Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@martynnka toto som aj ja povedala, ja nechapem preco to musi byt, ze ked ma niekto zle zily a podobne
zily mam uzasne 🙂 nenecham sa ani bohovi
@celasapremenim dakujem 🙂
@celasapremenim tomu ver, aj ja mam take zily na ruke, ze nikto nikdy nema problem 😀
@uhnakova super ste to poriesili 🙂 moje su uz vacsie, bude s nimi manzel, spravia si tyzden peknych prazdnin 🙂 ale ak by som rodila zajtra, tak su teraz so svokrovcami
@uhnakova ak ti zarubnu vyvolavacku, odporucam ti aj epiduralku
inak ked tam budete vsetci, tak ja pre maleho to bude zazitok 🙂 budete to mat ako porod doma
a truhlika mam furt hore hlavou :D a ze pekne zadkom dole
ak sa bude rodit koncom panvovym, tak si to neviem nejak moc predstavit
@martynnka
@celasapremenim tesim sa, ze nam ten apartman vysiel, bude to pre mna ovela prijemnensie, ked tu budem mat synceka aj manzela 🙂
@celasapremenim ahoj, ja som bola dnes na tom pouceni 🙂, sedela som vedla tej tety anesteziologicky...a silno som rozmyslala ci tam si ;)
@celasapremenim fuj kanyla bola po siti pre mna najbolestivejsia z celeho porodu. Este tyzden ma z nej ruka bolela ☹
@jajao tak ja som sedela rovno oproti tebe 🙂)))))))))))))))))))))) a pytala som sa vedla cez ulicku jednej baby, ci neni z kona :D:D:D
axjaj :D:D:D sme sa mohli veru porozpravat, este som bola potom u ondackovej chvilu
@lucifera12 presneee toto iste mavam z kanyly aj ja, mne ju uz jednoducho nedaju, clovek sa ma citit dobre
ale ak budem baby rodit koncom panvovym, ja neviem ako dopadnem s tymito predstavami
@celasapremenim mna to aj napadlo, ci to nie si ty, kedze 3-rodicka...no sakra...som nevedela heslo na wifi...by
Som to zistila hned, ze si to ty
@vanesa73 mas krasneho synceka ;)) posobi ako vacsie babatko a nie sotva 3 kg ;)) je fakt rozkosny ;)) ty si hlavne teraz poriadne oddychni ako sa bude dat a uzivajte si jeden druheho ;))
@jajao 🙂) nevadiii,mozno sa stretneme na porodnici
inak ja uz chcem rodit :D uz mam dost jednoducho a mam tak specificke spicate to brucho, ze sa mi s tym zle spi aj vsetko
Pridávam este jednu foto z rana 🙂
Inak mudr. Marcisova veľmi milá, bola som spokojná.
Epiduralka mi dost pomohla, dala by som si ju aj další krát, pre mna bolo horšie tlačenie ako kontrakcie, ..
kraaasny je
no inak ked uz je doba druha porodna, tak epidural sa nepodava, cca od osem cm otvorenia branky
@uhnakova pred 2 a pol rokom nemali vobec ziadne rukavicky. To bolo snad jedine, co som z domu priniesla a aj teraz mam zbalene
no este ze hovorite, rovno som si jedny prihodila do tasky :D ale v podstate je to jednooo :D
ked sa pozeram na toho maleho, tak sa uz strasne tesim tiez na mojho :D
@martynnka tka rozmyslam nad tymi dychaniami, myslis si, ze vydychat sa da aj dieta cez styri kg bez tlacenia??? neviem si to predstavit, ako to vlastne je
chapem ako to technicky funguje
len vies, oni mi tam urcite budu pri porode hovorit, aby som tlacila.....a ci sa da ta hlavicka aj tak poriesit a ked bude nahodou az po nozickach, to uz vobec neviem .....ci je to vobec hentak mozne
velmi by som bola rada, keby ano a aj to tak planujem
velmi prijemne by ma prekvapilo, keby chrustik bol mensi ako styri kg 🙂
@celasapremenim jasne, ze budu hovorit, aby som tlacila... Toho sa trosku obavam, ale muz je pouceny, aby im povedal, nech ma nechaju. Neviem, ako to je, ked je koncom panvovym ☹ To by som asi nechala na lekara, on to tam dolu vidi, ako to ide, to by som mala strach..
Ale ak je hlavickou, beriem to tak, ze ja sama pocitim, co mam robit... V tej knihe Hypnoporod je pisane, ze sa to ma na wecku nacvicovat, pri velkej potrebe 😀 A ono to celkom funguje, musim povedat 😀 Takze asi vopred hovorit, ze ci to pojde alebo nie, je tazko. V kazdom pripade som na to zvedava a budem sa snazit zo vsetkych sil to tak predychat a byt uvolnena. Stale chcem mysliet na to, ze nemam bojovat proti svojmu vlastnemu telu!

@vanesa73 dakujem 🙂, mam trochu obavy, snad to pojde hladko