icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

wikira
26. jan 2011

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Našla som si pred týždňom na testíku // a vychádza mi to na koniec septembra - keď rátam podľa poslednej ms, tak 28.9. a ak od ovulky, tak na 2.10. 😵

wikira
26. jan 2011

Po akej dobe ste išli k Dr.? Lebo mňa objednala až na 24.2. a to je celá večnosť 😅

balazica26
26. jan 2011

Ahojte tehuľky...aj ja k vám asi patrím 🙂
pred týždňom takisto dve čiarky... 25.1 som bola u lekára... nechal ma doma na PN, lebo špiním a predpísal mi Duphaston na udržanie.Ale srdiečko bilo 🙂
Už som po jednom potrate v septembri 2010, tak dúfam, že problémy čím skôr prejdú a bábo sa udrží...

@wikira To čakáš dosť dlho... ak by si mala nejaké problémy, tak ťa vezme aj skorej?Ale problémy nebudú 🙂

wikira
26. jan 2011

@balazica26 Ahoj, tak to Ti držím palce, aby si mala bezproblémové tehotenstvo 🙂 Hej sestrička mi povedala, že ak by som mala krvácanie, tak mám prísť skorej... A kedy si mala ovulku alebo ms naposledy?

balazica26
26. jan 2011

MS som mala 11 decembra poslednu, ale doktor mi povedal, že som otehotnela neskôr, takže rátam že niekedy okolo 18-20?

lucyliu
26. jan 2011

ahojte kocky, mozem do klubu? 😉
uz som tuto temu videla, ale pre istotu som si pockala na srdiecko 😵 my mame zatial termin vyratany na 15.9., co by bolo super, keby to vyslo, lebo to mame vyrocie svadby.
drzim nam vsetkym vsetky prsty 😉

cerimi77
26. jan 2011

@mamatata ahoj, myslím, že sa numusíš zatiaľ ničohoobávať, doktorka ti to povedala dobre.... záleží kedy si presne otehotnela, kedy si mala ovuláciu, nie každá ju má v strede cyklu, niektorá ju môže mať skôr, niektorá neskôr, ale ak berieme ten štandard, napr. pri 28 dňovom cykle, že máš ovuláciu na 14. DC, tak si musíš od prvého dňa poslednej MS odpočítať ešte tých 14 dní a dostaneš reálny vek svojho mrňúsa, čiže to môže tak byť, že podľa MS si v 9tt, ale reálne, čo doktor zväčša zistí podľa sona, si iba v 7tt, všetko záleží kedy si mala ovuláciu, tak sa nestrachuj, všetko je v poriadku 😉

cerimi77
26. jan 2011
januska555
26. jan 2011

Ahojte baby vidím že nás tu pomaly pribúda🙂

januska555
26. jan 2011

@wikira jeeej my máme takmer rovanký termín, ja som si pozerala na nete podľa poslednej MS a písalo mi aj 28 aj 27.

mirus11
26. jan 2011

@katy1986 no ja ti poviem nieco-bola som pred tyzdnom v BA a tam mi doktor povedal,ze som v v polovici 8 tt a babo malo 9mm a vcera som bola u mojho doktora a robil mi sono a ze som v 8tt +1 a malinke malo 16,9mm.tak potom kto sa ma v tom vyznat,ked sa ani oni nevedia dohodnut,olko je ta zena vlastne tehotna.ale hlavne je,ze je miminko v poriadku

denda83
26. jan 2011

@lucyliu aj ja mam termin na 15.9., ale to su moje vypocty🙂)))
@balazica26
@wikira
Vitam vsetky nove tehulky 😵. Ak som niektoru vynechala, ospravedlnujem sa 😅

samayka
26. jan 2011

halooooo!!!

tak máme za sebou prvý ultrazvuk 🙂 tehotenstvo potvrdené, fazulke som videla krááásne biť srdiečko 🙂 sme v 8 týždni a všetko vyzerá v poriadku..

tak prečo je mi tak zléééééé :( ??? 😀 😀

pri malej mi tak hrozne nebolo, som strašne unavená a večer ma neskutočne bolieva brucho. máte to niekto aj vy ??

samayka
26. jan 2011

@mirus11
v polovici 8tt znamená 7týždňov a 3 (alebo 2 či 4 )dni... a 8+1 to už si v deviatom, čiže si ukončila ôsmy týžden 🙂 a počas ôsmeho týždňa bábenká krásne narastú, niektoré naozaj dokážu zväčšiť svoju veľkosť aj 100%ne.

mirus11
26. jan 2011

@samayka aha.no diky.ja som si myslela,zeto je hentak.ale aspom som zasa mudrejsia.ale to nevadi,lebo teraz zacinam 9tt a to je hlavne.aj ty budes mat tusim tak ako ja babenko

sissik
26. jan 2011

ahojte
nestiham docitavat, ako sa ma lucka? udrzal sa drobec?
dnes sme na sone videli srdiecko, dostala som knizku. tak ze som oficialne tehu 🙂

monuli1985
26. jan 2011

Ahojte...mozem sa pridat,mala by som byt na konci 8tt...zajtra idem na sono a krv,tak som zvedava...je mi neskutocne zle,ssom neschopna pri malom nieco robit. :( vam je ako?co vam pomaha?

