September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Nuž nevoľnosti treba strpieť, bude aj lepšie 🙂 , mne je zo zazvoru normalne na vracanie, takze to radsej ani neskušam 😖
@ema72 no zazvor...des...ani citi ho nemozem,ma nadrapuje z neho este viac 😀
Ja som sa raz v cudzine omylom napila zazvoroveho piva, velmi som sa musela snazit aby neskoncilo okamzite na barovom pulte, takze zazvor "no" 😀 . Neviete kde je v BA nejaka dobra galanterka, asi budem do mesiaca prisposobovat nohavice - nasivacie pasy a tak ? Nema s tym niekto skusenosť ?
ahooj babenky,mozem sa k vam pridat? ja cakam babatko 11.9.2011.ma niektora podobny termin`? 😀
@mmacko homeo si kludne mozes dat. zazvor je tiez dobry, ale s nim opatrne, nemoze sa vo velkych mnozstvach 😉
ale ked sa to rozbehne, tak vsetk pomoze len na chvilu 😉
@suzieqiu ale jasne, dobehnite. drobci sa zahraju a budeme sa pod tou klimou vyvalovat spolu 😀 sme museli kupit, lebo bez naj mame 32st vo vnutri, kedze sme v podkrovi 😝 ale teraz je to v lete fajnove. aj mala sa mi prve leto prehrievala, tak sme po 11 uz ani nechoidli von
@evkakov a ked ides von, nezabudni igelitky pribalit 😉
a nove tehulky vitajte 🙂
Ahojte
ja len tak na rychlo, dufam, ze ste vsetky o.k. .... dnes som si bola u dokiho po PN, este urobil sono a bolo vidiet srdiecko 😵 😵 takze som sa dockala a podla sona som v 6tt 🙂 mam teda PN a na kontrolu mam ist o tyzden, vychadzky mi dal dve hodky doobedu a dve hodky poobede .... sestricka ma vsak upozornila, ze kontroly chodia aj v sobotu 😝
Ahojte, tak mam za sebou katastrofalne 3 dni. Najprv ochorel maly, den na to som dostala vysoke teploty aj ja, ked sa teplota splhala k 39, tak manzel letel zistovat do lekarne ci mozem paralen, tak prisiel, ze mozem. Teraz som si vas precitala, ze 1.trimester by sa nemal, tak som z toho zufala. Dufam ze bude malinke v poriadku. Dnes som uz konecne celkom v pohode, este mi sice tresti v hlave, ale to uz sa da zvladnut, dva dni som sa nevladala ani pohnut. Chvalabohu ze mi manzel pomahal a hlavne musim podakovat svokre, ktora si zobrala maleho k sebe aby som sa vyliecila.
Ahojte!Ešte neviem či budem septembrová alebo oktobrová, vychádza mi to všade inak, cca. od 26.9- 3.10.na sono idem 7.2, tak uvidíme. Inak je to zatiaľ hrozné len sedím doma(a v robote) stále vraciam a nič v sebe neuržím. S tým ma môžu dať aj na PN? a kto obvoďáčka alebo gynekolog? už mám dole 2,5 kg. Cítim sa ako malomocná, a nie ako šťastná budúca mamička. Ešte si to nejako neuvedomujem.
Ahoj babule🙂 Tak dnes sme boli na krvicke, pozajtra budu vysledky🙂 Dufam ze pozitivne, a v nedelu pojdem k lekarovi, dufam ze uz bude srdiecko..🙂
tak sa hlasim do skupiny aj ja 🙂
@nisa21 aj my sme doma vsetci chori, ja som si paralen dala, urcite sa moze, vysoke teploty su podla mna pre babo nebezpecnejsie nez raz za cas liek
inak tie co uz mate deticky, nosite ich na rukach a dvihate ich? ja to robim, ale mam z toho stale take zmiesane pocity, ci je to ok, a ci to nemoze drobcovi v brusku poskodit, pretoze tazke predmety by sa dvihat nemali, pokial viem 😖
lulu luki vitaj 🙂
alzbetka ma cca 10 kg, a nosim ju po schodoch ked ideme von, byvame na 2, poschodi, inak doma vynimocne, ked ju prenasam do postielky, prip. obcas po dome 🙂 ale davam si pozor
neviem vsak ako sa nahnem do postielky, ked bude brusko vacsie a ona to ma uz nadoraz aby nevypadla, asi jej odstranim par tyciek a polezie tam 🙂
baby dnes som si kupila svoje prve tehu nohavice 😎 sice sa natrepem aj do normanlych ale tie tehu su ovela pohodlnijsie a inak - som celkom spokojna ze najvacsie brusku budem mat v lete - teda aspon zatial kym niesu horucavy 😉 Ako som dnes pozerala tie veci tak na zimu tam toho vela nebolo - to musi byt dost problem s kabatmi a bundami,alebo to by sme museli chodit nezapnute - takto to fakt vyriesia slapky a saty a hotovo 🙂 teda dufam ze budem taka vytesena aj ked sa s tym brusiskom budem potit vo vlastnej stave 😎 ale na vsetkom treba hladat pozitiva no nie?
