Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
............kočky držte palce dnes okolo obeda budem volať o výsledky tripple testov...... dúfam, že všetko dobre dopadne 🙂
@dominika1516 no ked tu citam od niektorych ako silne pohyby uz citia, tak si pripadam az divne, ze ja citim iba take jemnucke aj to len asi 3 dni bolo citit a potom uz nic...ale asi su teda nase babatka spokojne a iba spinkaju 🙂 u mna je problem nielen ze sa rychlo zadycham ale aj ze sa prebudzaju stare bolesti...pred dvomi rokmi som mala boreliozu a mala som dva mesiace nehybnu ruku..tak ma bolela...no a tusim to prichadza zasa 😒 ja som mala donedavna tiez ten pocit, ze to bude asi dievcatko, no ked som si bola u tej krstnej vyberat veci (ona ma aj vnucku aj vnukov)...no tak som si povyberala skoro same modre vecicky 🙂 ale tak aj na dievcatku vyzeraju dobre a to som vyberala viac menej len tak na doma...ked niekam pojdeme, tak babatko vyobliekam 🙂
co sa uz clovek nedocita na tomto MK..cista psychiatria
@anietka
@inviav
@veronikabb
@angel31 ............všetko v poriadku 😀 😀 testy dopadli dobreeeeeeeeeeeeeee 😀
@lola7712 joj tak to gratulujem.. ja som nepochybovala ze by ti to mohlo zle dopadnut🙂 aj vies co budes mat?ci to ti nepovedali?? ja som dnes kukala vecicky... ale ake nadherne.. uz som si vcera nasla aj mech pre muchotravecku... taku peknu sikovnu frote s mackom... jednu si kupim bleducku a druhu podla toho co a ako bude mat muchotravecka tam dolu.. ale tak vyzera to ze bude bez toho pipika... 🙂
@angel31 dobre ti radi
@pupendo5, je to kvoli listerii a ta biela pliesen si Myslim ze sa tiez nesmie lebo popri tej potravinarskej neskodnej pluesni tam moze rast I ina pliesen ktora moze byt skodliva. ale ak si ho uz spapala tak to neries, snad hola iba ta dobra pliesen a vsetko bude ok. I ja som spapala minule morske plody co sa nesmu... Ako mi jedna znama napisala. V minulosti nase mamicky papali co chcu a nic sa I'm nestalo.... Takze ani tebe a mne sa nic po jednom raze nesmie stat!!! Ale nabuduce ho nepapaj!!!!
@lydusska s tymi morskymi plodmi.. na to som zabudla... mnam... ale zas co jedia domorodci dakde na ostrove?? podla mna tie plody mora az tak nevadia pokial su kvalitne a nie nejake pochybne..nemyslim tym ustrice.. ale podla mna krevety a homara a podobne ine by som aj mohla nie?? 😨 😨 ocuj lyduska a tebe nezavadzia tvoje male pri urcitych pohyboch a ohyboch a sedeni prekrizenymi nohami??? lebo mne to nejak nejde a neviem ci to tak ma byt.. proste mne to pride cudne... a to ani nehovorim ze som dnes zhliadla na modrom koniku len co som ho zhliadla foto z porodnice.. teda to je iny des... take to tam vyzeralo strasne... same kachlicky modre... vsetko take nemocnicne... no hrúza.. to ja uz naozaj premyslam ze tusim radsej zacnem premyslat nad porodom v muzovej osetrovni.. ten tam aspon nema kachlicky a este take vsetko hrozne nemocnicne... a nema tam ani taku srsiacu sterilitu ze to nielen bakterie a virusy zabije ale aj moju vieru v svoje sily...nejak na mna des a hroza dosla... 😒
@dudi30 som rada, že nielen ja ešte viac-menej nič necítim 🙂
@irmingard trošku oneskorene k tým opuchom - môžeš vyskúšať aj cievnu gymnastiku, mohlo by to aspoň trochu pomôcť. Tuto je napríklad jeden návod, ale na nete je aj mnoho ďalších - http://www.opuchnutenohy.sk/archiv-clankov/deta...
ahojte dievcata, dlho som sem neprispela, ale pridruzili da mi zdravotne problemy ☹, tak som myslela na ine veci a mala som teraz co citat, to vam poviem 🙂 ale velmi sa mi pacilo to citanie. Pozdravujem vas vsetky 🙂
Ahojte babulky tak ja som sa dnes pustila do pečenia medovníčkov snáď sa vydaria nakolko ich robím 1. raz 😎
A vy máte už napečené ??? 😀
@lydusska jaaj moja to nie je pracicka v pravom slova zmysle som totiz na absolventskej praxi na danovom urade ako pracujem tam normalne vsetko robim ale len na 4hodky uz som tam od oktobra do konca marca take potom ze materska rovno 😀 ...
juuj to cikanie ani nespominaj posledna noc bola katastrofa ani vstavat sa mi v noci tolko nechcelo kolko mi trebalo lenze ked nejdem tak krce az mam a to asi nie je dobre pre babo ze drzim lebo som napnuta na brusku potom ..
inak sa citim super som rada ze moje tehu je jedno z tych ktore voooobec nevracali takze ja mozem byt tehu stale az na unavu naladovost a to spominane cikanie a este vlci hlad 😀 .. ale drahy sa stara skvele uz mi vybral aj peniazky z uctu na vybavicku tak zacneme pomaly nakupovat uz nieco mame ale tak intenzivne zacneme po sviatkoch ked prehrmi ten vianocny osial :-P .. noo ja sa bojim ci mi nahodou nezavola lekarka ze zle vysledky mam z testov ale ked nezavola tak sa tesim uz na 8.1. ze mi snad povie uz aj pohlavie nasho drobceka 😉 .. a ty sa inak ako citis a ako si uzivas tehu? v praci uz vedia?
cmuk :-*
@angel31 no co som si zistovala aj u lekarky tak syry by si nemala prave koli tej plesni mne povedala ze ako kusok raz za cas v pohode ale ze neni to moc dobre pre babo ale ze tepelne upraveny mozes hoc aky syr ..

@pupendo5 jej dakujem.. tak nejak som to citala aj ja.. takze moj makucky syr bude muset zostarnut v chladnicke 😢 ked ja uz som zas z toho stravovania zufala.. najradsej mam neprepecene masko, ani to nemozem a z moc upeceneho mi je zle.. no tak to bude vesele.. nakoniec sa zo mna stane vegetarian.. az som sok dostala ked som ten obrazok zbadala.. to aj my budeme mat take mega brusko??? mne sa nezda ze moja sestra ho mala az take 😀