icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 booze to su krasne // 🙂 🙂 🙂 nemaj strach..ja sa citim dobre zatial.. tiez ma to brusko trochu pobolieva ale inak pohoda... 🙂 🙂

lubi1984
10. jan 2011

@denda83 ahoj moja prepac som sa neskoro napojila blby net niekedy fakt pocitujem ze som v Afrike 😀 no testy ani sa nepytaj som si robila este vecer pred spanim a hned 2 mam v albume pozri ale akurat pisem holkam ze ma dnes nejako pobolieva podrbuska a som z toho nejaka nervozna uz nech som zajtr au lekara aviem na com som a ty ako dnes pozerala som testik moc sa tesim ciarka krasne zhrubla 🙂 ako sa citis?

denda83
10. jan 2011

@lubi1984 citim sa fajn🙂Akurat take takyv brruu ale inak nic a tie bolesti ustupili.Budem netrpezlivo cakat co ti povie doki....tak hned ako to bude mozne sa mi ozvy🙂))Ja verim ze je vsetko o.k a fazulka rastie ako ma🙂)))

zdenocka
10. jan 2011

@edita84, vitaj 🙂 . Krasne testiky mas. Myslim, ze toho 5 bolo este skoro na srdiecko.
@suzieqiu, no dnes nemate svoj den 😖 . Len sleduj malicku, ci je v poriadku, ci nezvracka a nie je malatna.
@lubi1984, uz mas riadne silnu kolajnicku 😉 .

edita84
10. jan 2011

@zdenocka no hej to viem len som chcela vedieť či je všetko ok kvôli tomu predošlému mimi potratu

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 a kedy ides tej obvodnej na to vypisanie ?

zdenocka
10. jan 2011

Dievcata, aj mna pobolieva podbrusko. Ale ja to pripusujem roztahovaniu maternice. Hadam to tak aj bude 🙂 .

lubi1984
10. jan 2011

@zdenocka dakujem zdeni mna tiez to podbrusko myslis ze je to kvoli roztahovaniu ty si v ktorom tt zdeni? ako sa citis?

lubi1984
10. jan 2011

@denda83 dakujem moja hned ako budem vediet a pridem domov sa ozvem co a ako som rada ze sa citis dobre este budes testovat ci uz rovno lekarovi ?

zdenocka
10. jan 2011

@edita84, chapem. Ja by som sla k dokimu najradsej uz zajtra, ci je vsetko v poriadku. No budem si musiet pockat 😝 . Ten posledny testik si si robila ktory den cyklu?

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 uz som bola na obed.. 😉

denda83
10. jan 2011

@lubi1984 este testnem raz koncom tyzdna.....🙂)))))a potom buduci tyzden pojdem k lekarovi🙂Nech je aj nieco vidiet🙂 Ktory si DC????

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 superrr na kolko ta vypisala ? a nerobila problemy? vidis ja somdnes nejaka pricvaknuta 😉 akurat som si spomenula na moju maminka ked hovorievala o dieta sa zacnes brat v brusko a potom sa bojis cely zivot....kus pravdy

edita84
10. jan 2011

@zdenocka no to neviem lebo neviem kedy som mala mrchu 😀 len to viem že som si robila test 13.12 lebo som išla sa dať tetovať no vtedy bol test negatívna a na to 10 dní boli // posledný som robila 31

zdenocka
10. jan 2011

@lubi1984, urcite je to roztahovanie maternice. Ja uz budem mat druhe baby, takze u mna to zacalo skor 😝 . Podla mrchy by som mala byt v 6 tt, no myslim, ze som otehotnela skor, no tazko mi je povedat kedy 😅 . Zajtra drzim palceky. Ktory tt vychadza tebe?

lubi1984
10. jan 2011

@denda83 PM 27.11. cize dnes 45 vies ja to tu mam trosku ine ked som bola u dokiho minuly utorok 4.1.tak mi povedal ze mam prsit o tyzden ze tam nic nevidi problem je ten ze tu sa nepouziva vaginalny ultrazvuk len brusny tak uvidim zajtra ...

