icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucyliu
11. apr 2011

@monuli1985 jasne, si tam 😉

lija15
13. apr 2011

ahojte mamicky aj ja sa pridavam ja mam termin 17.9 a je to moje uz druhe tehu 😎 pekny dnik 😅

mimit
17. apr 2011

ahojte mamicky, nas to caka 5.9., tak sa pripajam 🙂

solnicka_nr
18. apr 2011

Ahojte my mame termin 7.9. 🙂

ericka007
18. apr 2011

Ahojte. Pripájam sa k vám, mame termín 4.9 🙂

fida04
18. apr 2011

Ahojte, mozem sa pridat? My mame termin 2.9., mame uz jdno zlaticko doma tak cakame co to bude tentokrat a dufame v dievcatko 🙂

radula25
18. apr 2011

Ahojte, tak aj ja s ak Vám pripájam.Mám termín na 20.9.Je to moje prvé bábo 😀

kysucanka
19. apr 2011

ahojte, tak aj ja sa pripájam, termín mám 9.9. a bude to moje tretie bábo po dvoch chlapcoch - puberťákov, takže dievčatko by bol bonus...

lucka1987
19. apr 2011

@fida04
@radula25
@kysucanka
@lija15
@solnicka_nr
@ericka007
@mimit
vitajte a aj Vám krasne tehulkovanie 😉 vidim, ze septembrovych babatok bude az az... no december bola si velmi plodny mesiac 😀

kysucanka
19. apr 2011

tak to každopádne, ja mám tiež pocit že bol buď vírus alebo žeby duch vianoc, no neviem..........

lucka1987
19. apr 2011

@kysucanka 😀 nam sa podarilo skoro po dvoch rokoch... hned po potrate... tak stale to povazujem za zazrak...

kysucanka
19. apr 2011

uf, tak to určite, tak prajem nech je to zdravučké a nech vám robí radosť. U nás to bolo naopak neočakávané, nakoľko už mám dvoch veľkých chlapcov, a stalo sa to cez antikoncepciu, som tie 0,003%..

lucka1987
19. apr 2011

@kysucanka 😀 jej no tak tiez svojim sposobom zazrak 😀 aj segrenka otehu cez ochranu... v akoze neplodnych dnoch 😀 a je z toho moje krsnietko co mam na profilovej fotke.. 😉 no ty budes mat trochu roziel vekovy ale apson budes mat pomocnikov... 😉 musim ist.. idem sadit kvety na balkon.... 😀

kysucanka
19. apr 2011

jasne, chodkaj, treba využiť slniečko.........a máš pravdu aj toto je zázrak, asi to tak malo byť a dúfam, že si to užijem o to viac....

iwanka23
19. apr 2011

ja som mtiez velmi zvedava ci to bude dievcatko alkebo chlapec

lucka1987
19. apr 2011

@iwanka23 ja som tiez strasne chcela vediet co to bude... ale postupne posledne dni mi na tom nezalezi.... snivaju sa mi skarede sny ze o babo pridem a podobne.. uz som si tym raz presla... 😒
s muzom sme sa dohodli (teda islo o jeho iniciativu) aby sme to nechali na nahodu.... ked mi doki povie ze vidi pipika alebo pipinu tak nepoviem nic.. ale pytat sa nebudem... dnes sa daju vecicky nakupit velmi krasne aj vo farbach, ktore su vhodne pre obe pohlhavia to iste plati o kociku...
musi to byt pekne prekvapko , ked sa narodi dieta a ja nebudem vediet co to bude kym mi ju/ho nepolozia na brusko 😉

lija15
19. apr 2011

@lucka1987 dakujem za privitanie 😎 no u nas tehu nebolo planovane,kedze mame doma 16mesacnu dcerku 😀 😀 ale co uz nahoda je blbec 😀 😀 😀 a v decembri sa nam narodila nasa prvorodena dcerka 😀 😀 😀 😀 😀

iwanka23
19. apr 2011

noo je to pravda ze cim dalej tak az mi to je jedno či to bude chlapček alebo dievčatko akurat že priatel povedal že rad chcel dievčatko ale v podstate je to jedno hlavne aby bolo zdravee, a stastne a usmiate a spokojne. To fakt mas také sny??jaaaj tak možno vela nad tym rozmyslas nad babatkom a taaaak ci???presne ja som uz daco kupila v zltej a zelenkavej a bielej a je to naozaj kraasne 😎 a kedy mas termin???

