icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucyliu
31. jan 2011

@mamatata drzim palce, ja som mala take uplne mini spinenie minuly tyzden, doktorka na pohotovosti ma kukla, babo bolo ok, dostala som len magnezium 3x denne, viac sa to nezopakovalo (klop-klop). povedala, ze 90 % zien ma pri prvom tehu takyto problem - aj ked ty uz jedno babo mas. ja som v ten den ale vela behala, upratovala a neviem co este, povedala mi, ze keby sa to este vratilo, mam si lahnut, vylozit nohy a trosku oddychovat....na druhej strane ale ze je lepsie prist 100x zbytocne ako raz neprist...tak sa drz!

ozaj a nevie niekto ako lucka...?

erin365
31. jan 2011

Lucka predchvíľou písala, že má hematóm a vedľa bábätka našli niečo čo nevedia čo to je. Možn výrastok placenty. Nevedia presne. V stredu má ďalšie sono aj k plodu aj keď podrástlo a srdiečko bije sa lekári vyjadrujú opatrne. Tak musí opäť čakať. Že sa už tak tešila domov....
Dúfajme, že to dobre dopadne!

kim_rossi_stuard
31. jan 2011

@moncicip dakujeme 🙂

kim_rossi_stuard
31. jan 2011

@lucyliu aj ja som mala spinenie v prvom tehu asi vo 8tt 😒 som sa teda zlakla a poriadne aj s me si s mm poplakali 😔

lucyliu
31. jan 2011

@kim_rossi_stuard ja som sa tiez riadne zlakla, ale tak "vnutorne" som nemala nejaky extra zly pocit, tak som dufala, ze to nebude take vazne. no a vedela som od kamosiek, ze vacsina z nich mali tiez tento problem. na sk sa dava duphaston, mne povedala doktorka, ze ona nechce davat silou-mocou hormony zatial...aj ked by som sa asi citila lepsie, pre istotu 😉 zajtra idem k svojmu doktorovi, tak som zvedava, co povie. ale ako vravim, bolo to len jeden den a len velmi malinko, dufam, ze sa to uz nevrati...(klop-klop) 😉

@erin365 vdaka za info, vsetky drzime palce, tak ju pozdravuj, ze na nu myslime!

moncicip
31. jan 2011

@kim_rossi_stuard neni zac ... a ako sa zatial citis?

suzieqiu
31. jan 2011

@erin365 ahoj,tak odkaz lucke ze drzime palce.. dufam,ze ju coskoro pustia domov a ze bude babatko v poriadku.

suzieqiu
31. jan 2011

@mamatata tak drzim teda palce, daj vediet ako si dopadla. inac mna rana po cisarskom tiez bolieva. asi to je tym,ze sa maternica roztahuje..

erin365
31. jan 2011

@suzieqiu ouki douki... 🙂

suzieqiu
31. jan 2011

@denda83 pekne brusko, 🙂 ja mam este brusko z prveho tehotenstva.. zatial ho schovavam,ale uz sa tesim na taky 5 mesiac 🙂

kim_rossi_stuard
31. jan 2011

@moncicip ako pri prvom, ze mi nic neni, a teda obcas ani tomu neverim ze som tehotna, keby mi dr. v piatok nedal fotku z uz ani fakt neverim, ze som 😉 ani pri prvom som nemala problemy az na to spinenie vo 8tt ale inak salam parky, dobreee odklopem, a ku koncu tlak vyssi, som nesmela slane jest a malo len pit ale to bolo o.k. aspon som nepriberala viac 😀 a ty sa mas ako? 😉

moncicip
31. jan 2011

@kim_rossi_stuard ja som na tom podobne ako ty, ale posledne dva tyzdne musim kazdu noc vstavat a napit sa lebo ma strasne susi no verim ze to coskoro prejde .... si ma potesila lebo kazdy mi tvrdi ze ked mi "nic nieje" ze to bude isto chlapec ......... takze nic nieje stratene ......... v podstate je to jedno co to bude len nech to je zdrave ale keby si mozem vybrat tak asi by som chcela dievcatko .... no uz je to aj tak davno rozhodnute

edita84
31. jan 2011

kočky penicilín sa smie alebo nie v tehu? najmä v 9tt?

sissik
31. jan 2011

@erin365 vdaka za info. drzime palce, nech je vsetko ok a v septembri sa moze tesit z drobceka 😉