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 presne veru ma pravdu... nie nerobila aj minule ma tak vypisala povedala som jej ze som kratko po MA a podobne ona je utratova.. pn mam do 18.teho vtedy idem na usg na gyndu

lubi1984
10. jan 2011

@zdenocka neviem zdeni ale predpokladam ze v 5 tt ale to len tusim dotkro mi nepovedal minuly tyzden nic iba ze mam prist o tyzden ☹ tak ti budem verit zdeni ze je to roztahovanie maternice 🙂 aj mas nejake priznaky?

zdenocka
10. jan 2011

@edita84, tak si sa dala nakoniec tetovat 🙂 ? Doktor Ti asi povie podla velkosti plodu ktory si tyzden a aj datum porodu 🙂 .
@lucka1987, co dobreho si mala na obed?

denda83
10. jan 2011

@lubi1984 Jaaaaj taau skoro iba ten🙂 A este mi tam vrazil nejaku priesvitnu vec, vyzeralo to ako pistol...neviem u nas som to nevidela, alebo ma s tym nevysetrovali....Ale to bolo pred tym ako som mala dostat a nic tam nevidel...

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 tak to som rada tak uz len oddych aj budes este testovat?

edita84
10. jan 2011

@zdenocka hej jasne dala som sa na lýtko škorpiona hehe no hej aj u malej mi to len podla toho vedeli povedať ale ani teraz veľa nerozmýšľal a povedal 5-6 tt

lucka1987
10. jan 2011

@zdenocka aale mm je na jazde tak som si uvarila kura a to som si potom urobila z ryzou... ked zajtra dojde bude mat aj on.. a z drobkov som urobila taku rolku varenu.. idem si veru asi vyvaru nalozit do hrnceka mnam a ty?

lucka1987
10. jan 2011

@lubi1984 hej zajtra rano 😉 ale som nechtiac kupila test s najmensou citlivostou.. nevadi aj tak testnem

lubi1984
10. jan 2011

@denda83 o ma maaaaaaaaaaaaaaaanooooooooo priesvitnu vec velebnosti 😀 to je super takze technika je u vas pokrokovejsia ako u nas 😒

edita84
10. jan 2011

@lucka1987 to je aký ja zvyknem s mamatest1O ten je najlepší a najcitlivejší

lubi1984
10. jan 2011

@lucka1987 to neva ci kupila s citlivostou 10? tak zajtra rano cakame na foto 🙂

zdenocka
10. jan 2011

@lubi1984, myslim, ze preto nic nevidel, lebo cez brusny je vidno neskor, ako cez vaginalny. Ked si dala do tehotenskej kalkulacky tvoju poslednu mrchu, tak by si mala byt uz v 7 tt 😅 . Neviem teraz ci doktori vravia aj tie 2 tt co este nie je zena tehotna, ale pocita sa od poslednej mrchy.
Ja mam velmi bolave prsia, pobolievala ma za posledny tyzden dost podbrusko, teraz uz ovela menej, a raz mi je zle neskutocne a inokedy nie, a som hrozneeee unavenaaa 🙂 .

zdenocka
10. jan 2011

@edita84, musi to byt pekne tetovanie 🙂 .

@lucka1987, fajny obedik ste mali 😉 . Ja som robila len hrachovu polievocku hustu a cestoviny so zeleninou a syrom 🙂. Vcera a dnes mi nebolo zle, tak len jedlo myslim 😀 .

lubi1984
10. jan 2011

@zdenocka jajjjj zdeni o unave ani nehvoor sa citim ako medved nieco urobim a citim sa ako keby som 2 tyzdne v kuse okopavala pole a hned musim ist spat zle tiez jeden den ma napina druhy den vobec nic to podbrusko tiez zdeni myslis ze ak je vsetko ok ze zajtra by mi mohol uz nieco vidiet cez ten brusny ?

lucka1987
10. jan 2011

@edita84 no ja si zvyknem kupit rapiclear 2 v 1. su tam dva testy v krabicke.. a maju citlivost 10.. tiez ale terat ho nemali a lekarnicka mi dala akysi woman secreet baby test.
@lubi1984 rano hodim foto idem ored telku zatial pa..