icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

rasss
21. jan 2011

@denda83 to nemyslis vazne! Preco tak zareagovala???

denda83
21. jan 2011

@rasss myslim....asi preto lebo som neni doma, ale v Izraeli pretoze mojho priatela vyhostili, este 2 roky nemoze prist na SK...ale ja toto vsetko som ochotna podstupit, ved ked sa narodi, ptom nam ostane len rok a moze prist...Porod chcem mat doma, ale hned ako budem moct idem zase do izraela, a vratime sa spolu...Samozrejme pridem medzitym na prazdniny....Pre nu neni vhodny cas...ale kedy je, keby som sa tym mala riadit, tak babo nebudem mat nikdy...uz mam 27 rokov..tak som mysslela ze to pochopi...ach jaj...

rasss
21. jan 2011

@denda83 tak sa nad tym nepozastavuj. Ak ta priatel podrzi, nemas co riesit. Nejako to zvladnete. Ona asi nesuhlasi s vasim vztahom, ci?

denda83
21. jan 2011

@rasss Ale ano, ved ho ma rada, my sme predtym byvali u nas a vztahy boli fakt perfektne. Jaa neviem co sa jej porobilo......

denisa1111
21. jan 2011

@denda83 nechcem sa jej zastavat,ale asi sa len o teba boji ako kazda mama ako to budes zvladat,len si neuvedomuje ako ti tym ublizila,daj jej trochu cas asi to je pre nu sok,aj moja reagovala podobne pri prvom a teraz ho straasne lubi a aj mi hodne pomaha...

rasss
21. jan 2011

@denda83 tak je jej mozno len luto, ze to nebude prezivat s tebou...

denda83
21. jan 2011

@denisa1111 Buduci mesiac mam ist domov na mesiac, ani tam nemam chut ist po tomto....hrozne mi tym ublizila. Ja chapem ze sa boji, ale cez to vsetko mohla mi aspon popriat, alebo sa opytat ako sa mam, citim.....nic....

nisa21
21. jan 2011

@denda83 neboj sa mama sa spamata, len jej daj trochu casu. Ja ked som prvy krat otehotnela tak to nasi prijali v pohode, ale potom moja mama zacala vymyslat, ze co na to povie rodina, ze nebudeme mat svadbu a strasne ma tym tryznila. Nase telefonaty koncili mojim velkym placom. Tak som s nou prestala komunikovat, nemohla som sa predsa stresovat, musela som mysliet na babo. Po dvoch tyzdnoch sa spamatala a odvtedy je to uplne v pohode. Na koniec sme aj svadbu mali, ale tak ako som chcela, ked uz mal maly 7 mesiacov. Teraz je to ta najuzasnejsia babka na svete.
Mamy nas chcu chranit, ale castokrat nam tym skor ublizia, uvidis, daj jej cas, premysli si to, porozprava sa o tom s niekym a ziska na to uplne iny pohlad.

lenko
21. jan 2011

@tinka1003
no jeje, máme podobný termín. 🙂

mirus11
21. jan 2011

@denda83 deniska ju to urcite prejde.a co ja budem mat 23 a cakame babetko a nikomu to nevadi.ked si vy dvaja rozumiete,tak tam nie je co riesit.a ked sa malinke narodi,uvidis,ze mamina bude velmi lutovat,ze co ti povedala.a tomu ver,ze ju to urcite uz trapi aj teraz.ale drzim vam obom palceky,aby ste boli do porodu v poriadku,ved to je to najhlavnejsie

lilly
21. jan 2011

ahojte, dnes som bola v nemocke na utz, lebo vcera vecer som dost skaredo krvacala, ci spinila, ci ako to nazvat, ale bolo to jasnocervene ako krv a nie len tak na papiery, no som sa vystrasila.. ale videla som maleho cervika, aj srdiecko uz bolo, nie je tam ziadne vnutromaternicove krvacanie, tak snad to bude ok.. podla utz som v 6tt +5 🙂 ale spinim stale, uvidim ako bude cez vikend a v pondelok mozno skocim k mojmu gyndosovi este.. beriem zatial len ascorutin a kys. listovu..

