September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Ahojte maminky ... aj u nás bude prírastok v septembri ... tešíme sa a dúfame, že to bude aj skôr ...
😀
ahojte, tiez cakame v septembri babo 🙂 dnes nam to potvrdil doki.. je tu niekto aj z Kosic?
Ahojky, ja som z Ke, a vychádza nám to na koniec septembra. Len dúfam, že bude všetko ok, jeden potrat som už žiaľbohu zažila, ale doma už máme trojročného krásavca.
teraz bývame na Lorinčíku, teda blízko ke a vy?
Máte skupinku? Aj ja by som v nej rada bola. Ja sem občas nakuknem. 🙂
ahoj kocky nemam teraz internet aj teraz pisem z mobilu a cez ten vas neviem pridat akonahle budem mat net pridam vas.ahoj a krasny weekend
Ahojte, tiez by som sa rada ku vam pridala ak mozem. My cakame tiez babätko termin mame 23.9.2011 velmi sa tesim lebo sa nam dlho nedarilo 🙂
Kočky ste všetky pridané aj tie kočeny čo ste mi písali IP sorry ale nešlo to skôr nemala som net
Ahojte , tak už je to potvrdené, termín je 27.9. takže sa presúvam z októbrových na septrembrové 🙂)))
Jeee ahojte tehulky....takze uz viem aj ja svoj termin, ktory je 22.9.....bude to nase prve babo, takze ani netusim co nas vsetko caka, ak je tu niekto z PO, napiste.
babulky,citala som ze mate nejaku sukromnu skupinku,mozem sa pridat...tu uz nejak nepisete....
@denisa1111 no musis napisat edita84 ona je zakladatelka 😉

@mirus11 Ja som si neni ista, hovoril ze 3,7cm, ale az neskor som pozerala, neni to vela????Tak teraz fakt neviem...taka som bola zapozerana na tu obrazovku, ze som to vnimala len tak tak....Myslis ze moze mat tolko?Na tej fotke je aj napisane ze 3,7cm...ale neviem ci to je velkost...