September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@lubi1984 ahoj... supeeer.. babo za 5 dni naratlo o 5 mm 😀 mame 1,5 cm. aj foto mam, ale pozicala som fotak segrenke.takze dam neskor..
a neodolala som a v tescu z tej radosti ze je vsekto ok, som kupila 5 dielnu supravu (kratke a dlhe body, podbradnik, rukavicky, ciapka) za 7 eciak zo 16, s aplikaciou macka pu...tak sa doma teraz na tom vytesujem 😀 a ty ako??
baby, tym,ktorym nebyva zle : mate este nejake priznaky tehu ? ci uz ste bez a uzivate si to ? 🙂
ahojte, mne uz byva trochu lepsie. tak stale dufam ze jar bude pohodova. inak ja uz nosim tehotenske nohavice 😲 no co... to uz je moj osud. uz si to aj ludia vsimnu ze som tehu...presne ako pri prvom. uz mam vacsie brusko ako jedna moja kamoska co je v piatom mesiaci.
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam , termín mám 12.9.
@zuzana_1 tak to mas super,mne presne naopak,zle mi zacalo byvat od toho 7-8 tyzdna,ale nie je to taka klasicka nevolnost,ale uplne nieco ine,ze ani nevies,ci je to od hladu alebo si dojedena! 🙂 dufam,ze ma to coskoro prejde...inak,co sa tyka prvych odberov,tie si uz absolvovala lebo mna doktorka objednala az na 28.2
Aj ja som rok aj 2 mesiace abstinent...a prestala som len tak, ani neviem a to som fajcila fakt ze vela...mavala som nocne tak cez noc a spavala som len 4-5hodin a v kuse cigareta v ustach....ale som rada ze som prestala🙂
ahojte kočeny,tak oddnes som oficiálne tehu.7+3den,doktor mi robil opať sono a videli sme aj srdiečko,bola som veľmi šťastná,lebo 4dni dozadu boli otrasné..Začalo to vo štvrtok,piatok ráno teplota 38,a horúčavy sa striedali so zimnicou,boleli ma klby,mala som krče v stehnách,trpli mi nohy a najhoršie boli bolesti v podbrušku,som nevedela čo sa so mnou deje,bolo to strašné,bála som sa najhoršieho.Nejako som sa s mm dotackala do nemoc.tam boli teda na moje prekvapenie ochotní ma vyšetriť bez čakania.Robili mi sono,to dopadlo naštastie ok.(7tt a mimi meralo 3mm),potom som ešte musela ísť k obvod.pre lieky koli chrípke,predpísal mi Promethazin.Gyn.mi dal magnézium a to mi celkom zabralo,hlavne na tie krče.No a potom som si nasadila len homeopatiká,pretože ten prometazin sa mi nepozdával a pekne ležala v posteli.
@mattia1 heh neboj.. neni som zas taka nakupna maniacka. hodne veci budem mat po krsniatku ktore ma teraz rok a pol.. uplne nove este nenosene vecicky.. takze kupovat budem az ked mi segrenka donese tie jej.. uz sme sa dohodli 😀 nepotrpim si na vsetkom novom a najsuper... potesi aj darovane.. ved tie babetka to nemaju kedy znicit ked rastu kazde dva tyzdne.. ale samozrejme ze aj niecim novym co si sama kupim s urobim radost 😀
a ty ako? uz ti je lepsie? citala som ze si bola chora.. ja som lezala dva tyzdne v nemocnici na infuziach co som krvacala a mala som aj silnu chripku.. a teraz kedze som v novembry prve babo potratila tak som na pn.. do neurcitaaa, ide ma doma uz porazit...ale zas nemusim sa silit v praci..byva ti zle?

@lucyliu ahoj,dakujem za privitanie!Ano,je to nase prve babatko,tak dufam,ze to dotiahneme do uspesneho konca,i ked momentalne ma zuzuju nevolnosti,ktore su dost divne... 😠 dufam,ze to coskoro prejde!Ak sa ta mozem spytat,kedy mas termin?Tiez maminka prvy krat? 😉