@denda83 hmm, blba reakcia mamy, ale ona sa spamata, neboj, no chapem ako ta to ranilo 😖

katy1986
21. jan 2011

Ahojte dievčatá,

@lilly som rada, že ti to prešlo.....teším sa že si videla červíka - jaj a aj srdiečko bolo 😵

@denda83 Ja si myslím, že tvojej mame to len vyklzlo z úst, lebo s takouto novinkou určite nerátala....a hlavne ked ste aj dobré vzťahy mali....ver mi, že občas aj mojej mame niečo vyklzne z úst čo mi nepadne dobre, alebo ja jej niečo poviem - v hneve , ale v skutočnosti to tak nemyslím...podľa mna sa o teba len bojí, lebo si daleko, a takisto ako ty lúbis svoje dieťa, aj ona lúbi teba.....len hovorím, že niekedy človek reaguje ináč v tom šoku, ako ked si to premyslí s chladnou hlavou....ale zas každopádne ti verím, že si z toho smutná, a padlo ti to zle, ale neboj, určite sa to vyjasní....skús to nechať pár dní, a skús mamine zavolať potom zas...určite bude mať iný názor už...

suzieqiu
21. jan 2011

@ajka23 ahoj,no je to super kocik. vanicka je dostatocne velka. a super sa ovlada, teraz mam karicku quinny buzz trojkolku a horsie sa s nou manipuluje ako s atlanticom.ma velke kolecka takze sa s nim super jazdilo po snehu.

hamilka
21. jan 2011

Ahojte dievcata.Citam vas tu od zaciatku,lebo som tajne dufala,ze sa k vam pridam🙂A vcerajsi test ukazal dve krasne ciarky,takze som velmi rada.Ja som to tusila,ze budem patrit do tejto skupiny🙂U lekara som este nebola,to poriesim na buduci tyzden,obavy mam,pretoze v juni sme v 10tt o fazulku prisli☹Ale veri tomu,ze zle je uz za nami a my budeme v septembri pestovat krasne babatka.Tak vas vsetky zdravim a drzim vam palce🙂

suzieqiu
21. jan 2011

@lilly no len pekne oddychuj,nech sa tam fazulka udrzi. budem drzat palce a super,ze uz bolo aj srdiecko.
@hamilka ahoj, vitaj medzi nami. a aj my tebe drzime palceky. a na kedy ti to vychadza?
@denda83 mama mala zlu reakciu,ale pockaj. mozno sa ti aj sama ozve a uvedomi si ako blbo zareagovala.

denda83
21. jan 2011

Jaaaaaj babulky esteze vas mam....🙂hned mi je lepsie, ked vas citam🙂)) A velmi pekne dakujem za podporu, fakt som to potrebovala 😵 ...No a teraz mysliet pozitivne, uz len kvoli fazulke🙂

andys11
21. jan 2011

kocky ahojte,
len vas chcem pozdravit, patrila som k oktobrovkam 2010 a nakoniec sa moje zlato vypytalo na svet v septembri 😀 uzite si tehulkovanie, je to napriek vsetkym problemom strasne krasny cas a drzim vam palce, aby ste tento rok v septembri drzali v rukach krasne vonave babatka 😉

lucka1987
21. jan 2011

ahojte som tu nebola chvilku. som mala pauzu od netu.... len hlasim ze som mala v krvy minuly tyzden 3 000 jednotiek co je na 6 tyzden... bola som v 5tt+6 dni... ale na utz nebolo nic vidiet.. idem zas v pondelok........ dufam ze to nebude mimometernice... 😖

hamilka
21. jan 2011

@suzieqiu no posledny menzes som mala 18.12,tak termin by mal byt okolo 24.9,uvidime:-)

mkristike
21. jan 2011

Ahojte kočky,
chcela by som sa k vám pridať aj ja. 🙂 Doterez som Vás čítala, len som chcela počkať čo povie doktor. Včera som bola som v 5tt + niekolko dní. Neviem nejak to neviem vypočítač ani keď asi viem ktorý deň sa to stalo 😨 Každá kalkulačka ukazuje niečo iné.
Doktor mi včera len potvrdil že som tehotná ale srdiečko ešte nevidel. Mám íst o dva týždne zase. Tak dúfam. 🙂
Mám už jedného syna 2roky 8 mesiacov. Veľa sa pri neho znervozňujem, je dosť tvrdohlaví, tak dúfam že to nebude problém. Zatial sa majte pekne, nech je všetko v poriadku. Pekné a kľudné sny, idem spať aj ja. Ahojte 😀 🙂

