September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@denda83 ahoj moja prepac som sa neskoro napojila blby net niekedy fakt pocitujem ze som v Afrike 😀 no testy ani sa nepytaj som si robila este vecer pred spanim a hned 2 mam v albume pozri ale akurat pisem holkam ze ma dnes nejako pobolieva podrbuska a som z toho nejaka nervozna uz nech som zajtr au lekara aviem na com som a ty ako dnes pozerala som testik moc sa tesim ciarka krasne zhrubla 🙂 ako sa citis?
Dievcata, aj mna pobolieva podbrusko. Ale ja to pripusujem roztahovaniu maternice. Hadam to tak aj bude 🙂 .
@lubi1984, myslim, ze preto nic nevidel, lebo cez brusny je vidno neskor, ako cez vaginalny. Ked si dala do tehotenskej kalkulacky tvoju poslednu mrchu, tak by si mala byt uz v 7 tt 😅 . Neviem teraz ci doktori vravia aj tie 2 tt co este nie je zena tehotna, ale pocita sa od poslednej mrchy.
Ja mam velmi bolave prsia, pobolievala ma za posledny tyzden dost podbrusko, teraz uz ovela menej, a raz mi je zle neskutocne a inokedy nie, a som hrozneeee unavenaaa 🙂 .
@zdenocka jajjjj zdeni o unave ani nehvoor sa citim ako medved nieco urobim a citim sa ako keby som 2 tyzdne v kuse okopavala pole a hned musim ist spat zle tiez jeden den ma napina druhy den vobec nic to podbrusko tiez zdeni myslis ze ak je vsetko ok ze zajtra by mi mohol uz nieco vidiet cez ten brusny ?

@lubi1984 booze to su krasne // 🙂 🙂 🙂 nemaj strach..ja sa citim dobre zatial.. tiez ma to brusko trochu pobolieva ale inak pohoda... 🙂 🙂