icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

lucifera12
23. sep 2014

@petkael nech je dominik skoro fit. Agatke to uz preslo nastastie.

petkael
23. sep 2014

@lucifera12 ďakujeme ..dúfam, že to prejde rýchlo 🙂 hlúpe chorlave obdobie toto

jajao
23. sep 2014

@danjelca ja som tiez spekulovala nad polohou 🙂 a nakoniec som rodila takmer v sede a uplna pohoda

lucifera12
23. sep 2014

@jajao halo, ako sa mate aj s Leuskou?

jajao
24. sep 2014

@lucifera12 ahojcek.prekvapivo dobre 😉, uplne dobre dieta mam, sem-tam boli brusko, ale inak veeela spinka a papa. Dnes sme malu poradnu a krpka podrastla o 4,5cm na 52,5 a pribrala na 3860g. Akurat som sa zabudla spytat, ci je normalne, ze mame pokakane len cca 4 plienky/den, teda echt. Ostatne obsahuju len taky prd 😀.
Satka sa malej paci, len mama by potrebovala s niekym skonzultovat uvaz 🙂. A vy ako?

lucifera12
24. sep 2014

@jajao my mame poradnu az buduci tyzden, tak uvidim kolko narastla, ale 50tky su uz male 🙂 my inak tiez fajn, tiez vela papa a spi. Akurat su s bratom zladeni, ked dlho trva uspavanie jedneho, tak aj druheho. Ked jeden vstane skoro, tak buntosi aj druhy a tiez si obcas spolocne poplacu 🙂 ale inak je to lepsie ako som si myslela. Ak potrebujes pomoct so satkou, daj vediet kedy budes v ba a mozme sa dohodnut a skonzultujeme 🙂 ja akurat riesim ci mosicsku bundu na zimu alebo co. Inak, Janke sa vcera Olivia narodila 🙂 tiez s Ondackovou rodila.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
24. sep 2014

@lucifera12 to by bolo super, keby si mi poradila 🙂, urcite vyuzijem a ozvem sa. Na Janku uz od vcera myslim 🙂. No dufam, ze napise potom, aky bol porod 😉.
@celasapremenim chrust 🙂, aky je podareny
K tej kojo-polohe...ja v noci lezim na boku a tak papame, alebo cez den v sede v miernom zaklone, lezmo na chrbte a Lea na mne-to sa slecne nepaci. Inak maju vasi drobci suche pery? Bo my dnes ano a pani dr nam odporucila natierat kalciovom mastou, no zatial som ju nekupovala 🙂.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
25. sep 2014

@celasapremenim 🙂 takze pusu zatial neriesim. No my mame teraz 3t a je presne taka vyhadzana z mojich hormonov 😉. To dojcenie je cela veda...som ani len netusila, ze polohy treba striedat 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
25. sep 2014

@celasapremenim tak ja zatial stale stojim na +5kg 🙂. No my si kurime sami, takze sa snazime neprekurovat. Tak my zatial chodime cca na hodinku 🙂 sa nosit v satke. V kociku sa mi budi skor...
Ja sa tiez snazim jest normalne, cize vsetko, ale uz sme prisli na to, ze sterilizovany hrasok malej nesedi 😀.

erickaa
25. sep 2014

Ahojte, ležím teraz V kochu, v utorok som rodila o 15tej. Neviete do kedy tu zvyknú držať. Šla by som už domov,čaká ma tam 3 ročná dcérka. Môžem nejako na reverz prípadne? Ďakujem 😉

kobolova
25. sep 2014

@erickaa ja som rodila tiež v utorok a púšťali má v sobotu. ..:-\

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
lucifera12
26. sep 2014

@celasapremenim ja mam este plus 9, ale tiez to ide dole pomaly. Hlavne od oktobra ide muz do novej prace a nebude ma po obede pokusat mnamkami a sestonedeli zacnem cvicit, tak to pojde snad rychlejsue. Lebo ma nebavi nosit dookola len dvoje nohavice lebo v ostatnych sa este necitim 🙂

lucifera12
26. sep 2014

@jajao Agatka tiez v satke spi ako drevo, v kociku sa furt budi a mrvi a je skor hore. Tak si teraz muz pokocikoval trochu a ja len so satkou vsade chodim 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
erickaa
29. sep 2014

@celasapremenim
@kobolova ďakujem, tak nás pustili po 72 hodinách, tak V piatok sme boli doma. Tatino ani nestihol vytriezvet,tak po nás bola svokra 😀

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
lucifera12
4. okt 2014

@celasapremenim ja to mam kusok, mozme dat spolocnu prechadzku 🙂 maly je fesak 🙂

Inak sa mame faj, akurat mala sa cela vyhadzala - novorodenecke akne, vyzera ako pubertacka 🙂
A na poradni ju vazili v mesiaci a teda od porodnice dala 1300g 🙂 buchta mala 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
lucifera12
5. okt 2014

@celasapremenim utorok poobede nemozem ani ja. Juuj, tesim. No natieram ju repikom a je to lepsie.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal