icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

schaja
29. jan 2011

kocky a mohli by ste prosim poradit aj mne? Na to ze mi je cely den zle som si uz zvykla ale tento tyzden som dostala dost silnu nadchu a aj horucku - sice len 37.5 ale aj tak. ☹ Neviete prosim co mozem uzivat - zatial sa dopujem cajom - citronom a medom a este taky recept aj mojej starkej ze nakrajana cibula s medom - necham to postat cez noc ono to pusti stavu a tej si dam za malu lyzicku. Aj som sa naparovala ale nadcha akosi nechce usupit aj uz mam nos ako mrkvu =(
A este jedna otazocka - ma niektora skusenost s mimomaternicovym tehotenstvom? ja idem na sono az v 14-tom tyzdni tu v Uk 😖 ale ked budem v 11-13 idem na Sk a tam pojdem k svojmu dokimu. Boli ma totiz stale lavy vajecnik - teda v tej oblasti a mavala som dost caste zapaly 😠 Viem ze bolest v podbrusku je normalna ale asi by sa tie strany mali striedat ci? Boooooooze ja uz neviem som asi paranoidna 😒 No nic budem mysliet pozitivne - mozno to pomoze aj na nadchu 😕

suzieqiu
29. jan 2011

@minusa no tak to sme na tom asi rovnako. tiez to nebolo to co chcel vidiet. a mne hovoril,ze o tyzden,ale so sestrickou sme sa dohodli o troska neskor. neviem naco fazulku stale vyrusovat. a ty si teraz ktory tyzden?

eminka2510
29. jan 2011

@schaja Ahoooj ... Na tu teplotu si mozes dat paralen ... iba to je v tehu dovolene ... alebo teda ked si v UK tak skus zohnat aspon nejaky paracetamol ... lebo paralen tam asi nekupis ... inak asi kvapky do nosa by si mohla ... a co sa tyka tej bolesti tak sa nestrachuj ... aj mna bolieval viac pravy vajesnik ako lavy a vsetko je v poriadku bola som na sone .... Hlavne sa nestrachuj a bud v klude ... stres babatku neprospieva 🙂

lucyliu
29. jan 2011

@schaja mozes este homeopatika, ja som bola uplne na zaciatku riadne chora, este som nic netusila, najskor som brala coldrex, ale potom ma prepadli take myslienky "co ak...", tak som brala len oscillococcinum a paralen a pomohli. len neviem, ci oscillo zozenies v UK, tu v DE som ho tiez myslim este nevidela, ale ja som vzdy mala zasoby zo SK, lebo fakt pomaha...

a mate pravdu s tymi bruskami!!! mne kazdy hovoril, ze v prvom tehu nic nebude vidno, najskor cosi v 4. mesiaci, ale vcera vecer som sa nastudovala pred zrkadlom a je to tam... 😉

katy1986
29. jan 2011

Ahojte babulky,
@denda83 tvoje bruško je svetové 😵 ináč aj mne sú rifle tesné pri brušku, ale som si myslela, že si to len nahováram už že mi rastie 😀 tak asi nie 😀
@schaja aj ja som bola prechladnutá pred cca 2 týždnami, aj ked teplotu som nemala, ale aj tak....naparovala som sa, pila veľa čaju a hlavne som ležala....neviem v uk aké sú lieky, tak ako dievčence písali, ale hlavné je určite, aby si to poriadne vyležala....

Dakujem vám za rady, ohladom tej bryndze a čo nemôžme - môžme papať 😉

No idem upratovať, včera som bola taká unavená, že počas Šeherezády som zaspala....vidím, že dnes zas neurobím všetko to, čo som si naplánovala..kolko je už hodín, a teraz som sa oblikla konečne, pyžamko som mala 😝

hamilka
29. jan 2011

@denisa1111 ano anopyrin!!!!Ved prave sa mi to nezda,vsetky tu mate ascorutin,ja neviem.....vcera mi ho predpisal,ze raz denne,ale ja som si ho este nedala,jem iba duphaston☹

sissik
29. jan 2011

ahojte
@schaja kvapky do nosa opatrne, radsej len tu morsku vodu na cistenie a zvlhcenie. ak je teplota 37,5, ani ju nezrazaj. ked tak vlazna sprcha. ak sa da, vyhni sa liekom
a jest by sa nemalo vlastne vseobecne akekolvek surove maso a vajicka
@hamilka anopyrin je tusim tiez na posilnenie ciev, to je aj ascorutin. precitaj navod. a kludne mozes citronovu stavu 😉

schaja
29. jan 2011

@eminka2510@lucyliu@sissik @katy1986 kocky dakujem za rady - paralen som si priniesla z sk - tiez mam radsej zasoby 🙂 ale dam si ho az ked mi teplota stupne viac, to s tou morskou solou je super napad- este som ju nepouzivala ale vyskusam 😉

mattia1
29. jan 2011

No konečne som sa sem dostala. Zdravím všetky tehulky 🙂 🙂
Veľa ste popísali ale stihla som prečítať.No my máme tú operáciu už zasebou,malého operovali vo štvrtok a v piatok nás už pustili,ako dobre lebo tie stresy nie sú bohviečo.Čo je horšie,od rána kašle,príšerne a ešte má aj teploty,tak dúf,že to čoskoro prejde,nerada by som aj ja ochorela.

kim_rossi_stuard
29. jan 2011

ahojte maimcky tak sa oficialne pridavam do temy september 2011 😀 😀 😀

moncicip
29. jan 2011
moncicip
29. jan 2011

@kim_rossi_stuard kedy mas termin?

kim_rossi_stuard
29. jan 2011

vcera som si oficialne kupila svoje prve Tehulkovske trakove nohavice, mam doma zo 5kusov z prveho tehulkovania ale som si povedala ze iny mesiac porodu treba byt krasna aj v tehu 😀 😀 😀
a dr. nam potrdil termnin a vsetko je zatial o.k. klop-klop 😀

kim_rossi_stuard
29. jan 2011

@moncicip dakujem, termin mam cca. 22.09. 😀

nisa21
29. jan 2011

@mattia1 to je fajn, ze uz to mate za sebou a ste doma, ta obdivujem ako si to vobec zvladla. Maleho tiez caka s najvacsou pravdepodobnostou operacia, ma hydrokelu, ale pokial je v pohode tak chodime len na kontroly a operacia bude az ked budeme bez plienok, ale mam z toho stresy uz teraz ked si na to spomeniem.

Maly mi vcera chytil vysoke teploty, tak si celu noc len stonkal a plakal, rano mu opuchli dasienka...a my sme mali na vecer uz mesiac kupene listky do divadla, som nechcela ist, ale svokra si zobrala maleho, ze to spolu zvladnu, nech ideme. Sice som jej volala par krat ako sa im dari, ale maly je s nou spokojny a ona si s nim vie poradit, takze vsetko v poriadku a aj teplota mu klesla a uz davno odpociva v postielke. A my sme aspon raz za cas konecne vyrazili niekam za kulturou.

Inak ja uz tiez nezapnem rifle, ale uz cez prve tehotenstvo som si vymyslela taky maly zlepsovak, dierku na gombik spojim s gombikom obyc. gumickou, cez to sveter a som v pohode, nic ma netaha, nic ma netlaci a nemusim kupovat o cislo vacsie gate 😉

wikira
30. jan 2011

Ahojte baby, ďakujem za privítanie - sa to tu riadne rozrastá 🙂
@januska555 jej, super, že máme skoro rovnaký termín 🙂 a kedy ideš k Dr.? ja som až na 24.2. objednaná, ale má tam aj sono, tak mi rovno spraví všetko... ja by som chcela zobrať so sebou aj mm, ale neviem, či ho pustia dnu...