@schaja jasne v lete je to najlepsie. ja som septembrovka 2010 ale rodila som uz v auguste a nemozem si vynachvalit nosit brucho v lete. tie najvasie horucavy si uz doma na materskej tak nohy na stol na terasu a pohoda, alebo k vode po dslnecnik. a co sa tyka oblecenia ja som okrem dvoch tehu gati a jednoho tricka nekupila nic. som sa zmestila do sukni na gumu a triciek co som mala vela sirokych aj predtym tak nejak nic kupovat nebolo treba 🙂 . teraz je super moda pre tehotne, lebo vsetky tie tuniky pokial necakas dvojicky vyuzijes aj v tehotenstve 🙂 . drzim vam palce babule 😵 😵 😵
@nisa21 Ahoj,tak vam prajem aby ste sa rychlo uzdravili. A neboj sa o babatko. Paralen ti urcite neuskodi. Ja som v 1.trimestri pri malej bola chora. A brala som aj antibiotika a dokonca mi doktorka dala aj paralen. A to najprv prediskutovala s mojim gynekologom ci mozem. Takze sa neboj a hlavne bud v klude. pa.
ahojte
@lulu.luki nenosim ju, ked sa chce lulkat, tak si sadnem a musi pekne vyliezt ku mne na sedacku. musim ju davat dole zo stolicky, ked sa napapa, lebo je cela zapaprana a nechce sa mi prat potah kazdy tyzden. ale inak nenosim, nedviham. a po schodoch musi pekne chodit sama - sme na 4 bez vytahu a to ju teda nosit nebudem
so zimnymi tehu vecami je fakt vacsi problem. ja som nastastie mala dost velke kabaty, tak som zapla. uplne natesno. ale vetrovky som nezapla. a videla som tehulky rozopnute s hrubymi svetrami 😉
ahojte, vitam vsetky nove tehulky!
ako citam choroby ani vas neobchadzaju.
Aj my sme pochoreli, najprv len mm a maly a potom aj ja. Mala som neskutocnu nadchu, totalne mi spuchla sliznica a vsetko mi to zacalo razit do usi. Bola som na pohotovosti, dostala som ATB, ktore som nechcela brat... nastastie prisiel k nam kamarat mm, on je lekar ale venuje sa posledne roky homeopatii, tak popisal recepty , rozne CH9+CH....a neviem co, na ten zapal stredneho ucha, ale hned povedal, ze potrebujem aby mi odpuchla nosna sliznica, tak rozkazal Olynth HA a nasledne homeopatika, ktore zabrali ale urcite pomalsie ako normalne lieky.
Dlho sme rozoberali ten Olynth, vraj je to obranna formula ze sa nesmie, pretoze nikdo nerobil testy na tehotnych... a mne urcite pomohol... Keby som bola mozno hned pouzila olynt ha , a nerobila som sa hrdinkou a nestriekala si MAR, a PHYSIOMER a Pinosol atd... mohla som sa vyhnut zaciatocneho zapalu stredneho ucha.
Ale neberte to ako propagaciu OLYNTHU HA prosim!!!
@nisa21 takze sa paralenom vobec netrap, vysoka teplota skodi urcite viac!
@denda83 pekne brusko téda!
@lulu.luki maly je uz velmi tazky, tak sa ho snazim povarovat v sede a nedvihat na ruky aj ked to ma velmi rad. Verim, ze mas dilemu a samozrejme najlepsie je nezdvihat, no ale da sa to???
ahojte babulky, ja nemam dobre spravy, som po kyretazi, v nedelu vecer som zacala dost krvacat a bol to skryty potrat, tehotenstvo nebolo v poriadku, preto som zacala krvacat, uz som si poplakala, ale uz mi je lepsie, verim, ze sa nam neskor podari znovu 😉
joooj, mamatata, to i je luto,prajem, nech sa coskoro podari babatko a dotiahnes to do uspesneho konca... 😉 drz sa... 😉
@mamatata 😢 to je nam luto, zelam skore zotavenie 😔

Baby,vsetkym drzim palce,cez leto uz viem co ma caka :( lebo prvy syn bol tak isto,ale co uz....a tie opuchliny co som mala,no katastrofa...ale hadam to nebude presne tak isto...musim byt optimistka 🙂