@edita84 ak sa da, skus vydrzat bez neho. ale ak sa jedna o bakterie, na ktore treba ATB, lekar musi vediet poradit. pripadne sa opytaj na gynde

ja som pri prvom tehu nemala spinenie a teraz len chvilu. dnes dojem posledny duphaston a uvidim. lebo na sone minuly tyzden bol ten hematom velky 😖
jazva po cisaraku ma nejak neboli, ale citim take divne tahanie v bruchu akoby vo vnutri vo svaloch 😕 zeby to vnutorne sitie? a zas este sa maternica tak velmi nezvacsial, zeby brucho muselo tak brutalne rast

edita84
31. jan 2011

@sissik no ved to je problém ja som len nachladnutá a kašlem obvodná dokina mi hovorila že môžem ale mne sa to nezdalo išla som do nemocnice na gyndu a tam bola sestrička primára a tá mi hovorila nech ho nberiem tak teraz ležim čajík horúci pijem medík s citronom takže dúfam že to pomôže

sissik
31. jan 2011

@edita84 ak si nachladnuta,t ak to urcite neber

schaja
31. jan 2011

@erin365 pozdrav Lucku - nech je cim skor vsetko ok-drzim jej palce

tinka1003
31. jan 2011

@schaja jajaj, ja tiez stale uvazujem nad tym mimomaternicovym tehotenstvom, uz som dnes drzala telefon, ze zavolam doktorke nech ma objedna na skorsi termin, ale makoniec som si povedala, ze vydrzim. Citim taku tupu bolest v posve, mavala som ju pri MS, sem tam pichnutie v pravom vajecniku.

tinka1003
31. jan 2011

@schaja s paralenom opatrne, sice ho mozu tehotne, lekarka ma ale upozornila, ze by sa nemal uzivat casto. Mozes homeopatika, do nosa nasivin alebo slanu vodu, na hrdlo sinupret (alebo kloktanie slanou vodou), na kasel Stodal.

tinka1003
31. jan 2011

@denda83 krasne ti vykuklo brusko 🙂

wikira
31. jan 2011

@denda83 neboj, teraz Ti začína vykúkať, ale v lete budeš mať akurát peknú guľku 😵 Ja sa už na to teším, keď budem mať guľaté bruško a dúfam, že teploty budem dobre znášať, ale ja si stále hovorím, že radšej v lete bruško, ako v zime - to nám budú stačiť dáke žabky a voľné šaty a paráda 😎

denda83
31. jan 2011

@wikira Nooo svoje vyhody to ma🙂)))uz sa tesiiiiim🙂))

hamilka
31. jan 2011

@denisa1111 ja si tiez myslim ze chce aby sa mi hematom odstranil krvacanim,ale bojim sa,aby sa mi neodplavil aj s mimi☹Zatial sa citim dobre,myslim pozitivne🙂tak uvidime toho 11.2

samayka
31. jan 2011

ahoj tehulky,

ako sa vám darí? mne už pár dní nebýva zle, mám z toho veľkú radosť.. inak neviem ako by som s tým našim šidielkom fungovala.

držím palčeky, nech ste krásne gulatučké a fazuľkám nech sa v bruškách dobre pláva 🙂

suzieqiu
1. feb 2011

@wikira ja sa praveze leta strasne bojim 🙂 V prvom tehotenstve som si zazila horucavy len chvilku a veru som mala dost. to sa nedalo existovat. tak si neviem predstavit cele leto s takym brusiskom. Ale nejak to prezijeme 🙂 Treba hladat pozitiva. A je pravda, obujeme zabky, saty a mozme si ist niekam sadnut k vode pod strom a papat zmrzlinku.

sissik
1. feb 2011

ahojte
@hamilka ten dufik je zas na udrzanie. ale ak sa bojis, tak to neber a daj si radsej nieco s vitaminom c - ten spevnuje cievy 😉
leta sa hrozim ako cert kriza. ked je normalne leto, je to o nicom, horucavy nenavidim. prve tehu bolo 3-6 mesiac a mala som dost. ale tak uz mame klimu, tak si pod nu lahnem a necham na seba fukat studeny vzduch 😅
v zime to bolo lepsie, len som sa bala, ze sa niekde vysypem s tym brusiskom a to teda tiez nie je sranda 😝

mmacko
1. feb 2011

Baby, vcera som pobrowsovala na nete kvoli tomu, co by mohlo pomoct nevolnostiam a narazila som z viacerych zdrojov na zazvorovy caj...tak som hned poslala mm kupit mi ho a je super a aj sa mi zda, ze mi je menej zle a aj chuti velmi dobre.
Este mu lekarnicka poradila homeo na nevolnosti pri cestovani, ze to sa berie aj pri tehu, no neviem, ci si to mam dat...co myslite?

danielasr
1. feb 2011

ahojte, som rada ze sa vsetkym tehulkam dari, ja som dnes po prvej poradni, o mesiac bude prvy velky ultrazvuk, dostala som knizku, ale aj tak tomu nemozem uverit 🙂
na leto si presne pamatam, doma som behala v nohavickach, ako mi bolo horko, a posledny mesiac som bola na nervy, ze nic neobleciem :(

suzieqiu
1. feb 2011

@sissik no tak tu klimu teda zavidim 🙂 potom sa k tebe pridam alebo sa na cas nastahujem do lidlu. 🙂 a to mas pravdu,ja som ani velke brusisko cez zimu nemala,ale tiez som sa bala,ze sa niekde vysypem.

evkakov
1. feb 2011

Ahojte, tak ked som minule machrovala, že mi nič nieje tak už je to tu a som nedobrovolne Pn,nech je to už za mnou,bo je to strašné.Moji najlepší kamaráti umývadlo alebo kýblik.Nech je už aspoň máj.