojte kočky tak čítam že už sme niektoré v 2. trimestri tak ako sa to začalo vám???ja som bola v utorok u doktora a možem vysadiť duphaston nevolnosti konečne ustúpili a začínam poriadne cítiť ako rastieme čo patrične vidieť nielen na postave ale aj na oblečení🙂
Inak máte už fotečku zo sona alebo iba ja ešte stále nie?
@lydusska sak ani ja tomu nerozumiem... ani chudak muz... este ani poradne z afriky nemal kufor vylzeny, ked sme isli spolu k lekarovi.. a on nam toto zahlasil.. tak muz aj nasemu rodinnemu samanovi volal cez skyp.. a co nam ten povedal... no my sme skoro obaja na rit padli.. vraj tam u nich to neni nic neobvykle.. ze sa deti rodia o 3 mesace skorej...
@dominika1516 sak ja za to nemozem.. ale dievcata si predstavtesi taku vec.. ze nejdes k doktorovi ako sa chodi, teda pomera, prerata a tak.. drzis sa len na kalendar a odrazu sa ti stane toto... ze ty cakas na maj, kukas si telku cez turice a zrazu bum bac toto...
baby dnes potvrdena nefukcnost srdiecka.. ☹ ☹ neverim ze niekomu sa to moze stat dva krat po sebe a neni ani taky smutny smajlik co by som sem dala..v 12tt koncime. drzim palceky vam vsetkym nech mate krasnucke deturence.
@andy03 ach to mi je luto moja ☹ , prajem ti veeela síl na zvládnutie tohto tažkého obdobia. Možem sa opýtat v kt. týždni prestalo bit drobčekovi srdiečko? Bojím sa, že aj mne sa to zopakuje - vo februáry som tiež mala MA
@svintekova 10+nejake dni. posledne sono bolo v 9tt+ 2. zevraj pravdepodobne genetika. teraz nas čakaju vyštrenia. netesim sa vobec. davame si pauzu aspon na rok.
@andy03 aj ja som bola 9+2 a bolo všetko ok a teraz nás čaká najbližšie sono 19.11., bože ja sa teraz tak stráááášne bojím, ja nemám slov 😢
@svintekova drzim ti palceky vlastne vam vsetkym..ja som bola od zaciatku pripravovana na to ze to nemusi byt ani tento raz dobre, ze radsej sa na to pozerat neutral ako byt potom sklamana, tak som stale mala taku dost velku rezervu...ale aj tak..no co uz snad nabuduce..ale vobec sa netesim na tento tyzden co nas caka..hlavne do toho spitalu, vsak to tam je ako keby sme sli na porazku - jedna po druhej..a ze este interne si mam zariadit a obehat..no uffff
@inviav Ahojky duphaston sú hormony ktoré som musela brať kvoli tomu že som pred otehotnením mávala hnedé špinenie a nedarilo sa nám počať......áno všetko je v poriadku placenta pekná plod sa nám krásne hýbal aj vody mám dosť len som si tu fotečku mala asi vypýtať achhh no neva nabudúce vypýtam aj keby som si to mala zaplatiť.
Tak to som rada že sa máte v pohodičke teraz pomaličky vianoce až to bude pohoda nie????mňa vždy najviac teší ta atmosféra a koláčiky(váha tras sa) 😀 ani darček nemusím mať 😵 stejnak by som chcela kočík pod stromček nakolko už vtedy by sme mali vedieť pohlavie tak snáď to stihneme potom kúpiť 😀 A ty už máš nieaký vybratý???
@angel31 nooooo to aka potecha teda s tym vasim doktorom a aj rodinnych samanom Hihi ;). Co sa zosalil ze to je normalne ze sa tam u nich deticky o 3 mesiace skor rodia! No Ved uvidis moja ako vsetko bude, neprivolaj nic zle a vsetko bude Ok. Drzim palceky Aby si babatinko v brusku pobudlo.
