Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@lydusska tak vies.. moj muz neposobi az tak... on len vacsinou sem tam pichne nejaku macku , psa, aby neostala chora na besnotu, take klasicke vakciny... a potom sa venuje aj tomu medzinarodnemu ockovaniu seliem.. ako teraz v tej afrike.. a potom este takym beznym ukolom, ako je cistenie usi a oci... take tie vakciny na uspinkanie nechce pichat..
@inviav Jon no to ako super mas ze uz tak skoro ides na dalsie sono. Nech vsetko dobre dopadne a ak uz I pohlavie budes vediet tak povedz. Som zvedava Aky bude pomer chlapcekov a dievcatiek tu na konikovi chichi. Ako hovorim ja sa to az okolo Vianoc dozviem, lebo sono skor mat nebudem. Cmuk
@mykaellle počkaj chviločku odfotím a zavesím 😀 veď jasné to neovplyvníme nijako hlavne že ste zdravučký...
čo sa týka bolestí ako na menzes tak velmi málinko sem tam ale to je tým že sa nám maternica rozťahuje a to cítime nejako takto aspon čo viem 😀 tak čo by sme pre tie deťúrence nevytrpeli 😀
@mykaellle my by sme si priali do páru dievčatko ale ked bude chlapec aspon už viem čo a ako hlavne nech je to zdravučké...
no ja som prvé 3 mesiace schudla nakolko mi bývalo zle 3 kg, teraz mám konečne váhu ako pred tehu takže 56 kg, podla toho čo viem tak v 2. trimestri ti váha pôjde už len nahor nakolko ti už nebude nevolno a začne ti poriadne chutiť lebo aj nechutenstvo zmizne aspoň tak to funguje zatialaj u mna 😀
Ale ako si povedala každá rastieme, papáme a tak individuálne 😉
Takže ja som vlastne nepribrala ešte ani Ň
@lydusska teda.. ja by som to tak dlho nevydrzala.. s tym sonom... volakedy ozaj rozmyslam nad tym ze je lepsi ked si to babo spravis jak ked zralok klade vajicka.. mas vacsejsu sancu ze budes mat podla seba naj... teda u nas babu.. sak ja som citala na tych vselijakych forach a na to aby si si spravila co chces musis mat ozaj filipa.. vseljake polohy skusat.. a ani to nemas zaruku ze to vyjde... ved tolko vselijakych inak orientovanych cu cul beha po svete.. ja si myslim ze ci to aj tym neni, ze na ich vyrobe moc experimentovali a namiesto nohy lava juhozapadne, ju pohli juhovychodne.. nam to veru uz jedno je.. ani si nedame zistit co to bude.. len nech to je po nas podane..
@julinka88 fuuha, no dost ste si povyberali..tak hadam vam tie financie na to vyjdu a budete mat ten, co najviac chcete...ci Jezisko donesie? 😉 ja som to mala jednoduche..vybrala som sama...manzel odsuhlasil a bolo to...on nema rad nakupovanie, tak mam v postate volnu ruku v tomto 🙂
@angel31 no tak to ma dobre... Teda Aky mily ze tie vakciny nechce pichat, to go rozumiem, ale ak tam ina moznost ako pomoct Tomu zvieratku neexistuje, tak to je fakt vykupenie!!! To som videla u nasej lasky. On uz bol velmi starucky chudacik,mal uz 17 rokov takze uz Bol Jeho cas Len srdiecko sa este drzlo a ako pan veterinar povedal takto by sa mozno este trapil dalsi den aj 2 ak nie viac este. Takze ta uspinkavacia injekcia bola prenho vykupenim... No co uz, ale mas Pravdu je to svojim sposobom predsa Len eutanazia ... :(
dakujem kocky. uz som doma aj z nemocnice- strasne deprimujuceeeeeeeeeee..zajtra idem za dokim zaniest piere a musi ma poslat na vysetrenia ale aj v nemocnici mi doktor hovoril ze to asi genetika urcite je inak sa to neda vysvetlit ze dva potraty za sebou priblizne v takom istom case tak sme zvedavi..tak este raz majte sa a hlavne sa drzte nech vam to dobre dopadne.
@julinka88 ved to.. to aj moj muz ma vysoke poziadavky na kocik.. lebo sak dnes ked kuknem na tie konstrukcie ala strace nozky a tie tienidla co sa tvaria ako striesky pred vetrom tak tento sa da aspon otocit tak ze je vidiet pocas telefonovania s kamoskou ze sa batoliatko dusi so slinkou a nedovezeme si s prechadzky maleho avatarka domov...
@mykaellle no Moja ja som si vzdy myslela ze to bude chlapec, ale to sa otocilo ako mi mamina stale tvrdi ze ak mimi citim hlavne napravo ze to bude dievca. I Jedna vestica mi povedala ze je to dievca a som v 4 Tom mesiaco uh. Tak teraz fakt neviem. Dolezite je abybolo zdravucke. Ale vzdy som si priala dievcatko kdezto moj manzel vzdy chcel chlapceka. Uvidime co sa stane 🙂.
ahoj baby, pozerám kočíky, ale už mi šibe z toľkých značiek,....čo hovoríte na stokke? dizajnovo sa mi páči, len ked som pozerala na fotkách tie detičky, sa mi videl dost malý, deti v nom vyzerali tak natesno, čo hovoríte? Máte niekto už istého favorita? No na 3D nám lekár povedal že to bude chlapec, tak kočík musí byt velký🙂)))
Baby akurat idem z nemocnice. Bola som prvy krat na sono a bolo to nadherne 🙂. Mame o tyzden viac ako som si myslela,takze koncim 14ty tyzden a naplanovany porod je na 16.maja 🙂. Happy happy happy.

@mykaellle vááááu ty máš ale pekné bruško teda aj velké 😀 alebo sa mi to len zdá ja som tiež 15tt ale takéto bruško ešte nemám ale to asi aj preto že ja čakám druhé bábo.
V každom prípade rastiete ako z vody 😀