minusa
26. jan 2011

Ahojte

tak ja som dnes bola na odberoch a na sone, bolo vidno malilinku bublinku, srdiecko bolo naznakom, ale doki povedal, ze to este nie je to, co by chcel vidiet 😒 tak o dva tyzdne kontrola, dufam, ze uz srdiecko bude poriadne bit ako zvon ...... a o tyzden si mam ist po PN, s tymito nevolnostami fakt nemozem fungovat v praci 😝

lubi1984
26. jan 2011

viete niekto nieco nove o lucke dnes mala mat sono

mmacko
26. jan 2011

Baby, ked Vam je nevolno, akoby stale na vracanie ale nevracate (to je mne cele dni), tak velmi pomaha sa prekonat a najest a bublinkove napoje (staci mineralka). Odporucam, mne tieto dve veci velmi pomahaju 😉

zuzkabar1983
26. jan 2011

Ahoje baby, tak sa ozyvam po dlhsej dobe ... vcera som mala poslednu skusku, tak mam zimny semester uspesne z sebou 🙂 spoluziackam som prezradil moje tajomstvo a ze asi na rok prerusim skolu, tk ma prehovarali, nech to nerobim, ze oni mi budu posielat vsetky materialy, len nech s nimi skoncim 🙂 Tak este uvidim, ale v kazdom pripade to dobre padlo ...

Dnes som bola u dr. Tak potvrdila moje tehu 🙂 Dokonca uz aj krasne bilo srdiecko .... Podla poslednej menstrucie som 6+3 a podla sona 6+1, takze to presne vychadza. drobciatko m 3,7 mm. Knizku mi est nedala, mam sa prist ukazat na potvrdenie o 10 dni, cize buduci piatok ...... tak pevne verim, ze bude vsetko ok. 🙂

balazica26
26. jan 2011

Ano to poznam.nebyva mi zle tak ze zvraciam,ale akoby tomu vela nechybalo🙂.prave skusam mineralku.

denisa1111
26. jan 2011

@zuzkabar1983 ahoj,jej tak ako citam my sme na tom velmi podobne,aj drobci skoro v jeden den a druhe sa mozno postasti podobne a este aj okres prievidza,si priamo z pd,ci?gratulujem k skole,si frajerka ,ze to takto pri malom stihas...mas moj obdiv...ja som tiez rozmyslala nad skolou,ale som sa na to este nejak neodhodlala...prajem pekny den

katy1986
26. jan 2011

ahojte bábiky,
dnes som mala strašný deň....trepala som sa na úrad, kde ma dnes hrozne naštvali 😠 kedže mám dohodu, tak musím každý mesiac predložiť potrvdenie o výške príjmu....tak dnes som to tej pani podala, ona sa na to kuká, a zapotí mi, že tam nemám len výšku mzdy a čistú mzdu, nemám tam hrubú mzdu 😠 že ona potrebuje hrubú mzdu 😠 tak jej hovorím, že už niekolko mesiacov nosím to isté tlačivo, a teraz si to všimla? tak prečo mi to nepovedala skôr....však to neni problém to tam napísať....ona mi začala habkať o kontrole a bla bla bla...lebo že je to dôvod na vyradenie ale že nechce byť hnusná....tak som jej povedala, že nech koná ako myslí, je to jej robota...tak mi povedala, že nech jej to donesiem v piatok...akože nejde mi o to, však ja chápem že potrebuje hrubú mzdu, ale každý mesiac sa mi pozerá na ten kúsok papiera a ona si to teraz všimla? doteraz jej to nevadilo???!!! no však nevadí, ja jej to donesiem v piatok, ale je také strašné počasie, že sa mi nechce nikam chodiť 🙄 dobrá výhovorka, čo 😀
Vítam nové tehulky 😵

@zuzkabar1983 gratulujem k poslednej skúške 😵 fakt, mne stačilo chodiť do roboty a tak na výšku, ale som si istá, že popri dieťati by som to nezvládala ako ty...
Ináč nič nové neni, dnes som nevracala, trošku mi bolo blbo, ale celkom sa to dalo...dnes aj sestra išla vybavovať papierovačky, tak sme spolu cestovali busom...celou cestou jej bolo zle, mne nič nebolo, tak sme sa smiali že ja som tehotná a jej je zle....
no idem si dať spršku, dnes som ale bola šikovná, musím sa pochváliť 😀 😀 😀 všetky zbytky som vyhodila z chladničky, až prázdna zostala 😅 , mala som ale potom kopec riadu na umývanie, poupratovala som, kúpelku vydrhla, podlahy umyla, a ešte som aj varila, no ale zapekané cestoviny sú rýchlovka, takže to sa veľmi neráta 😀
aj vlásky umyjem a idem pozerať šeherezádu 😀 a kedže môj muž to vôbec ale vôbec nemôže pozerať, tak asi ide spinkať zas po 8 😀 😀 😀 nevadí, aj tak skoro vstáva, aspon sa vyspinká 😀

zuzkabar1983
26. jan 2011

@denisa1111 ano som priamo z Prievidze .... vsak ak budesmat nikedy cestu daj vediet a mozme dat kavu 🙂 Ozaj u koho si rodila?
Inak ja som sama prekavpena ako tu sklu zvladam .... lepsie ako ked som Patka nemala 🙂 Berem to s takou vacsou volnostou ...

mamatata
26. jan 2011

@katy1986, @cerimi77- dakujem pekne, ste zlate, hadam to nebude problem 😉 🙂

mamatata
26. jan 2011

@wikira, @balazica26, @lucyliu - vitajte, prajem vam bezproblemove tehotenstvo 😉 🙂

lenko
26. jan 2011

pridávam sa aj ja. 🙂

kvietocek7
26. jan 2011

babenky, niektora z vas tu spominala nejake cipky proti nevolnosti,co su to za cipky?? mne je tak blbooo a bez prestania zle zle zle bleee ☹ . Ked nejem zle a s jedenim este horsie a najhorsie ze neviem dokedyyyy 😔

kvietocek7
26. jan 2011

@katy1986 vies mi poradit tie capiky? ako sa volaju?? je to aj volnopredajne??dik