Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@celasapremenim aj na tom kline sa si moze "zosuchnut", ak spinka na boku...a to asi bude, ked ma problemy s bruskom...ale tak prides, opravis. ono ked napolohujes celu postielku tak sklon bude mensi ako ked davas tento klin.
@celasapremenim dobre padnu taketo slova, ja som teraz vo faze ze naco nam bolo druhe treba...mala mi dava zabrat, do toho nevolnosti a manzel je mimo... 😒
@celasapremenim ja mam taky klin do postielky, pouzivala som ho aj pri malom, zvysi to polohu hlavicky cca o 8-10 cm oproti nozickam. Ale nepomaha to nejako extra, malej je aj tak najlepsie na mojich rukach 🙂
@jajao noo tak super ..tak niekedy k večeru potom sa vidíme , zavoláme Lenku a rýchlo porodime 😉
@lucifera12 takže s tebou sa vidíme, v piatok nás dobehnes 😉
@celasapremenim Ďakujem 🙂 to je super, že máš toľko mliečka ..môžeš aj predávať 😀
TAKŽE DNES IDEME NA TOO 😀
@petkael jedna z nas by mala ist popoludni, lebo mam pocit, ze Dr.Lenka je mimobratislavska 😉...a ze ma radsej denne porody 😀
@lucifera12 zajtra ta ocakavame 😉
@celasapremenim to je zlate, ako sa vsetci zucastnuju starostlivosti o drobca 🙂...radsej nech tecie viac ako malo, ci nie?
...inak, standardne, sa citim antiporodne...tak neviem, ci sa Lenke nedotrepem zajtra na poradnu 😀 a ze nalez nezmeneny
@jajao ja popoludní nemôžem lebo mamina mi príde až poobede... já sa chystám rodiť až podvečer 😉
Jeemine dúfam, že ja sa už na nedeľnu poradňu nedostavím :-/
@celasapremenim už dva dni po termine. .neviem čo idem skúšať aby sa to rozbehlo konečne
@uhnakova tak to vtedy, ked ma sluzbu asi 🙂...a nie ked musi dojst v noci z domu 😉
@celasapremenim mici, my uz 41.tahame s @petkael, tak uz to musi prist
Peti, mne je cas teraz absolutne jedno 😀, hlavne nech sa dostavi naka ta cinnost tzv.porodna 😀....lebo, ze cakanie na Godota
Kedy vlastne uz hospitalizuju, ked sa kolko prenasa? 40+6 ci ako?
@lucifera12 no ja mam nastup na 41+0 (v pondelok), ale neceeeem...mala pod von
Ja mam tiež 41+0 , ale snáď to príde o čosi skoreej
@lucifera12
@jajao
@jajao Ahoj, ja som prvé tehu rodila 40+6. Práve som už bola hospitalizovaná v nemocke prvý deň. Tam mi ešte povedali, že 2 dni počkáme. Ale ja už som chcela to mať za sebou, tak som si aj poplakala (hormony robili svoje) a potom som išla behať po schodoch. 3x som sa vyviezla na Antolskej výťahom na 7.poschodie a zdupotala rýchlo na -1. A v tú noc to na mňa prišlo a ďalšie ráno bola malá na svete 🙂 Tiež som inak predtým doma skúšala rôzne finty na vyvolanie pôrodu a nič. Až tie schody. A treba chodiť po nich dole, nie hore. Ide o to, aby pri tom zdupotaní dole, pri tom natriasaní, hlavička tlačila na krčok...
@lucifera12 však manžel večer funguje, byt vyupratovany , aj som pokosila , napiekla ...... že by som to vínko skúsila ? 😀
@lucifera12 @erickaa @petkael ja uz nevyvolavam, doteraz nepomohlo, tak nech sa deje, co sa ma 😝
@lucifera12 haha ktovie 😀 môj malý zase hovorí, že rodiť budem o šiestej, ale nevieme ktorý deň 😀 kokos a ja nič ..dali sme veľkú prechádzku a nič nič :-/
@jajao tak dnes nič?
@petkael aj my sme dali prechadzku, este muz hovoril, ze ci ich nechcem cakat, ale pekne som isla 🙂 Nuz tak uvidime. O siestej moze byt aj zajtra rano 🙂
@petkael @lucifera12 aj my sme dnes dali prechadzku a akurat tak poslickovia...no mozu nam toto robit ti nasi drobci?
@lucifera12
@jajao
Tak sme prechadzkovo ne pôrodné? 😀 však uvidíme v noci či ráno či zajtra či v decembri 😀

@celasapremenim este pripadne ak mas manzela kutila, aj rost na postielke by sa mozno dal trosku na jednej strane vydvihnut a nejako zaistit...ja som malu mala cely cas v manzelskej posteli, tam mame polohovacie rosty.