janica81
30. jan 2011

jéééééj ale Vás je...september je asi dobrý mesiac 🙂 cez vianoce a silvestra bolo veľa volna 😀 😀 ...ja len Vám chcem povedat ze Vám drzím palce....tiez mam momentalne tri kamosky termin september... to my uz potom budeme mat rok... pekne TEHU 🙂

denisa1111
30. jan 2011

@schaja ahoj,na nadchu mozes morske spreje alebo coldastop kvapky,su homeopaticke podobne pinosolu...z tbl sa na horucku v prvom trimestry skoro ziadne,ale napr. taky cephyl mozes,tiez homeopatia,este sa podava v prvom trimestry ibalgin ale len vynimocne...v 2 a v 3 paralen...s cajikmi tiez pozor,najvhodnejsi je sipkovy a ibiskovy,pozor na bylinky ...a medik do cajiku,snad som ti poradila,ale este ma napadlo v tbl na nadchu je coryzalia alebo osciloccocinum na prechladnutie a lezkat

denisa1111
30. jan 2011

@hamilka nemam s tym skusenost,ale asi s nim chce docielit aby sa ti ten hematon odplavil krvacanim,bo je to tak rychlejsie ako ked sa vstrebava sam pomaly,aspon si to tak myslim

wikira
30. jan 2011

@moncicip jej, ahoj, tak aj tu sme sa stretli 😀

wikira
30. jan 2011

Ahoj @denda83, Tebe už ozaj ako bruško rastie 🙂 To ak aj mne bude takým tempom, tak to asi v práci dlho neutajím 😀 Ja mávam také bruško večer, ale ráno mám štíhle, tak si vravím, že to toľko veľa hádam pojem cez deň 😅

denda83
30. jan 2011

@wikira ja to neschovam ani rano:DDDDD iba ked lezim, tak ako tak...:Dako potom budeme vyzerat v lete?????

mamatata
30. jan 2011

ahojte babulky, ja mam od rana spinenie, slabe krvacanie a boli ma jazva po cisarskom, tak neviem, ci to spolu suvisi, ale jednoznacne idem zajtra rano k doktorovi 😨 , drzte mi palce 😉

mattia1
30. jan 2011

@mamatata -držím palce,nech ste ok a verím,že budete.
@nisa21 -dalo mi to zabrať ale zvládli sme to 🙂
Malý mi ešte stále teplotuje,stále lieta medzi 38,6-39,1.Už mi z toho preskakuje.skúšam všetko možné a nič nezaberá.Boli sme aj na pohotovosti a má akútny zápal hratana,priedušnice a prínosových dutín.No fantastická 3.Je to asi vdaka tej narkoze a intubáciii.A teraz som sa riadne vytočila.Poslala som mm do lekárne na paralenové alebo panadolové čipky a on mi doniesol nurofen.čipky od 2-6rokov a do 20,5kg.hlavne že adamko má skoro 7rokov a 32kg.a napísala som že striedam nurofen a paralen tbl. No zlatá pani lekárnička,poradila skvele.Tak chudák bežal znova do lekárne.

minusa
30. jan 2011

Ahojte
cely vikend sme boli pri rodicoch v LM, obaja odtial pochadzame, tak sme juniora postavili na lyze a chytilo ho to 😵 😵 😵
@suzieqiu - ja by som mala byt v 7tt momentalne, uvidime, co bude o dva tyzdne

moncicip
30. jan 2011

@kim_rossi_stuard tak super a zelam ti pokojne a bezproblemove tehotenstvo

moncicip
30. jan 2011

@wikira hihi sa prenasledujeme 😎 😎 😎

sissik
30. jan 2011

@mamatata drzim palce, nech je vsetko OK
@mattia1 skus sprchu. ak ma 39, tak daj vodu 38, max. 37,5st. po hodine to ma najvacsi ucinok. studensiu nedavaj. u nas zabera. alebo postavit do vane a len omyvat handrickou a vodou. a skore uzdravenie 😉

sissik
30. jan 2011

@mattia1 tu je vysvetleny princip fyzikalneho zrazania teploty, neviem, ci tuto stranku poznas
http://www.choredieta.sk/index.php/caste-proble...
hlavne to nerob pri studenych koncatinach

mattia1
31. jan 2011

@sissik -dakujem 🙂
ráno mal 37,7 a je dosť vyčerpaný.aspon že prespal noc,duf,že už teplota nestúpne.