icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

zdenulkam
28. júl 2014

@martynnka takže vysetrila má aj ondackova som na 6 otvorená ale hlavicka ešte vysoko. No buď Môžte byť s mužom na cakacke alebo na obyčajnej izbe ale ak by bolo všetko plne tak by s,vami muž byť asi nemohol. Ja som to mala tesne izby plné prišla by rodička mám asi smolu. Našťastie jedna anglicanka prišla ale hneď šla rodiť na porodnu sál. Ešte na vrátnici hundrali že môj pôrod môže trvať aj 24 hodín a že nech ide domov. A že to bude stáť 20 eur tá noc keď tam bude. Nechcela som sa hádať ale nezaplatime nič navyše nevidím dôvod
@jajao

martynnka
autor
28. júl 2014

@zdenulkam fuha, to je ale drsne, ze ti poveadali, ze za neho mas platit... No to ma trosku sokovalo ☹
Ale 6cm je uz fajn 🙂 Aj mas bolesti, ci len citis kontrakcie?

vanesa73
28. júl 2014

@zdenulkam fiha už na 6, tak držim palce, som nervozna aj za teba. nechápem že je to tam stále také plné ...
prečo by si mala platit 20 eur na noc, ....

petkael
28. júl 2014

@jajao @martynnka Tak toto máme ešte za úlohu zistiť ženy 🙂

@girlie_konik to je super teda 🙂

petkael
28. júl 2014

@zdenulkam tak už si pokročila keď si na 6 a zatiaľ sa to dá zvládnuť ?
No s tým platením nech už nevymýšľajú ..

jajao
28. júl 2014

@zdenulkam jak 20€?? Za co? Rodime s tebou 🙂

martynnka
autor
28. júl 2014

@jajao
@vanesa73
@zdenulkam vsak prave, ze 20 EUR, ved normalne praskla voda a vtedy treba prist hned, ako mozes ovplyvnit, ci tam budes 10 hodin s muzom alebo 24 hodin?! Toto ti musel povedat niekto, kto neuvazoval na chvilku...

celasapremenim
28. júl 2014

@martynnka ja som tam tiez dnes chcela ist, ale blba noc bola, tak som rano zaspala, pojdem b.t.
pravdepodobne tiez pojdem rodit v auguste 🙂 a tiez realne asi bez epiduralu
hovorite ze bude plno???

vanesa73
28. júl 2014

@martynnka asi im šibe, čo im nestači čo tam človek zaplati a ešte si dovolia vypýtať 20 eur, nejde o tu sumu 20 eur ale o princíp, nech sa spamatajú. no ja som zvedavá ako to bude ďalej pokračovat, dúfam že ked ma to chytí tiež tam bude taký nátresk... ale inak niektoré na tej recepcii sú také nepríjemne.

jajao
28. júl 2014

@celasapremenim tak sa tam vidime bud.tyzden 🙂. Kedy mas termin?

martynnka
autor
28. júl 2014

@vanesa73 ja som s nimi na recepcii nemala nejak zle skusenosti zatial... Take normalne recepcne 🙂

@celasapremenim na teba som pozerala este v diskusii o Kochu, ze ci ides v auguste, ci nie, nevedela som to nikde najst, tak som rada, ze si tu toto forum objavila 😀 Asi bude plno, ale to nevadi, v inych nemocniciach je este viac 🙂

celasapremenim
28. júl 2014

@jajao mam to fakt skvele az tak, ze nemam termin:D rodim deti v 38 tyzdni velke cez styri kila, cize realne ratam s porodom od 14 augusta 🙂 a aj to este celkom dobre neviem s akym typom :D

celasapremenim
28. júl 2014

@martynnka my sme podla mna takmer narovnako s tehotenstvom :D som v 35 + 5 t

jajao
28. júl 2014

@celasapremenim aha 🙂 no ja mam termin 25. (dnes som 36+0)...

