September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte, aj ja som za súkromnú tému a Septembrové zlatíčka 2011 môže byť 😉
ja som sa práve vrátila od endokrinologičky, lebo mi vyšli zlé hodnoty štítnej žľazy čo mi robil gynekolog, mám zvýšené TSH a aj protilátky, vraj pri takýchto hodnotách je veľké riziko spontánneho potratu, tak musím užívať lieky - hormon štítnej žľazy a v 20tt zasa ísť na kontrolu a prípadne prehodnotiť dávkovanie. Inak mi zatiaľ vôbec nebýva zle, ani bolesti v podbrušku, tak dúfam, že je všetko v poriadku.
@moncicip mozno.. ved uvidis.. kazdopadne ais ich netreba nutit a tlacit do toho.. tym to len zhorsujeme.. musia mat pocut ze nam tym strasne pomozu... ved aj tak to je.. moj tiez neni na take veci.. no povedal ze ked bude najhorsie a budem naozaj chciet tak bude pri mne... a viem ze by mi pomohlo keby som tam neni sama .. ked mi to opisovali kamosky porod.. ze par hodin cakali sami v miestnosti ... a vlieklo sa to strasne pomaly... je ine ked je tam partner... 😉
@lucka1987 ono je to aj lepsi pocit ked viem, ze ked uz bola mala vonku, tak bol s nou vedla ked jej robili tie prvotne vysetrenia a potom mi ju doniesol. A navyse aspon vidi, ze to nie je take jednoduche, ze sa zeny aj natrapia pri porode 😉
Drzim palce baby, nech sa Vam tie problemy spravia, ja idem zajtra na prve odbery, tak snad bude vsetko ok, neviem, ci aj na protilatky, lebo s mm mame iny RH krvi, ale pri dcerke to bolo ok a ona ma RH ako mm
ahojte baby ja som tiez luci za sukromku a so stitnou zlazou mam problem yvyse 15 rokov co uzivam kazdy den lieky a teraz v tehotenstve mi zvysili davku moja stitna zlaza mi vobec nepracuje cize tie tabletky mi nahradzaju ten hormon, ktory mi chyba aspon tak laicky to viem vysvetlit to moje ochorenie baby brali vam krv aj na rubeolu ? preotze mne vysi vysledky ze rubeola IgG 134 /norma do 4,99/ ale rubeola IgM negativna som z toho jelen a k lekarke idem az za 2 tyzdne
@lucka1987 na tú endokrinologiu zavolaj hneď, nečakaj, ak im povieš že si tehotná a že si mala zlé ývsledky, tak ťa zoberú skôr, mne volal gynekológ že mám zvýšené hodnoty, na druhý deň som volala na endokrinológiu a na ďalší deň ma aj vyšetrili, znovu zobrali krv, lebo sa im tie hodnoty nepozdávali, dnes som bola pre výsledky a už aj užívam tabletky Euthyrox, to je hormon štítnej žľazy a doktorka povedala, že pri takých hodnotách ako som mala ja, je vyské riziko spontánneho potratu a neskôr zasa hrozí zlý vývoj mozgu, takže určite nečakaj, aj u nás sú inak dlhé čakacie termíny, ale v tvojom prípade nemôžu čakať, držím palce.
a opacne ked ma matka + a muz - to je ok ?
no u nás je to tak že ja som 0 rh- a mm je A rh + a malá má tak isto ako mm a doktori hovorili že to mala šťastie lebo zdedila silnejšiu krvnú skupinu 🙂
baby,mne sa zasa tak strasne nic nechce :( ked nemusim rano vstavat a ist nieco riesit, som ako hnida domaca :( v posteli minimalne do obeda 🙂
JA este navrhujem doplnit ten nazov o : ♥ Septembrove zlaticka 2011 ♥
@zuzana_1 no ja som na tom podobne. dnes mam zehlit a tak sa mi nechceeeeeee....
Inac som sa VAm ani nepochvalila. Vcera som bola na kontrole u gynekologa. Pozeral fazulku,najprv ma pekne vystrasil. Povedal,ze to nevyzera dobre. Ze plod ma nejake zvlastne krivky a ze ani akciu nevidi.
Potom to pozrel cez brusko a fazulka bola o moc krajsie vidiet. Dr ma upokojil,ze vsetko je v poriadku a na 100% je tam akcia. Fuj tak som si vydychla. Dostala som aj knizku. Termin porodu mam na 11.9. Ale podla utz som len 8 tyzden. Ale ze je to v ramci normy. Bublinka moja to kludne moze dobehnut. Merala 16mm. Na krv a odbery ma objdenali az o 3tyzdne.
@edita84 ja som len za minuly tyzden zehlila 3x 😀 a si nepomozem ale fakt ma to bavi lebo ako svadobny dar sme dostali super zehlicku a na vianoce som od muza dostala taku uzasnu dosku na zehlenie, je siroka, fajne vysoka a hlavne da sa tam tak super odlozit zehlicka ze nemusim mat strach ze padne ... ale musim uznat ze sem tam zehli aj moj muz ked ho kopne muza

@moncicip mne hovoril doki že spravíme všetko naraz 🙂