icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

canama
27. aug 2014

@celasapremenim este pripadne ak mas manzela kutila, aj rost na postielke by sa mozno dal trosku na jednej strane vydvihnut a nejako zaistit...ja som malu mala cely cas v manzelskej posteli, tam mame polohovacie rosty.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
canama
27. aug 2014

@celasapremenim aj na tom kline sa si moze "zosuchnut", ak spinka na boku...a to asi bude, ked ma problemy s bruskom...ale tak prides, opravis. ono ked napolohujes celu postielku tak sklon bude mensi ako ked davas tento klin.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
canama
27. aug 2014

@celasapremenim dobre padnu taketo slova, ja som teraz vo faze ze naco nam bolo druhe treba...mala mi dava zabrat, do toho nevolnosti a manzel je mimo... 😒

uhnakova
27. aug 2014

@celasapremenim ja mam taky klin do postielky, pouzivala som ho aj pri malom, zvysi to polohu hlavicky cca o 8-10 cm oproti nozickam. Ale nepomaha to nejako extra, malej je aj tak najlepsie na mojich rukach 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
28. aug 2014

@jajao noo tak super ..tak niekedy k večeru potom sa vidíme , zavoláme Lenku a rýchlo porodime 😉
@lucifera12 takže s tebou sa vidíme, v piatok nás dobehnes 😉
@celasapremenim Ďakujem 🙂 to je super, že máš toľko mliečka ..môžeš aj predávať 😀
TAKŽE DNES IDEME NA TOO 😀

jajao
28. aug 2014

@petkael jedna z nas by mala ist popoludni, lebo mam pocit, ze Dr.Lenka je mimobratislavska 😉...a ze ma radsej denne porody 😀
@lucifera12 zajtra ta ocakavame 😉
@celasapremenim to je zlate, ako sa vsetci zucastnuju starostlivosti o drobca 🙂...radsej nech tecie viac ako malo, ci nie?
...inak, standardne, sa citim antiporodne...tak neviem, ci sa Lenke nedotrepem zajtra na poradnu 😀 a ze nalez nezmeneny

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
28. aug 2014

@jajao ja popoludní nemôžem lebo mamina mi príde až poobede... já sa chystám rodiť až podvečer 😉
Jeemine dúfam, že ja sa už na nedeľnu poradňu nedostavím :-/
@celasapremenim už dva dni po termine. .neviem čo idem skúšať aby sa to rozbehlo konečne

uhnakova
28. aug 2014

@jajao mne Dr. Lenka tvrdila, ze ma rada porody v noci. Ja som jej totiz na niektorej poradni spominala, ze uz nechcem rodit v noci, lebo v noci nevladzem. A chvalabohu sa mi podarilo cez den 🙂

jajao
28. aug 2014

@uhnakova tak to vtedy, ked ma sluzbu asi 🙂...a nie ked musi dojst v noci z domu 😉
@celasapremenim mici, my uz 41.tahame s @petkael, tak uz to musi prist
Peti, mne je cas teraz absolutne jedno 😀, hlavne nech sa dostavi naka ta cinnost tzv.porodna 😀....lebo, ze cakanie na Godota

petkael
28. aug 2014

@jajao tak akože v podstate aj mne je už jedno ...to už by mamina stihla snáď 😀

lucifera12
28. aug 2014

@jajao
@petkael
Ked dnes vsetko odovzdam, zajtra moze byt, ved uz koncim 39tt, tak to by mohlo byt ok 🙂 ja som sa smiala, mam poradnu v pondelok pred koncom sluzby dr.lenky, ze by to kludne mohlo vyjst aj vtedy - z nedele na pondelok 🙂 mne by sa 1.sept celkom pacil 🙂

lucifera12
28. aug 2014

Kedy vlastne uz hospitalizuju, ked sa kolko prenasa? 40+6 ci ako?

jajao
28. aug 2014

@lucifera12 no ja mam nastup na 41+0 (v pondelok), ale neceeeem...mala pod von

petkael
28. aug 2014

Ja mam tiež 41+0 , ale snáď to príde o čosi skoreej
@lucifera12
@jajao

lucifera12
28. aug 2014

@petkael

@jajao

Tak dievcata, dlhe prechadzky, cervene vinko, uvolnit sa, poumyvat cely byt, aj okna, vyvesat zaclony, intimna chvilka s partnerom.... mate kadejake moznosti ako vyduriť drobatka von. Hadam to pôjde samé a nemusíte nastupovať do nemocky, teda nie ako prenášačky.

erickaa
28. aug 2014

@jajao Ahoj, ja som prvé tehu rodila 40+6. Práve som už bola hospitalizovaná v nemocke prvý deň. Tam mi ešte povedali, že 2 dni počkáme. Ale ja už som chcela to mať za sebou, tak som si aj poplakala (hormony robili svoje) a potom som išla behať po schodoch. 3x som sa vyviezla na Antolskej výťahom na 7.poschodie a zdupotala rýchlo na -1. A v tú noc to na mňa prišlo a ďalšie ráno bola malá na svete 🙂 Tiež som inak predtým doma skúšala rôzne finty na vyvolanie pôrodu a nič. Až tie schody. A treba chodiť po nich dole, nie hore. Ide o to, aby pri tom zdupotaní dole, pri tom natriasaní, hlavička tlačila na krčok...

petkael
28. aug 2014

@lucifera12 však manžel večer funguje, byt vyupratovany , aj som pokosila , napiekla ...... že by som to vínko skúsila ? 😀

jajao
28. aug 2014

@lucifera12 @erickaa @petkael ja uz nevyvolavam, doteraz nepomohlo, tak nech sa deje, co sa ma 😝

lucifera12
28. aug 2014

@jajao
@petkael
ten moj krpec si dnes pri uspavani dal roztiahnut sedacku, ktora je v jeho izbe pre navstevy, ze tam chce spat. Prve, co mi napadlo bolo, ze on mozno vie viac ako my, ze do rana bude treba ďalšiu postel. Uvidime. Ale ak by to tak bolo, tak by ma to dobre pobavilo🙂

petkael
28. aug 2014

@lucifera12 haha ktovie 😀 môj malý zase hovorí, že rodiť budem o šiestej, ale nevieme ktorý deň 😀 kokos a ja nič ..dali sme veľkú prechádzku a nič nič :-/
@jajao tak dnes nič?

lucifera12
28. aug 2014

@petkael aj my sme dali prechadzku, este muz hovoril, ze ci ich nechcem cakat, ale pekne som isla 🙂 Nuz tak uvidime. O siestej moze byt aj zajtra rano 🙂

jajao
28. aug 2014

@petkael @lucifera12 aj my sme dnes dali prechadzku a akurat tak poslickovia...no mozu nam toto robit ti nasi drobci?

petkael
28. aug 2014

@lucifera12
@jajao
Tak sme prechadzkovo ne pôrodné? 😀 však uvidíme v noci či ráno či zajtra či v decembri 😀