icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

jajao
28. aug 2014

@petkael @lucifera12 ja uz sa pripravujem na zajtrajsi verdikt na poradni 😀...ked mi povie, ze ziadna zmena...tak ja uz neviem 😀 koceny

martynnka
autor
28. aug 2014

@jajao aj ja som den pred poradnou uz bola uplne zmierena s tym, ze tam idem a... uz som im len volala z auta, ze ziadna poradna sa nekona 😀

Inak vas tubpomaly nestiham citat, teraz tak raz za den pridem 🙂 Ale snazim sa, aby mi nuc neuniklo 😀

jajao
28. aug 2014

@martynnka ale ty uz si bola otvorena...moja spicka prsta sa velmi neda ratat 😀...ale nadej umiera posledna 😉

lucifera12
29. aug 2014

@jajao ja som minule tehu bola v pondelok uplne zatvorena, sme sa lucili, ze to bude najskor o 2 tyzdne a druhy den bol Dominik na svete

lucifera12
29. aug 2014

@jajao takze mas nadej, neboj 🙂

petkael
29. aug 2014

@jajao tak daj Info potom že ako si dopadla

jajao
29. aug 2014

@lucifera12 jaaaaj, bodaj by to bol aj nas pripad
@petkael jasne, ze dam vediet 😉 ...ze nemam nic nove 😀

lucifera12
29. aug 2014

@jajao mysli pozitivne, bude dobre 🙂

petkael
29. aug 2014

@jajao O koľkej ideš ?

jajao
29. aug 2014

@lucifera12 ja myslim pozitivne 😉...najneskor v nedelu rodime 😉
@petkael ideme na 10h

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
lucifera12
29. aug 2014

@celasapremenim zlati, aki opatrovnici. A malicky Marek fesak velky, ta pusinka... juuuj 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
29. aug 2014

@celasapremenim jaky je krasnucky 🙂. Fakt, ze pekne babo 😉. A svojich starsich dvoch pomocnikov tiez nezapries.
@lucifera12 @petkael poradna za nami, krcok stale velmi vzadu, ale tesne na prst otvoreny a na CTG uz boli aj kontrakcie, len ja ich neviem rozoznat, kedze nijak zvlast nebolia 🙂

petkael
29. aug 2014

@jajao ty kokos tak zase nič .... mne tiež skákali kontrakcie minule . .to mi tvrdlo bruško. ... a nič z toho :-/
@celasapremenim juj zlatý je malý pokladník a aj veľký pomocníci 🙂

jajao
29. aug 2014

@petkael uz sa zmierujem s tym pondelkovym prijmom a naslednym vyvolavanim....

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
lucifera12
29. aug 2014

@jajao kasli na to, to sa este urobi, do pondelka daleko.
A ak by predsa, tak musia hned vyvolavat, nedaju sa ukecat na prietoky + CTG časte kontroly, kludne aj kazdy den a čakať, kým sa drobec odhodla?

petkael
29. aug 2014

@jajao ☹ však já tiež v nedeľu poradňu ale ja nenastúpim druhého. .radšej sa dohodneme že budem dochádzať každý deň
@celasapremenim a mne bruško tvrdne ..aj na ctg som mala kontrakcie a akurát mi povedala že to keď neboli tak to je nič že sa stále len pripravuje. .. ☹

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
29. aug 2014

@celasapremenim ja ti verim že si to tak mala ale ja už u mňa neviem lebo keď som bola pred dvoma týždňami tak som mala malé kopčeky a teraz pred týždňom som mala väčšie kopce a tvrdlo mi riadne brucho a potom ma dala dole že to je niic keď ma neboli. ..tak som zostala z toho taká sklamaná že ty kokos ja už neviem .... :-/ a teraz tu mám aj maminu a taak som chcela stihnúť porodiť aby bola zatiaľ s prvorodenym do pondelka. . Ach jaj ....

lucifera12
29. aug 2014

@petkael ani mna kontrakcie porodne neboleli, az ku koncu, inak v sprche a na fitlopte som ani nevedela, ze sa nieco deje. Tak neries ostatnych a sustreď sa na seba 🙂

petkael
29. aug 2014

@lucifera12 Ja som mala prvý pôrod vyvolávany a hovorila že možno aj druhý nebude na termín a zatiaľ tomu všetko nasvedčuje ... taká som z toho ... do kelu. .a keby to každý neriešil a ne vypytoval sa a nevyvolaval tak ani neriešim a možno by sme už aj porodili ... Ach. .. no nič verím že RAZ to príde a snáď čoskoro a samo 🙂

jajao
29. aug 2014

@celasapremenim @lucifera12 no uvidim, co bude do utorka 😉...snad to nebudem musiet riesit, ale tej vyvolavacke by som sa rada vyhla 🙂

lucifera12
29. aug 2014

@petkael tak daj telefon na ticho, vypni sa z fb, mailu a kasli na vsetkych. Kamoska tak urobila, ked jej vsetci volali ci uz. A takto sa dala do kludu. Vsetkym povedala, ze sa ozve, ked to bude a prestala komunikovat. A o 3 dni bol maly na svete

petkael
29. aug 2014

@lucifera12 asi to tak aj spravím hoci najotravnejsi sú susedia na našej ulici :-/ ale neva... dáko už bude no 🙂

improvizacia
30. aug 2014

Baby, ked nastupite niektora do porodnice, zistite mi prosim nazov tych čipkov proti bolesti, co davaju na poziadanie. Pri prvom porode, to bolo jedinne co mi pomahalo. Vraj su na predpis..,
Diiiiiky

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
hanka787
30. aug 2014

Kocky neni to indonetacin alebo nejako podobne ??? Aj ja do
Som ich mala