September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@suzieqiu aj u teba to bolo tak,ze ked si oznamila,ze budes mat babetko-myslim to prve,ze sa u vas viac tesili,ako svokrovci?aj mne sa to tak zdalo,i ked u nas uz jedno vnucatko maju,a u svokrovcov to bude 1 vnuca,tak som u nich ocakavala vecsiu radost.ale som im este zakazala to dalej podavat,lebo som sa bala toho,ci bude vsetko ok.a to hu trosku stvalo,lebo ona je taka,ze si taketo daco nemoze nechat dlho pre seba.
ahojte tehulky,ja som mala vcera skaredy den,poobede som zacala krvacat,tak som sa ocitla v nemocke,nastastie som ich uprosikala aby ma pustili,tak ma napichali,dali lieky a teraz len lezat....robili mi aj sono tak mimi bilo pekne srdiecko,akurat tam mam hematom,tak parada...
Ahooooj, denisa1111, ufff tak sa drzkaj a oddychuj🙂
Nooo tak som dnes volala lekarovi a pozajtra, v utorok o 18.00 mam priiist...tak uz sa neviem dockat🙂 Nech je utorooooook!!!
ahoj kočky ja som bola dnes na pohotovosti trocha som špinila a le nič to nie je a už nám krásne tlkotalo srdiečko 🙂
ahojte 🙂
@katy1986 do nosa mozes akurat tie morske vody na precistenie a este mozes v pohode kloktat slanou vodou, keby si mala pocit, ze to ide do hrdla.
@denisa1111 , @edita84 drzim palce, aby sa mimca dobre prichytili a pekne rastli 🙂
Ahojte kočky,
pripájam sa k vám. Je to trošku šok, plánovala som väčší rozdiel a aj kojím, ale už sa strašne teším 😀 . Teraz sme to ešte nikomu nepovedali, ale pri prvom tehu to svokrovci tiež brali dosť vlažne.
Ahojte aj ja sa k vam pripajam 🙂 🙂 a termin mi vychadza na 18.9.2011 🙂
ahojte, tak ja sa k vam nepripajam 😀 ale mam septembrove babatko, a viem, ake to je prezit tych 9 mesiacov v tych mesiacoch,ktore vas cakaju 🙂 ja som to vsetko absolvovala minuly rok,drzim vam palce 😀 😵
ahojte, aj ja sa k vám pridávam, termín máme 14.9. ale zatiaľ neoficiálny, návšteva u doktora ma ešte len čaká.
Fúúúúha, a už je tu veľa mamičiek, držím palcie
babulky,ak by ste chceli poradit nieco ohladne liecby v tehotenstve,kludne mi napiste,robila som v lekarni,ak budem vediet rada pomozem...
@denisa1111 to sa zíde 😉
a mna potesite,ze sa budem citit aj po pracovnej stranke opat uzitocna 🙂
@mirus11 bolo to veru tak.. z toho si nic nerob.. a moja svokra je tiez taka. maloco vie udrzat sama pre seba. a teraz sme jej tiez povedali nech to este nikomu nehovori. ale ktovie 🙂 ale akosi mi to zily netrha 😀
@katy1986 a to je skoda,ze mas taku svagrinu. moja svagrinka je super. strasne sa tesila na malu, aj ju zboznuje. tiez je teraz tehotna a ja sa strasne tesim na jej babatko. a tak by to malo byt. 🙂 ako sa vydaril kolacik?
@denisa1111 no hned to vyuzijem. hned zo zaciatku som mala problemy s mocovymi. aj minule tehotenstvo a nechcela som brat antibiotika tak som si nasadila urinal akut a teraz beriem brusnicove vitaminy. ako prevenciu,lebo ja trpim chronickym zapalom mocovych ciest. myslis ze to je ok? daaaaaaaaakujem.
@denisa1111 no pekne oddychuj aj ja som krvacala, a vdakabohu to prestalo. tak budem drzat palceky nech aj tebe to prestane a babatko sa udrzi.
akurát som vás dočítala, no my sa ale rozrastáme 😀
@denisa1111 no tvoje služby určite budem využívať, ja som taký hypochonder 😀
@suzieqiu mna varenie aj pečenie baví - bavilo, ale odkedy som sa vydala, už som pocítila rozdiel medzi varením ked mám náladu na to, a medzi varením "musím zas variť" 😀 a ked bude mimino, tak uvidíme čo bude.....
to ti závidím takú švagrinú....my máme taký vzťah, že si povieme pár slov, čo a ako, ale nijaké detaily, a niekedy má - mala také poznámky, na ktoré som radšej nereagovala....možno je to v tom že ona má 35 rokov a ja 24, ale zas aj v robote mám kolegyne staršie, a máme si čo povedať....
no ja som dnes ráno ani nevracala, ani ma nenapínalo, normálne som sa zľakla, že čo sa deje 🙂 ešteže ma prsia bolia - lebo ja bez príznakov - to sa mi veriť nechce 😀
ja idem k lekárovi až 25, takže to ide skorej, tomu ja závidím, lebo sa už neviem dočkať, čo povie doktor, modlím sa už teraz aby bolo všetko ok.
@suzieqiu rodila som tiež cisarskym... a prave minule, asi dva tyzdne dozadu, ked sa tak zmenilo pocasie som strasne citila jazvu...a hovorila som si, ze by bolo dobre ist na gyndu dat skontrolovat, ci sa dobre zrasta...a aha ho 😀
zajtra si idem zmenit gynekologa a na prve vysetrenie ma vraj moze zobrat az v novom mesiaci 😒 , takze drobca este dlllho nepotvrdia ☹ .
ahojte babenky septembrovky 🙂 tak som vas zo vcera na dnes prave docitala a vidim,ze je tu fakt poriadne rusno.
Nesmelo sa pridavam lebo podla toho ako sa citim -nutkanie na grcky, aj jedneho tehu pozitivneho testu vyzera,ze tiez budeme septembrovi -vianocny darcek roku 2010. Trosku skor ako by som bola chcela (mozno tak najskorsie az buduci rok).
Zatial vyzera,ze su tu buduce maminky a maminky co uz maju jedno babenko no nedocitala som sa ci tu je uz nejaka co ma uz dve deticky?? a v septembri caka dalsie?? 😕 Potvrdene to doktorom este nemam ale mam kupeny ten digitalny clear blue test co ukazuje tyzdne tak skusim,ktory tyzden zhruba ukaze.
Skusali ste ho niektora?Je presny alebo ani nie?
Som tym vsetkym trochu viac zaskocena tak tazsie sa z toho tesim,ale hovorim si ze snad sa to nejako vstrebe a pride aj radost 😔

@katy1986 ahoj, aj ja som bola prechladnuta prve tehotenstvo. tak som volala doktorke,ze co mozem. a naparovanie je to najlepsie co mozes spravit. pekne lez,naparuj sa a teply cajik. pomoze. len nemozes ziadne kvapky do nosa ani spreje. A pozor aj na bylinkove caje. tak sa rychlo uzdrav.