Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
Rozpravala som sa inak vcera pred odchodom s upratovackou 😀 Lebo tak cakali na tu moju izbu, az odidem, uz nemali kam davat, ze vsetko plne totalne! Tak mi hovorila, ze to je tak uz od decembra stale. Ze za jul mali 90 porodov a v auguste, ze to vyzera, ze este viac. Tak som taka rada, ake som mala stastie na tu konkretnu izbu...
@celasapremenim ja mam troch malych surodencov, takze zmatok a krik, ktoreho je plny dom si viem velmi zivo predstavit 😀 Skor som to tak myslela, ze s novorodencom malickym to nie je moc rozdiel... 🙂 Lebo niekto povie, ze nestiha uz pri takom malickom, ale kedze aj taketo deti uz vedia mat ine povahy a nie kazde je pokojne a este pokial ma nebodaj nejake bolesti bruska, tak to je o inom...
@celasapremenim nemam deku, o tom som ani nevedela! Musia @jajao s @petkael zistit a my dve si ich tam pojdeme dodatocne pytat! 😀
Mala som tam stolik, taky v stene, pod nim bola chladnicka. A na tom bola polozena prebalovacia podlozka a ked som to zbadala, uplne som si na teba spomenula, ze super, je tu na prebalovanie a vidis, ty si nemala... Ale ja som tam ani raz neprebalovala, ja len pri sebe na posteli 🙂
@celasapremenim @martynnka mne sa zda, kocky, ze na fore o kochu pisali baby, ze uz ich nedavaju (tie deky)...dokonca uz dlhsiu dobu...tak neviem 🙂
@celasapremenim vraj deky uz davno nedavaju. Ja som v dec 2011 dostala, ale to bolo skoro po otvoreni
@jajao stale cakas na vikend? 🙂
Ja som dnes veeela behala, tak mi aj prislo dovne, az som sa zlakla, ze uz je to tu... a ja este par dni potrebujem 🙂
@lucifera12 neblazni 😀...dufam, ze do stvrtka, aby sme nemuseli ist na dalsiu poradnu 😝
Pocujte baby, citam, ze ste ziadna deku nedostali, tak je mozne, ze ich davaju len zenam, co byvali v apartmane. Tak ma mrzi, ze som ta navnadila :( @celasapremenim
A teraz tam nemáme špeha žiadneho? Aké sú stavy a kedy robí Dr.Lenka alebo Dr.Marcisova lebo ja som sa rozhodla, že zajtra RODÍM 😀
@petkael ja viem, ze Dr. Lenka má službu z nedele na pondelok, lebo si ma objednala pred koncom sluzby v pondelok ráno na 7:30
Ozaj ako vyzera Dr. Marcisova, ja vlastne neviem, ktora to je
@lucifera12 no v nedeľu viem že má to som objednaná , ale to už chcem byť odrodena 😀 totižto s @jajao sme sa rozhodli ísť na vec zajtra 😀
Ja vôbec neviem ako vyzerá, iba viem, že je tiež dobrá a mohla by byť pri pôrode 🙂
Baby hodte sem niektora zoznam toho co si mam do Kochu zobrat. Vraj uteraky , zupany, wc papier 🙂, podlozky a vlozky po porode su k dispozicii. Tak co vlastne si mam zobrat okrem kefky a pasty 🙂?
Diiky
dievcata, tak drzim palce zajtra na vysnivany den D 🙂
Dnes som este last minute stihla kadernika a zajtra este finishujem s projektom a potom to už môže prijsť. Vlastne od piatka u nemám nič naplanované. Keď som mala prvý voľný deň v prvom tehu, tak sa malý vypýtal na svet... tak som zvedavá ako to bude teraz 🙂
@celasapremeni ja som pri malej tu deku dostala, ale rodila som vo februari 2012....a teda nestoji ta deka za vela, mala som ju len ako rezervnu 🙂
k izbam: pokial si dobre pamatam, tak izby co su smerom do ulice su mensie a nemaju prebalovacie pulty, resp. tie stoliky s chladnickou, na tychto izbach je chladnicka vo vstavanej skrini. tie pultiky maju len izby smerom do dvora. ja som bola pred porodom na izbe s pultom a po porode na izbe, co pultik nemala a uprimne si neviem predstavit ze su tam 2 pacientky. jednak kvoli tomu ze musite dieta prebalovat na vlastnej posteli, kde sa moze kedykolvek stat nejaka nehoda s krvou po prirodzenom porode a tiez kapacita tej skrine znacne utrpi. snad aj na toto beru ohlad pri obsadzovani dvoma pacientkami.
@celasapremenim
Teple pieskove vrecko na brucho? To som nikde nepocula a maju ho tam?
@celasapremenim neviem, ja som tiez nieco take hladala po porode, lebo malu som si niekolko mesiacov stale polohovala, ale postielku som nenasla. najlacnejsia rada je podlozit nozicky detskej postielky niecim. 😉 alebo potom existuje do postielky taky polohovaci klin, je na celu sirku matraca postielky, vyskusany ho ale nemam.