petkael
28. júl 2014

@celasapremenim ja som 35 + 6 🙂

martynnka
autor
28. júl 2014

@celasapremenim nooo, ja mam akoze termin stanoveny podla sona, lebo mam malinku od zaciatku o dva tyzdne mensiu a som dnes podla toho 36+1tt. Takze sme tu styri tak skoro n a rovnako. Ja som zvedava, ako to bude, prveho som mala podla datumu pocatia na den presne narodeneho, toto druhe by podla pocatia malo byt 26.08. Ale uz asi mesiac je moc nizko zosunuta, tak uvidime, ci to bude skor, ci nie. Ja by som bola radsej, keby vydrzi do konca augusta 🙂

Inak aj uz chodis na poradne do Kochu?

celasapremenim
28. júl 2014

@martynnka ja mam v kochu lekarku 🙂

celasapremenim
28. júl 2014

@jajao pekne, tiez takmer nachlp rovnako :D
aj @petkael to presne
len moj je este neotoceny ....

martynnka
autor
28. júl 2014

@celasapremenim a kto je tvoja lekarka? aj si zazmluvnujes k porodu?

celasapremenim
28. júl 2014

@martynnka boze moj nemozem vsetko sem pisat 🙂 ved to je potom take jasne pre cojaviem kolegyne, kto som co som
to je jedno predsa 🙂 a ano zazmluvnujem si urcite

jajao
28. júl 2014

@celasapremenim @martynnka
Sak nam to prezrad cez ip ;). My sme zvedavkyne

martynnka
autor
28. júl 2014

@celasapremenim 😀 Hej, jasne, chapem 🙂

celasapremenim
28. júl 2014

napiste mi najprv, koho si zazmluvnujete vy :D inak je mala pravdepodobnost, ze sa trafime na den presne :D tak snad si nas podeli, keby bola aj jedna haha
uz ste zbalene? ja furt netusim, ci mam v tej taske vsetko
...odsavacku mi tam predpokladam pozicaju, neviete aku tam maju? 🙂
ja uz by som to baby chcela mat za sebou, zle spavam

jajao
28. júl 2014

@celasapremenim neviem aku maju, ani kolko 🙂. Ale odporucala mi zobrat si svoju, ak mam, kvoli tak vela porodom 🙂

martynnka
autor
28. júl 2014

@celasapremenim no, v tej taske nemas mat skoro nic 😀 Odsavacka je pisana na tom ich zozname, ze to dostanes. Ja mam svoje hygienicke potreby, mam aj svoje nocne kosele, keby mi ich boli nepohodlne. Mam tam flasku ba pitie, nech mozem pit pocas porodu, mala som tam cokoladu, ale oddnes ju tam uz nemam 😀 A hroznovy cukor, jednorazove nohavicky, ponozky...

celasapremenim
28. júl 2014

vidis musi doplnit flasku, ponozky a ten cukor...a ked pojdem, tak este zubnu kefku a krem na tvar
ja nemam odsavackuuu uz 🙂 skusim kupit teda, lebo dost potrebujem
sranda s tou lekarkou inak :D:D:

celasapremenim
28. júl 2014

.. ked ja tu odsavacku potrebujem tak max dva dni

martynnka
autor
28. júl 2014

@celasapremenim ono ta lekarka je tu najviac spominana stale 🙂

ja som zubnu kefku kupila novu, mam ju v tej taske a aj krem co pouzivam som si tam dala druhy. Aby to bolo, ze len schmatnut tasku a ist, nad nicim sa nezamyslat... Len tam mam papierik nalepeny s vecami, co tam nemozem dat, ako obciansky, teh.knizka a ja mam aj okuliare dioptricke a tak...

uhnakova
28. júl 2014

@celasapremenim mne pozicali pred dvomi rokmi rucnu odsavacku Avent, no velmi mi nesadla.

lubka1983
28. júl 2014

@vanesa73
@zdenulkam ahojte sorry ze vas tu tak prepadnem ale sem tam pozriem ako sa rodi u kocha.....a aj ja som ked calala druheho prisla na 6otvorena ze to este moze trvat a manzel domov atd nepustila som ho dali nas na izbu ze vy nemusite este porodit.....s pomocou infuzky sa maly narodil o pol stvrtej po obede
.