Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
Dobré ránko tehulky 🙂
Tak od Mikuláša si náš drobček robí v brušku párty 😀 - takže sme dostali ten najkrajší Mikulášsky darček aký sme kedy dostali . Je to super cítiť ho. Tiež mám obavy keď si obúvam topánky. Ako na potvoru mám šnurovacie topánky a mám pocit, že drobca tlačím, lebo vždy keď sa vyrovnám tak mám pocit, že sa naťahuje 🙂 . Bruško už mám dosť veľké - práve včera som si ho porovnávala so segrou ona bude mať mimi 5 týždňov po mne, ale jej je ešte stále zle. No ale včera sme jej s manželíkom spravili náladu a dúfam, že jej nebolo už potom zle keď sme odišli domov, ale nasmiali sme sa statočne a pravdaže najšťastnejšia je mamina, že bude mať behom dvoch mesiacov dve vnúčence 🙂
@anietka joj.. to mi ani nehovor... s tymi saltami... dufam ze muchotravecka bude po mne- neohybna a nebude ju po narodeni bavit robit salta... lebo u mojho muza je zial takato predispozicia... sak aj preto sa dal na drahu veterinara... lebo ked bol mlady tak casto navstevoval cirkus a tam ho zaujali tie vystupenia so zvieratami a artisti... a mna z toho ide klepnut.. neviem ako ho to oducit... a ked bude muchotravecka po nom tak to bude moja smrt..
@mykaellle ano moja posledne 2 tyzdne som take mala, ako keby mi rastlo, co asi I rastie. Hhh uz ho mam vacsie ako prsia same o sebe hhh. A co krize tie ta nebolia, mna uz zacali uf. Inak na tie tlaky v brusku mi hrozne pomaha ked si ho silnejsie hladkam I ked prijemnejsie mi to je od manZela ked mi ho hladka lol ;). Neboj to asi nic nie je Len male si asi hlada poziciu ;)
@mykaellle tak uvidime ze ci je to pravda.... Starsie zeny tvrdia ze ak citis mAle napravo tak je to dievca, ak nalavo tak chlapec hhh. Moje sa este asi velmi nerozhodlo co chce byt ked ho obcas citim I nalavo hhhh. Uvidime ci je to Pravda a budes mat dievcatko. Uz si bola na morfologickom ultrazvuku ci este nie? Ak ano, uz vies co to bude? Cmuk
@lydusska no ved prave .. to aj u mna.. kym si nezacnem vsimat samu seba tak sa citim perfis... ani ako keby som nebola tehotna.. a potom zacnem mat horory ze budem prenasat a budem muset ist pod nóz.. alebo ze zacnem krvacat a ine hororove sceny mam... a to jak na tu potvoru ten moj drahy muzicek musel odist zase dakde na nejaku farmu... vraj ho potrebuju pri teleni .. no neslaktrafi ma??? a ja tu prezivam taketo horory... este sa mi to aj sniva...
baby čítam že tu píšete o morfologickom utrazvuku... to máte nejak všetky na rovnako 🙂 inak kedy sa chodí ? až v 20tt??
@anietka aj mna bolia krize 😉
baby aj ste tu volaktorá na facebooku?
Ahojte prepacte ze Vam sem leziem bez mimina v brusku 🙂 len som sa chcela spýtať, či ste si niektora robili test ClearBlue (co ukazuje aj tyzden tehotenstva) a kolko Vám na nom vyrdzal svietit vysledok. Ďakujem 😅

@mykaellle ja som to mala vcera vecer... take ako ked ti niekto natahuje vnutro.. a rano uz nic..ale zas az tak hrozne to nebolo.. podla mna je to v poriadku... to ja zas mam obavy ze ked sa ohybam ze ci ho nejako nemozem zmagnut... ale zas to mam fantasmagorie lebo je dobre chranene.. ale co.. ked ja som taky strachoput... skoda ze nevidim ako sa pohybuje a ako to tam u neho v domceku vyzera.. ale tak u mna sa asi presuva ako taky maly racik pustovnicek... a momentalne je na 100% zabyvany na lavo...u mna to vyzera tak, ze bude asi nejak moc aktivne... sestra mala neter taku.. ale takto skoro co sme pokecali ani ta jej mala aktivistka tak mkoc nevyvadzala.. ze presun hentam a tam...