iwanka23
19. apr 2011

noo je to pravda ze cim dalej tak az mi to je jedno či to bude chlapček alebo dievčatko akurat že priatel povedal že rad chcel dievčatko ale v podstate je to jedno hlavne aby bolo zdravee, a stastne a usmiate a spokojne. To fakt mas také sny??jaaaj tak možno vela nad tym rozmyslas nad babatkom a taaaak ci???presne ja som uz daco kupila v zltej a zelenkavej a bielej a je to naozaj kraasne 😎 a kedy mas termin???

lija15
20. apr 2011

@lucka1987 aj ja mam skarede sny ze pridem o dcerku ☹ ☹ ☹ ☹ vtedy sa rychlo prebudim,ale tvoje sny chapem ty si uz o jedno babo prisla ja neviem ake to je ked mamicka potrati 😒 ale drzim palce nech uz nemas take sny 😀 no my ani nevieme zatial ze co to bude,lebo 3.5 mam jediny ultrazvuk ale ci sa drobec dobre otoci alebo nie 😀 😀 😀 ale tesime sa na neho 😀 😀 😀

petula25
21. apr 2011

Ahojte tehulky🙂🙂 velmi rada sa k Vam pridam🙂 ja mam termin 1.9...
Velmi sa tesim, je to moje prve tehu..7.juna ma cakaju este statnice, tak sa veelmi tesim na leto, ked si budem moct vychutnavat uz len moje zlaticko🙂 uz aj vieme ze to bude dievcatko..ale s menom mam trochu problem:( ale to budem riesit v lete🙂 drzim Vam vsetkym palce🙂

danciana
22. apr 2011

Ahojte, aj ja by som sa k Vam rada pridala, termin mam 20.9. 2011...

lija15
26. apr 2011

@danciana
@petula25 vitajte kocky medzi nami :DD

martar
27. apr 2011

Ahojte,aj ja som tu nová. Termín mám 24.9.2011.Napíšte ako máte,čo cítite rada sa k Vám pripojim...

lusindalulu
27. apr 2011

cafte baby aj ja sa pripajam .. termin 21.9. ... ak sa nebude uz menit 🙂

denda83
27. apr 2011

@martar
@lusindalulu
Vitam nove tehulky😀

vevejova333
28. apr 2011

Ahojte aj aj ja sa chcem pridat 🙂, My mame termin 1.9 a velmi sa tesime 🙂 V brusku rastie jeden velky fesak, ktrory sa bude volat Misko tak sa baby drzte 😉

lija15
28. apr 2011

@vevejova333 vitaj medzi nami 😉 tak gratulujem 😉 my este stale nevieme co to bude kedze zijem v Norsku a tu robia len jeden ultrazvuk a ten nas este len caka 3.5 co sa velmo tesime a dufam ze sa drobec ukaze v plnej krase 😀 😀 tak sa kocky drzte 😎

vevejova333
28. apr 2011

@lija15 tak to Vam drzim palceky, nech to dopadne na vybornu ale urcite ano 🙂 Hlavne budte zdrave alebo zdravi teda nech bude babo akehokolvek pohlavia 😉

lusindalulu
29. apr 2011

a ja este stale neviem pohlavie ☹ naposledy bolo otocene zadkom ... myslite ze pohlavie moze vplyvat na plet ? lebo podla toho ze mam peknu plet to sestricka to typla na chlapca.... i ked sa mi snivalo o dievcatku a aj moja mama ma tusaka ze dievca 😀

lija15
29. apr 2011

@lusindalulu vies co ti neviem povedat ale ja som mala pri prvom tehu nejake tie vyrazky a mala som dievcatko a teraz tiez sa obcas vytvoria a ani mi este nevieme co to bude a dufam ze sa to dozvieme v utorok na ultrazvuku a ked nie tak az po porode budeme vediet co mame 😀 😀 😀 mozno to suvisi aj s pletou ale neviem ci to je pravdive 😨