Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@petkael ja som tam tiez videla blond hlavu, tak som sa len spytala od kedy cakaju a boli tam od 9:30...my sme prisli fakt na 10:00
@celasapremenim tak co ste sa dozvedeli? Po nas este jedna dosla k porodu? 🙂
Kedy mate najblizsie poradnu? My v nedelu o 10:00 v Kochu, vidime sa?
@celasapremenim uvazuju o sekcii? Aj ti vravela odhad vahy? Tfuj tfuj tfuj, nech sa otoci a ide von prirodzene. Daj potom vediet 🙂
@celasapremenim normalne o tebe jednaju? A to ti potom len zavolaju, ze ako sa rozhodli?
@celasapremenim tak som zvedava na vysledok, aky sa dozvies...
@martynnka oni mi zavolaju, ako sa rozhodli a podla toho sa este budem rozhodovat ja a este sa mam stretnut s jednym lekarom na konzultaciu tam....
No ja som este doma po poradni... dnes opat odisiel riadny kus zatky (pri prvej mi to ani neprislo, ze toho bolo tak vela), pomaly zacinam nenavidiet poslickov, len chodia a nic z nich 🙂
Ale aspon ma potesil Zahumensky, ked dnes robil biometriu = vraj odhad cca. 3200g (co by bolo oproti predoslym o pol kg mensie) tak by som to snad mohla dat...
Jazva po cisarakoch vyzera dobre, tak uz len nech sa to rozbehne same, kedze vyvolat to nemozu...Ak sa nic neudeje, tak vo stvrtok idem na prijem, nech ma maju po drobnohladom... Ach jaj, nech uz sa to spusti... toto cakanie je najhorsie... 😝
@kobolova
@celasapremenim
Dievcata, obom drzim palce nech to dopadne tak ako chcete 🙂
@celasapremenim tak ako? ako sa oni rozhodli o tebe?
@celasapremenim no jasne, drzime a myslime na teba zajtra 🙂 A co teda? Sekciou?
@celasapremenim juuuj, drzim palce teda, idem o 17h na poradnu, hadam to uz budes mat uspesne za sebou a tak aby si s tym ba ok 🙂
@celasapremenim tak silno držím palce, nech to dobre dopadne a nech už máš po 🙂
@celasapremenim juj, drzim palce, budem na teba mysliet, nech to ide hladko 🙂
Tak baby, dali sme to! Záhumensky je BOH! A dobre som sa otvárala, príchod o 4h. ráno otvorená na 1.5 tak, ako dovtedy s 4 min. kontrakciami v stojí, počas ľľahu 9.
O 8.25 krcok na 3, epi a o 15h.sa po 2 cisarskych PRIRODZENE narodila Olívia 3920g a 51cm. Síce trošku šitia, ale stalo to za to! 😀
@kobolova gratulujem, nech sa vam obom dobre dari 🙂 super, ze prirodzene po 2 cisarskych, parada
Ďakujem, baby! Keď budem mať komp, napíšem viac. ..
Baby tak rada citam tieto spravy...rodila som v2012 a v marci pridem zas..rada by som orirodzene po sekcii...vidim ze sa odvtedy veci pohli a je mozne mat babo uz na sale u seba???supeeer
@celasapremenim jeeej, gratulujem a vitam Mareka na svete 🙂 uzivajte si krasny spolocny cas 🙂
@celasapremenim blahozelam a prajem rychle zotavenie, hlavne ze je babo v poriadku 🙂.