kvietocek7
21. jan 2011

ahojte babenky, tak ja uz tri dni lazar,je mi tak zle ze neviem ci najdem kamosku 😕 iba grc,nevolno,ze nieco zjest? to absolutne nehrozi ani som to tu nestihla precitat ☹
No ja neviem,lebo k tejto nevolnosti a grc-festu trochu krvacanie,ani nemam silu nieco zo sebou robit,ach jo...
Tak ktore mozete len si to vychutnavajte inac je to otrocina 😔 🙄

Dufam,ze tolko zvracania a k tomu aj krvacanie nevesti nic zle,alebo mate nejake podobne skusenosti?

Uz som sa trosku pozalovala ale inac vitam nove tehulky -aj ked som este neprecitala ktore 😕

schaja
22. jan 2011

@suzieqiu my sme s manzelom nedaleko Manchestru. No este neviemci tu chceme ostat,ale rozhodne je tu lahsi zivot ako na sk. Uvidime co prinesie buducnost🙂 a to je super ze sa vam hned doma podarilo babo, asi lepsie prostredie😉

schaja
22. jan 2011

@mattia1 ahoj ja som stratila babo v novembri minuly rok ale to som bola len v 6tt tak mi ziadne lieky nedali,mesiqac sme si davali pozor a v decembri sa hned podarilo,tak dufam ze teraz bude vsetko ok

mattia1
22. jan 2011

Dobré ránko všetkým tehulkám prajem,dúfam,že ste všetky v poriadku,ked nerátam ranné nevolnosti.To má asi každá.Mna pobolieva podbruško,občas kríže.Asi si tam robí miesto 🙂 .Ale čo ma hnevá, začína ma bolieť hrdlo,mám nádchu a v nose sa mi vyhodila horúčka.Pozerala som termín a podľa kalkulačky mi to vychádza 26.9.2011,tak uvidím,či to tak víde aj u dokiho.
@schaja tak sa vám krásne zadarilo,držím palce a určite bude všetko ok.

mattia1
22. jan 2011

@denda83 🙂 🙂

mirca
22. jan 2011

dievcata, dmes od skoreho rana cítim také pravidelné bodanie v podbrušku z pravej strany, akoby od vaječníka...neviete čo to? ☹

lubi1984
22. jan 2011

@denda83 ahoj moja citam com sa tu vsetko udialo neboj sa moja vsetko prejde vies nasi velmi nesuhlasili aby som odisla do zahranicia a vedeli ze sa aj vydavat tu budem ale teraz ked ma vidia stastnu tak sa tesia so mnou neboj sa to prejde drzim ti palce a inak ako sa citis ? kedy ides opat doktorovi?

lubi1984
22. jan 2011

@lucka1987 ahoj luci bude ti moc drzat palce v pondelok aby vsetko bolo dobre

denda83
22. jan 2011

@lubi1984 Ahoj moja, no dufam ze sa to urovna...buduci mesiac sa chystam domov na mesiac, ale po tomto sa mi tam veru moc nechce, ale dovtedy snad bude dobre....Ja, celkom fajn, sem tam mi je zle, ale vzdy si dam nieco do pusy a je lepsie🙂 koncom tyzdna pojdem na krv, moc a tak a potom ten dalsi aj na vysetrenie, asi sono..tak uvidim 🙂 A ty ako sa mi mas???? Uz je dobre????Spinit si prestala???Ty ides kedy k dokimu?

barbie.
22. jan 2011

@mirca 🙂 si tehotna 😉 iba asi iba to.
aj ja mam bodanie pravidelne na jednom mieste, potom iny den na inom. doktor povedal, ze to je ok. a pri minulom tehotenstve som to mala tiez, tak neboj a oddychuj.