Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@alexandra2222 ja idem zajtra do kocha, tak ked nezabudnem, sa ich opytam, ale je to irelevantna info, lebo ked si to tak vezmes, tak co je jeden den, uz na druhy den nemusi byt pravda
ubytovat tam vedia tolko zien, kolko si nabrali porodov a jedine co sa ti najhorsie moze stat, ze sa budes s niekym dohovarat na vzdychacke a o tom som pocula len raz a aj to sa tie maminy dohodli, ze budu mat manzelov obe pri sebe....no radsej by som sama, ale nezblaznim sa keby
prepacte augustove dievcata aj vam sem skocim kedze som nasla nejake oktobrovky 🙂
@blabla195
@alexandra2222
baby asi by sme si mohli tiez zalozit skupinu rodime v kochu v oktobri 2014 🙂
@celasapremenim obe strany naraz. Nech ti to on drzi, ty ho len naviguj, aby ta to hrialo ale nepalilo a potom v klude lahnut a relaxovat. Drzim palce 🙂 daj zajtra vediet, co ste dohodli. A neboj, maly ma cas sa otocit az do porodu 🙂
@celasapremenim a moxovala som asi 10 min. Ta cigara vydrzi tak na 3-4 razy
Myslim, ze v oktobri to bude uz volnejsie 🙂 moja gyn hovorila, ze ma strasne vela letnych tehotnych, tak maj- sept
@blabla195 prvy krat som rodila v bojniciach
@lucifera12 dik
akurat furt prsi a muz to nechce robit vnutri
a to si mam ako dve cigary zapalit hej?:D bo ja taka tupa
@celasapremenim urcite nie vo vnutri, fakt to dost smrdi. Zapalis 2 cigary, jednu prilozis k jednemu a druhu k druhemu malicku a nahrievas 5- 15 min, viac nie.
akurat som si manikuru robila, tak dufam, ze mi nespali nechty :D
No bola som dnes na poradni a nevyzerá to ešte na pôrod, že sa o týždeň vidíme, hoci keďže som druhorodicka, tak sa pôrod môže rozbehnúť aj teraz 🙂 videla som tam blondynu s manželom, ale mohli to byť na 9,30 tak som nechcela traposit 🙂 @jajao ?? Mohli sme si dať nejaké poznávacie znamenie. ..
Čo sa týka ambulantneho porodu, tak riaditeľ je ZA, ale že pediatri si to nechcú brat na zodpovednosť a teda najlepšie by bolo ostať 48 hod., ..ale že to budeme riešiť aktuálne podľa stavu no. .. takže tak
@lucifera12
@petkael som zvedava ako to teda dopadne. Ak nebudeme fit a maly to bude doma s ockom zvladat, nebudem to silit. Ak budeme oktak sa s nimi budem bavit a budeme hladat kompromis. Za mna rata, ze by som isla tak medzi 24-48 hod podla toho kedy sa mala narodi. Super, ze to riesime obe, aspon to nie je ojedinela poziadavka, na ktoru by sa vykaslali.
@celasapremenim ako si dopadla na utz? Ake alternativy ste nakoniec vymysleli?
@lucifera12 aj my sme sa s mužom akurát rozprávali, že je to super, že to riešime dve. . Tiež to nebudeme silit a uvidíme podľa nášho stavu v nemocnici a podľa stavu malého s ockom.. Tiež tak asi pôjdeme medzi 24-48 h. Ale je to skvelé, že vôbec máme takúto možnosť a dá sa pekne dohodnúť, určite som spokojnejšia takto 🙂 potom daj vedieť, ak sa dozvieš niečo viac V utorok, ak sa dobre pamätám 🙂
@petkael ano, ano, v utorok ich budem otravovat zas ja, nech sa fakt na to nachystaju 🙂 a dam urcite vediet
@lucifera12 ahoj, asi nebudem ani verejne o tom radsej 🙂 som doma momentalne, v pondelok budem mat telefonat, neviem este fakt ze ako to cele dopadne
inak vraj v kochu je vela rodiciek, su po dvoch zatial a postupne mozno budu musiet obsadzovat aj apartmany
@lucifera12
Moxovali sme, po sest minut, raz jednu a potom druhu, lebo muz si to tak nastudoval a naraz nechcel, lezim, uvidim 🙂 dakujem pekne
@celasapremenim to ti hovorila na poradni, ze je vela? Mne este vo stvrtok, ze je vcelku volno... 🙂 Oddnes uz mam svagrinu v BA, mozno sa dam uz do psychickej pohody a pride to 🙂 Ale zatial tomu nic nenasvedcuje 😀
@martynnka to mi hovorila na druhom sestricka na tom monitore, ani ma nemohli dat na izbu, som na lehatku bola, muz mi nohy drzal, nech vydrzim aspon 15 minut na koze v klude monitor
Kym sme dole cakali, dve baby dosli rodiit 🙂))
Vidis, dockala si sa svagrinej, dobre bude
@celasapremenim hej, ved uz som pokojna. Normalne som si uvedomila, ze som bola kazdym okamihom v takom strese, ze co bude s malym, ze som jednoducho nemohla rodit.
@celasapremenim som zvedava, ci to maleho presvedci k premetu 🙂
@martynnka uz budes v klude, za chvilku to prijde.
Obom drzim palce 🙂
@lucifera12 on sa chudacik snazi, ale nejde mu to
Dnes konečne odišla hlienová zátka, tak už dúfam, že sa to spustí, lebo tyto poslickovia ma už nebavia... Pri prvom mi ráno odišla a v noci som porodila, tak snáď. .. 😀
@kobolova to bude cobydup 🙂 prajem prijemny porod
... snad...ked nic, tak zajtra na poradnu 😒
@kobolova inak tusim mame velmi podobny tvar bruska, hoci foto skresluje 🙂 ale tak sa mi javi, drz saaa
@celasapremenim no u mna je to len "lopta v bruchu" a inde nic... Ja 160cm a moje deti sa rodia s 3800g 😒

@alexandra2222 ahoj, ja mám termín 2 dni po tebe a tiež by som chcela rodiť u kocha 🙂 rodila si tam aj prvykrát?