Inak hrozne sa tesim na vikend, som dneska nadcas tahala ;( lebo som nestihla co som mala. Som taka vystavena ze no z tohto celeho tyzdna. Co ty robis, ani neviem ci si mi to uz pisala ;)? Mas v poho pracu,ci sa namakas?
@andy03 aj mna to velmi mrzí, niekedy mi predje hlavou myslienka, ze sa moze stat aj takato vec, treba byt pripraveny a hlavne brat to ako nieco co my nemozeme ovplyvnit, je to skor mimo nás. Prajem skoré zotavenie
@julinka88 no naozaj som o takom niecom este nepocula..nastastie, ja som nemusela nic specilne uzivat...v piatok idem so zlatickom na kontrolu, tak hadam budu dobre spravy ako vzdy 😉 tiez sa uz velmi tesim na vianoce, ale nie som si ista, ci uz pohlavie budeme vediet, ked tak iba tyzden pred vianocmi a to neviem ci sa aj stihne nieco kupit..ides aj na ten 3D alebo 4D ultrazvuk? ja nie..tak preto neviem...my inak tiez nejako nedarcekujeme na vianoce zatial a nechyba mi to vobec...ja som rada, ze mozem byt s rodinou 🙂 ale sme sa zhodli, ze ked uz bude babatko na svete, tak si prihodim zakazdym aj my nieco, nech si nemysli, ze Jezisko na nas zabudol 🙂 a ty kocik mas vybraty? nam sa asi do vianoc nepodari kupit ale velmi chcem dorjan a aj manzel suhlasi 😉
@inviav
@mykaelll krasne brusko uz mas ;). Mas pekneho spicaka ;), hh. No nadherne ti ho vidiet, uz I ja som si hovorila ze v pondelok zacinam 15ty tyzden tak by sa mi zisla dalsia fotocka hh, lebo poslednu som si robila v 10tom tyzdni. Inviav Ty sa nam kedy odfotis? Zatial si nedala sen ziadnu fotocku. Ako sa vam dari babenky moje? Dufam ze vsetko Ok. Inak I ja som zvedava co to bude, ze v akin odtieni Mam kupovat vybavicku, lol. Cmuk cmuk
@andy03 veľmi ma to mrzí ☹ ☹ držím palce
@angel31 joj no to mas teda v pohodicke pracicku. Nech sa vam dari. Tam sa teda moc nenarobis, to je dobre. Ak mas rada tuto pracicku pre muzika, tak to je dolezite. Praca so zvieratkami je super. NAS milacik Psik zomrel pred nedavnom, ked som bola doma na Slovensku pred asi mesiacom, tak sme volali vetetinara any nam prisiel nasu lasku uspinkat, lebo mozog my odisiel, ale srdiecko mal este silne a ja som sa na to uz nemohla pozerat. Vdaka bohu za toho veterinara Musim povedat. Cmuk
@inviav Ahojčeky tak určite bude všetko o.k. neboj nič 😀 Kočík????ked Ti poviem že mám vybratých 5 kočíkov tak povieš to je maniačka. manžel by chcel mima xari je trochu drahší taká dizajnovka ja by som chcela buď nurse look,concord neo alebo peg perego skate tak neviem všetko závisí aj od financí tak uvidíme kolko na to budeme mať a podla toho 😀

@dominika1516 nie uz som sa rozhodla, ze mu o vahe nebudem hovorit ani pol slova..nech teda nevie, ked mi robi potom taketo veci 😀 ked chce ocko vediet, nech sa ide pozret priamo na vahu...ale nahlas to uz nehovorim 🙂 popravde brusko som si este nefotila ani raz..no ked ho teda chces vidiet, tak v sobotu rano sa odfotim...no a ukaz aj svoje samozrejme, ako ste podrastli 🙂 a inak, ako sa zacal 2. trimester? takto si teda zateplujete a zutulnujete izbicku? to bude urcite krasa tie farebne steny..my mame len biele 😒 zatial...to od svokry neni pekne, ze sa ti takto pomstila 😀 😀 😀